Out Of Time Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Ko želi, na Relapse-ovom sajtu može da pogleda spot za stvar March of The Fire Ants... malo je low budget, malo kasni, s obzirom da je album mator ko biblija, ali kao i simpatičan živuljak po kome je bend dobio ime, poenta ovog benda se kreće sporo al' kad stigne, ima da grune kao meteor! Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 a kakvo je to reizdanje? da li su to samo live snimci pesama sa albuma ili neceg treceg? video snimak s nekog konca? video sam da mogu to nacji ali vidim da je veeeliko. poz Quote
Out Of Time Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 ma ne kenjaj nego skidaj to... :x kupicu to chokoladu... 8) Quote
Unas Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Remission je album opak! ponovo sam se registrovao,nece ovo govno da mi menja Mikica nick,a vidim da je akcija gotova.sto? Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 nije gotova akcija bre! ne menjaj nick! cekaj, zavrsio se prvi ciklus i postignuti su zadati ciljevi. za koju nedelju ce opet poceti. varacaj se na nick stari! ("u nas usao mikica" ako se ne varam ) poz Quote
Unas Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 kako nje gotova? samo ti imas taj nick jos, gde je kentov i od onih moderatora svih? :? Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 kent i OOT su sellouts. posegnuli za promovisanjem casopisa usred akcije. zato odose... ostali su picke, valjda ja se vracjam na staro anyways samo da Milan izadje iz krize. poz Quote
Unas Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 kakav Milan, IFK Gothenburg je tim! kad pocne akcija ponovo,vracam nick,Wanking Horse je bas hteo da vas podrzi,stoke li debele Quote
Turin Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Hteo sam ja da budem Howling Mikica ali ovaj peder od foruma nije hteo da mi dopusti da menjam nick (dok sam ja skapirao da mozes sam da menjas nick, oni ukinuli tu privilegiju). btw. Wanking Mikica je najbolji nick na celom forumu. Moje cestitke! Quote
BodyRemover Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Howling Mikice ponovo uploaduj avatar, ovaj ti se vec dugo (nemam pojma zasto) ne vidi. Wanking Mikica ownz! poz Quote
Rain delay Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Gledao sam neki spot na VIVA PLUS. Nije loshe. Quote
Turin Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Remover\"]Howling Mikice ponovo uploaduj avatar, ovaj ti se vec dugo (nemam pojma zasto) ne vidi. Wanking Mikica ownz! poz hteo sam promenim sliku, nisam potvrdio, a on je izgubio moj prethodni avatar koji vise ne mogu da nadjem. Verovatno cu da stavim neku golotinju. Recimo Mikicu na WC solji. Anyone? Quote
Out Of Time Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 danas sam, sasvim sluchajno, uzeo Remission na oridjinalu... shta da kazem? ja sam srecan chovek... Quote
Out Of Time Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 UPRAVO CHU PRVI SINGL BLOOD & THUNDER!!!! ODO DA POPIJEM PIVO! USRAO SAM SE U GACE... KAKO CU SAD LJUDIMA NA OCHI DA IZADJEM? Quote
BodyRemover Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 TO! daj cover kad vec nemam album ne kapiram kako ga jos nema po netu. momci su mi pre 4-5 dana pricali na chat kako ga imaju... USHTVE!!! poz Quote
Out Of Time Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 TO! daj cover kad vec nemam album ne kapiram kako ga jos nema po netu. momci su mi pre 4-5 dana pricali na chat kako ga imaju... USHTVE!!! poz da ga jebem... na ovom mom netu ga nema... mozda na tvom majku mu, a? samo sing ovaj... al' se ne bojim... bice, koliko vec za koji dan... jedva chekam da vidim clip za pesmu... shta ce to biti bogtemazo! Quote
Out Of Time Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 (edited) a cover jebe carpentera himself! moram da provalim tipa koji je radio ovo... by the way, malko im ovaj singl energetski slabiji od Fire Ants-a, al dobro sad... ovaj put se ne kotrljaju slonovi nis brdo, nego samo krave! eto to je ta razlika! Edited July 12, 2004 by Out Of Time Quote
azal Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 haha kakav power metal omot! Cenim da ce Kent odmah original da kupi ovo ce dobra godina....Mastadon, Dillinger, dve Meshugge....majko mila! Quote
Kent Posted July 12, 2004 Author Report Posted July 12, 2004 Kent se nakupovao power dovoljno za ovu godinu! Jos Kamelot i Sonata and I`m done poz Quote
Out Of Time Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 skidam album laganeze... do sjutra eto ga cio... odlichan je, ali malko su vishe south sludge-a ima (da prostite), plust, kao shto vec rekoh, energetski su, ipak, lechka posustali... a, vala, neka ih... moze im se... za koji dan, rezonskiji sud donecu ja... aaaa 'leba mi! Quote
azal Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 sludge tempo ili sludge zvuk gitare?? a **** ti. Quote
vudun Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Ja znam za jedan Mastodon, ali oni su death metal bend. Quote
Vintersorg Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 pa mislim da nisu vise... Remission je imao death metal prizvuka ali Leviathan definitivno nije death... sinoc ga svukoh i sad ga preslusavam i kazem WOW! fantastican je sludge zvuk gitare, bubanj je i dalje ostao perfektan a najveci akcenat se sada stavlja na vokal, lik 80% koristi cleanove a uz to i na neki nacin recituje ... ovo se mora nabaviti u originalu... najjace pesme: Naked Burn, Island, Blood and Thunder... ovo je najbolja muzika na svetu! Quote
Vintersorg Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 eh da i Seabeast je jebacka pesma!!!!!!!! koji su ovo carevi Quote
Out Of Time Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 ko je sasvim potpuno sasvim najbolji dasa? ko ce o nedelji da laprda sa mamutima? Quote
Recommended Posts