Лука Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 (edited) Slažem se. Meni su QOTSA, Mars Volta i Mastodon tri velika američka benda koja su se pojavila u približno isto vreme sa totalno različitim backgroundom. I ta priča naravno omekša kako vreme prolazi. Jedino što meni Mastodon nikad nije ni bio sirov, brutalan, možda je Remission bio agresivniji album ali su zapravo uvek bili dosta ambiciozni i proggy, Crack The Skye je valjda kruna svega toga i sad jednostavno ne mogu da izmisle toplu vodu opet a ne žele ni da budu Between The Buried And Me i izdaju neke glupe Halograph Papylon albume ceo život. Rade ono što znaju, što im prija i imaju taj momentum da su na vrhu, što bi se gubili? Ja ću uvek da slušam Capillarian Crest a boli me dupe da slušam prog sludge bendove kojih ima 100 a 90 su skroz prosek sa pesmama koje zaboraviš ako ih uopšte i zapamtiš ikada. Ovo što je iscurelo mnogo zvuči kao Black Tonque, pogotovo Troyevi vokali i ovaj riffing. Edited April 16, 2014 by Лука Quote
azal Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 nije mi neka stvar. u maniru curl of the burl, sto mi uopste ne smeta, samo sto mi curl mnogo bolja pesma. nekako mi trapavo zvuci prelaz izmedju strofe i refrena. refren dobar, taj raniji ozzy albumi stil je idalje prisutan. instrumentalni deo je stagod Quote
Killing Floor Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 malko dosadnjikava pesma, nadam se boljim pesmama na ostatku albuma Quote
Лука Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 (edited) Meni je Troy vokalno dosta pao u odnosu na Branna i Brenta na Hunteru, nekako se dosta ponavlja, Brann je dobro otpevao onu Dry Bone Valley, to mi je bilo dosta dobro za tu mainstream zonu. U principu da Brann uzme više da peva do jaja jer Troyu ne leže baš ove hitičnije pesme. Edited April 16, 2014 by Лука Quote
BLAGOJE Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=vyDCIeD1LMA to ovo? Quote
azal Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 evo ga dobar stream http://www.mastodonrocks.com/highroad Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Ne razumem zasto takvi bendovi pokusavaju da se ubutaju komercijalnim vodama kad ocigledno to nisu Quote
BLAGOJE Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 jebiga,kad te zavede brus springstin Quote
azal Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 mislim da oni nista ne pokusavaju. hoce ljudi sa 40 godina da naprave neke lagane, pamtljive pesme. mislim da ih boli kurac za bilo sta drugo. Quote
Toki89 Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Pesma je skroz Hunter-ish ,zarazna kao Black Tongue naprimer,ali nidje agresije niti epskih melodija ,verovatno će takav biti i ostatak albuma. Quote
Salvation Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Nadam se da nece. Pesma nije ni prismrdeti Hunteru, daj. Refren je neki nu metal ranih 2000-tih, ali dobro, ima par zanimljivih pasaza u pesmi. Ipak, nadam se da ce to biti dosta bolje na ostatku albuma. 4 Quote
Salvation Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Pa znas one pederske pesmice sto su bile popularne, kao jebacki rifovi ovo ono a onda neki najgori pop refren, na to me asocira ovo.. mislim Mastodon verziju toga. 5 Quote
azal Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 meni idalje vuce na neki diary of a madman ozzy, kao curl of the burl bas dugo nisam pustio the hunter. brukica je album. nista mu ne fali Quote
BLAGOJE Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 ja mogu kasniji materijal samo kad se bas zasitim rane faze.inace,brann bi trebao da se vrati bubnju,shvatam da mu je sad ovaj bubanj dosadan ali ne umijes brate da pjevas a vec imas loseg pjevaca u bendu i jednog kojem zavisi kako se na koju nogu ustane. 1 2 Quote
azal Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 meni bas super peva on. peva te visoke sto nijedan od njih ne moze i bolje peva uzivo od svih iako svira banj. heavy metal don henley Quote
BLAGOJE Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 a da,ti ono bjese slusas power prog pa si navikao na dranje macaka 1 1 Quote
Salvation Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Ko je rekao da ista fali Hunteru? Najbolji Mastodon album do sada, uz Blood Mountain. Ako ce minusi sto nalupaste sto rekoh da je pesma ispod proseka doprineti da i ovaj album bude iole takav, samo navalite. Ipak, i Curl of the Burl mi je od manje kul pesama na proslom albumu pa su ga furali kao singl, tako da ova pesma ne mora nista da znaci. 2 Quote
Лука Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Najbolji Mastodon album do sada. Biće ipak da je : 2 Quote
Salvation Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Meni su Crack i Leviathan za nijansu manje omiljeni, ali u tome je i fora sa Mastodonom, sto je svaki album do sada, cak i Remission, bio odlican a opet prica za sebe. Zato i verujem da ce i ovaj novi biti super, samo mozda najkomerc do sada. Quote
Recommended Posts