Captain Spaulding Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 U svom ovom ludilu vi ste zaboravili da je izasao novi album Tori Amos , danas !!!!!!! Quote
Talvi Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Taj album je leakovao ima bar nedelju dana. Quote
Dick Starbuck Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 i bulja je, kao da ga je snimala za svoju čerkicu a ne redovnu publiku. Quote
Captain Spaulding Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Taj album je leakovao ima bar nedelju dana. Cudno .....ja tek danas vidim na scene release Quote
Grobodan Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Ova Spectrelight je baš, baš monstruozna pesma, tako mi je ušla u uši odmah da to nije normalno. Octopus kog sam se bojao me oduševio na prvu, a Creature lives ima dojajan vajb. Naslovna je totalno epik, Stargasm koju je Ball izdvojio isto... to su neki nabacani utisci na prvu. Quote
Lunar Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Uh koje odlicno iznenadjenje danas. Skida se odma. Quote
Geralt of Rivia Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Thickening mi najbolja za sad, svidja mi se kako Troy peva na ovoj pesmi i All The Heavy Lifting, a i generalno na novom albumu. Jedino mi se Dry Bone Valley i Creature Lives nisu nesto svidele posle prvog slusanja. Super je album skroz, skoro svaka pesma ima po neki zarazan momenat, osecam da sto ga vise budem slusao zvucace bolje. Quote
chess Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Veoma dobar je album al mi se malo ne svidja produkcija, previse nekako moderna i komercijalna, vidi se da su menjali producenta i kasnije sam nasao ovo -> ''The Hunter will be their first release with producer Mike Elizondo (whose credits include Fiona Apple, 50 Cent, Alanis Morrissette, Avenged Sevenfold and Maroon 5).'' :s Za sada su mi hajlajti stargasm, all the heavy lifting, spectrelight i black tongue standardno i octopus je do jaja. Drugaciji je album, ono sto se primecuje je da su vokali odlicni, vise je akcenat na atmosferi, malo je vise mellow nego prethodnici. 1 1 Quote
BLAGOJE Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 STO NE PRICATE BRACO AJAOJ MAJKO MOJA Quote
Captain Spaulding Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 (edited) Uff..... na prvo slusanje su mi se najvise dopale Stargasm , The Hunter i The Sparrow koja upravo ide ...kakav svrs majko mila ! Edited September 19, 2011 by Captain Spaulding Quote
BLAGOJE Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 kakav album krv ti isusovu jebem Quote
kuruz Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Thickening i The Sparrow најбоље, поред оних које су раније изашле. Quote
In The Flesh Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Kakav završetak albuma, majko mila!! Da sam Grobodan, sad bih se unervozio i šetao gore-dolje po sobi koliko je dobro. Bez zajebancije, The Sparrow Idemo ponovno slušanje... Quote
Lou Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Kome još "Stargasm" miriše na atmosferičnije i sporije trenutke Deftones-a? Baš dobra stvar. Čuvam komentare za kasnije, ipak je samo jedno slušanje bilo uz koje ponavljanje pojedinih pesama. Quote
Grobodan Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Pusti to, otkrio sam jednu simpa ribu u Mastodon shoutboxu: http://www.last.fm/user/Meehaw- Kuruz prvi u napad po već razrađenom receptu. Quote
Talvi Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Miha, 19, Male, Slovenia A i slika mi je poznata odnekud. Quote
Salvation Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Haha, win. Kao da ima takvih slovenki, to je trebalo da bude jos veci hint od pola X) Skida se album nestrpljivo 3 Quote
kuruz Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Kakva albumčina, sve ti jebem. Pusti to, otkrio sam jednu simpa ribu u Mastodon shoutboxu: http://www.last.fm/user/Meehaw- Kuruz prvi u napad po već razrađenom receptu. Ne smem, rečeno mi je da sam "klasična čka luzerska ska ska" zbog internetskog dopisivanja sa ženama. Quote
VoivodBG Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 moze neko da postavi album na megaupload? Quote
Dick Starbuck Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 kad nema C.O.C. moze i Curl of the Burl da zadovolji... jeb'ga, verovatno sam jedini ovde kome ceo album ne drži pažnju do kraja. Quote
Vic Rattlehead Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Zasad jedina koja mi nije nešto je Octopus Has No Friends (šteta, jer ima najbolji naslov ) a ostale lagano ulaze u uši, album ima odličnih momenata, prije svega All the Heavy Lifting i The Sparrow. Quote
Captain Spaulding Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Mastodon je pobedio Opeth sto se tice novih albuma Quote
Recommended Posts