VoivodBG Posted Friday at 08:03 PM Report Posted Friday at 08:03 PM Quote "I never really liked heavy metal in the first place. I came from Alabama playing country music, surf rock, rockabilly, and stuff like that. I just went through a phase in my 20s where I thought it was rebellious to play heavy metal. And then I met Brann [Dailor, Mastodon drummer] and Bill [Kelliher], and they were really, really, really into heavy metal. And ever since then, I’ve been trying to get Mastodon to not be such a heavy metal band, because I fucking hate heavy metal, and I don’t want to be in a heavy metal band." - Brent Hinds (2015) Quote
Angelystor Posted 16 hours ago Report Posted 16 hours ago On 3/7/2025 at 7:51 PM, Night Prowler said: Realno najbolje da ugase bend. Ovo i meni bila prva pomisao kad sam video vest. Quote
VoivodBG Posted 16 hours ago Report Posted 16 hours ago https://blabbermouth.net/news/mastodon-recruits-youtuber-ben-eller-for-tool-live-in-the-sand-festival-performance Quote
Totamealand Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago Ne verujem da će išta da im fali na duže staze, realno. Poslednjih par albuma su imali limitiran input od strane Brenta i opet imaju neviđene stvari. Nisu Troy, Bill i Brann od juče pa da ne znaju šta će dalje. I to kažem kao neko kome je Brent bio omiljeni član benda, pre svega kao vokal, a potom zbog besprekornih solaža. Quote
Haos sam ja Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago Bill i Brann ionako pišu skoro sve pesme, Brent ih "samo" začini solažama, nema ni govora o gašenju benda. Međutim, voleo bih da nađu neku jaku individuu za novog solo gitaristu koji neće kopirati Brenta jer je lik potpuni unikat i kao pojava i svirački, nego nekog ko će doneti nešto svoje, kaki kurac jutjuberi i zanatlije. 1 Quote
Talvi Posted 13 hours ago Report Posted 13 hours ago baš ne volim ovakav naslov Ben je kul faca, uopšte nije u tom nekom influencer tripu nego već 100 godina objašnjava klincima finte oko gitare i baca preloše fore uz to, bratić je još ako ne zna da peva, top 1 Quote
Kumodraski Vo Posted 13 hours ago Report Posted 13 hours ago 13 minutes ago, Talvi said: baš ne volim ovakav naslov Ceka se Mastodon coin rugpull Quote
Recommended Posts