Kai Hansen Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 "Remission" sam samo slusao, i mocno jebozovan album. MARCH OF THE FIRE ANTS i ELEPHANT MAN malo odskachu od ostalih... Quote
azal Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 roommate, kupi mi poster za rodjendan. Quote
Fiery Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Koji je format, je l' za preko celih vrata? Quote
BodyRemover Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 pitaj kenta, on stalno ide u mordor (ili kako vec) odlicna slika. poz Quote
Kent Posted September 30, 2004 Author Report Posted September 30, 2004 bio da uzmem raunchy i to je to ... relapse su sve postere prodali, hteo sam sadcoreonu da uzmem za rodj, ali palica... Quote
Fiery Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Dzabe se sad izvlacis, ipak si bio Quote
azal Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 kapiram da ti relapse posteri nisu ni postojali. ko bi sem nas kupio??? kad si mi rekao da si iscimao srpskog guru-a pa trazi Dillinger poster, ja sam dva dana posle toga otisao i iscimao ga da trazi Neurozu. i nece sisa da proda A Sun That Never Sets poster sto se krije na zidu iza silnih Hamerfall majca. Quote
azal Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 inace, jos nisam preslusao novi album kako treba. slusacu ovog vikenda. Quote
Dowla Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 imam jednu pesmu od njih na kompilaciji fear candy 07 koju sam dobio uz terrorizer... ima i chlanak o njima,svi se pale na njih predstavljaju ih kao bend metallica meets rush... Quote
Kent Posted September 30, 2004 Author Report Posted September 30, 2004 inace, jos nisam preslusao novi album kako treba. slusacu ovog vikenda. me too u ponedeljak ti ides da trazis dillingere, a ja cu u utorak neurozu Quote
Buddha Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 imam jednu pesmu od njih na kompilaciji fear candy 07 koju sam dobio uz terrorizer... ima i chlanak o njima,svi se pale na njih predstavljaju ih kao bend metallica meets rush... jel si pretplacen na 'rizer ili ga kupis kad naletis na nj? meni pukla pretplata pre godinu i po pa me mrzelo da obnavljam.. sta ima nvo u njemu, koji su albumi prethodnih meseci i tako to? (posalji mi pp ako te smara da spamujes) pozz Quote
Kent Posted September 30, 2004 Author Report Posted September 30, 2004 pricaj ovde, hocu i ja da znam znam samo da su dillingeri bili u avgustu... Quote
BodyRemover Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 ja sam ga nalazio u novom sadu do pre 4-5 meseci. a pretplata... ne odvaja mi se bas toliko love odjednom. ako se dobro secam (mrzi me da kopam internet) godisnja je oko 80 evra (ako ne i vishe). neko ima tacan info? poz Quote
Grobodan Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Evo vam link,pa nadjite sve sto vas zanima: http://www.terrorizer.co.uk/ Inace,ja imam Julski broj - ogromna prica o Carcass,Suffocation,Malevolent,Sunn0)),Esoteric,Nightwish i tako dalje... Quote
Buddha Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 slusao novi album.. ne svidja mi se lame nekako bRe zbog ovog novog mi se stari dopao jos vise.. bemliggah Quote
BodyRemover Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 meni je novi posle nekoga vremena ispao prilicno bolji od staroga. prvo zbog omota a posle zbog... uhhhmmm... hehe, jos je southerniji, jos alternativniji i jos vise thrashniji. power pop dodiri su savrseni a bubnjar... ne vredi ga vise ni spominjati, koliko god da je jebao kevu na prvi album sad je jos opasniji! da, i zvuk gitare mi se mnogo vise svidja, nekako je manje nametljiv i daje vise prostora za kul sviranje. jes da, kao sto rekoh ovo oduzima delic energije, ali mi se cini da je album otisao u odlicnom pravcu bas zbog toga. remission 8.5/10 leviathan 9.5/10 poz Quote
Buddha Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 bemliggah ondak sam ja glup za taj tvoj southerniji, thrasherskiji, alternativniji sound Quote
BodyRemover Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 ko priznaje pola mu se dodaje ta konstatacija je vise dosla kao pitanje "zbog cega ste voleli prvi album ako ne zbog te tri stvari (koje su na leviathanu jos naglasenije)?" poz Quote
Kent Posted October 6, 2004 Author Report Posted October 6, 2004 meni je remission bolji, ali danilo sere kao trudna foka... sve je njemu lame sto nema elektronike ovijeh dana poz Quote
Buddha Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 nije istina. isis uvijek i svugde prvo. mada jes' da i on ima malko elektronike, ali.. Quote
azal Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 jos uvek nisam bas lepo preslusao, ali mi se cini da su pesme bolje na novom albumu. Remission malo zamara posle pola albuma, ali ovaj ima mnogo kvalitetnije kompozicije. more to come... Quote
Recommended Posts