chess Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 Nije fejk! jebem ti sve novi mastodon! 128kb/s a u kurac Quote
Лука Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 (edited) Ja skinuo sa rusa u 256kb/s. Edited June 12, 2014 by Лука Quote
chess Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4760821 sad cu da proverim da niej transkod ipak transkod prevara, i ovo je 128kb rip Quote
M-16 Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 (edited) Solidno vozi ovo na prvo slušanje. Edited June 13, 2014 by M-16 Quote
BLAGOJE Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 sta se lozite to jedan te isti skrnavi webrip samo transkodovan,jebem vas gluve Quote
M-16 Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 (edited) Pa zato sam i okačio ovaj od 50mb. Isto sranje kao onaj od 100. Edited June 13, 2014 by M-16 Quote
BLAGOJE Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 i da je imidz mastera i dalje bi bio sranje,ja sam i definitivno zavrsio sa bendom,trebalo mi je tri albuma da ukapiram da je bend ustvari jos na BM-u krenuo uz kurac nek' se jave ako se vrate na dranje o morskim nemanima u A dropu dotad ccpk 1 1 Quote
Simadin Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 (edited) na prvo slusanje mi zvuci kao najgori mastodon album do sada. nadam se da je zato sto sam preumoran i sto su mi zvucnici sranje diamond in the witch house verovatno najbolja Edited June 13, 2014 by Simadin Quote
Geralt of Rivia Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 okrenuo par puta i slican je utisak ovde. polako se navikavam na branov glas. lepo se cuje na tread lightly i drugoj, dobar referen imaju pesme, ember city isto, ali generalno mi ne odgovara njegov vokal iz nekog razloga, svaku njegovu pesmu obavezno preskacem sa huntera. Quote
[Nocturno] Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 Feast your eyes i Chimes at midnight za sada najbolje. Quote
azal Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 posle prvog slusanja je i meni mlak. Ja bas mnogo volim The Hunter, ali on mi je mnogo raznovrsniji i interesantniji od ovog za sad. treba se jos dosta slusati svakako, ali imam neki osecaj da kad god bend kaze "nismo mnogo razmisljali o albumu, pustili smo da ide prirodnim tokom" uglavnom ispadne malo dosadno. ali svakako treba lepo slusati, ne ovako na pola kurca na poslu Quote
chess Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 Na prvo slusanje od 1-6 pesme me bas vozi, onda prestaje sa nekim prosecnim pesmama da mi drzi paznju pa mi se ponovo vrati pred kraj na Halloween i one stvari Diamond in the witch house, mislim kakav je to Mastodon album bez Scott Kelly-a Ta pesma mi je vise Neurosis nego Mastodon, ne zbog Kellya nego i muzika je u tom Neurot vajbu, ko da su pisali pesmu za bradonju. Tu negde na sredini je prelaz sa veselijeg letnjeg vajba na malo mracniji. Album je mnogo pristupacniji za slusanje, to se moze primetiti, cak nema nesto harsh vokala niti dranja, mozda ima Brenta malo da se dere, zaboravih u kojoj pesmi i to je to. Uzivo ce verovatno da se raspadaju na vokalima kad budu izvodili ove pesme, mada Brann moze da iznese ovo i najbolje peva od svih tako da mozda i ne bude tako strasno. Vajb albuma je mix Hunter/Blood Mountain/Crack The Skye. Quote
BLAGOJE Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 priznaj lazo sebi da je sranje,znas koliko ce ti biti lakse posle Quote
Toki89 Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 Na prvo slušanje mi je neupečatljiv ,osim ove dve pesme koje su procurele ranije ,ok su al ništa da se usereš. Meni je uvek trebalo nekoliko slušanja da svarim bilo koji novi album od njih. Quote
Buddha Posted June 14, 2014 Report Posted June 14, 2014 gotivan album bolje mi je sto nema 14 pesama kao na hunteru pa moze lakse da se preslusa odjedared... lakse se slusa u globalu. iako mi je catch the skye omiljeni mastodon, totalno kapiram bend koji posle toliko turneja (lomatanja u putu po kombijima/turbasevima/avionima godinama) gudre i alkohola nije u fazonu da sa 4 banke pise prezajebane prog delove koji su prilicno zajebani da se sviraju uzivo, nego ono, easy going novi materijal da moze lako da se savlada uzivo a stari ce se svakako svirati uz to. meni nekako album ima neki ozi vajb sa rendi roudsom plus metalikin blek u nekoj retro prizmi... zato nekako i kapiram sve one ljude koji su u fazonu e picke prodali ste se ovaj album nije prog kao master of puppets i and justice for all isto tako, nije nimalo lako da napravis album sa 11 pesama od kojih 10 mozes da pevas refrene opusteno. a negde kontam da je razgovor tekao otprilike ovako -e mogli bi opet da zovemo skot kelija, glupo da nam prodje album bez njega -a je l' imamo neku pesmu za njega? -ma aj da ga zovemo da dodje pa da vidimo u kom je fazonu, napravicemo nesto na licu mesta (dolazi skot keli u studio, dodaju mu bong) -de ste, sta ima -evo blejimo malo, duvamo, sviramo -do jaja, aj da dzemujemo malo -ovaj rif je do jaja, mogla bi pesma da se zove dijamant u vesticijoj kuci, nesto tako sjebano okultno -moze, evo ja cu da improvizujem neki tekst i urlam o zrtvovanju, to je onako gotivno -da totalno, uradi to 5 Quote
Talvi Posted June 14, 2014 Report Posted June 14, 2014 Meni Motherload hit. i meni, baš totalna hitčina. sviđa mi se album zasad, iskuliran je skroz i fino teče Quote
obsessed by cruelty Posted June 14, 2014 Report Posted June 14, 2014 http://kickass.to/mastodon-once-more-round-the-sun-2014-320kbps-t9217655.html 320 kurac 320, ponadah se da nije i ovaj ispala, al eto Quote
Kumodraski Vo Posted June 14, 2014 Report Posted June 14, 2014 Nema na rutrackeru jos uvek, a oni nikad ne lazu. Quote
Recommended Posts