Earendil Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Mene album smara.Ima par jakih momenata ali nista vise od toga Quote
Grobodan Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Meni je album mnogo dobar.Nisam slusao Remission,tako da ne mogu da dam neko poredenje,ali ovo je super mjuza.Bubnjar je zivotinja! Quote
azal Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 preslusao kao covek konacno! Bruka album...daleko bolji od Remission-a. Bolje pesme...i album jebe keve od pocetka do kraja...gde Remission malo pada pri kraju. svidjaju mi se varijacije u vokalu takodje. besno....skroz bre. top 5 godine 4 sure! Quote
Fake Healer Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 "Leviathan" be sve zivo Hearts Alive ii Megalodon najbolje pesme Quote
Buddha Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 slusao sam ga vise prosle nedelje.. svideo mi se ipak dosta sad ne mogu da se odlepim od prokletog apc-a novog Quote
Guest Danek is back Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Dopada mi se sto nijesu upali u zamku i uspjeli su izdrzat pritisak posle prvog albuma. Pokazali su jos snazniju kreativnu stranu ,tehnicki su jaci i zanimljiviji. Podrzavam! Quote
Kent Posted November 2, 2004 Author Report Posted November 2, 2004 Yep, modern thrash rock par excellance! Quote
azal Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 clean glas je pozitivno iznenadjenje...nesto izmedju Black Sabbath-a i QotSA. Volim "juznjacki" zvuk gitare. new Orleans sludge style. i naravno bubnjar, brajko...kidanje. Quote
KRANG Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 između BS i QofTSA?? sad si ga našao.. mada, slažem se da je dosta bolji od remissiona.. mada, ne znam, još uvek im nešto fali.. album je odličan, ali nije baš remek delo kakvo sam očekivao. Quote
Lotus eater Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 fucking great ! Leviathan: najbolji album godine. A Scott Kelly u Aqua Dementia-i, uff, nemam reci ! Quote
Burly Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Uz Isis su najbolji noviji bend. A Brann Dailor nije normalan. Odavno je jos pokazao da mu nema premca trenutno. Quote
Lotus eater Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 23. juna, sviraju u Budimpesti !! predgrupa su Slayer-u !! upad : 5 500 Ft wwww.concerto.hu Quote
azal Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 zasto slayer :-/ bilo bi dobro kad bi doveli Mastadon na exit onda Quote
azal Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 e cuo sam da Terry Bozzio svira bubanj u Fantomas-u na evropskoj turneji zato sto je Lombardo zuzet sa Slayer-om...to vredi videti..... Quote
Freak Kitchen Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 e cuo sam da Terry Bozzio svira bubanj u Fantomas-u na evropskoj turneji zato sto je Lombardo zuzet sa Slayer-om...to vredi videti..... U jeee... To stvarno vredi videti! Terry Bozzio je mnogo bolji bubnjar od Lombarda... Quote
azal Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 vise u fazonu...kad bi poredio Bozzia i Lombarda...nebi uopste mogao reci da je Lombardo bubnjar. Quote
Freak Kitchen Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 hehe... tacno... kad bi poredio Bozzia i npr. Mike Poptnoy-a, ne bi mogao reci ni da je Portnoy bubnjar. Portnoy bi mogao da prodje kao neki klinac, lozac, koji tek pocinje... ...mada, Lombardo jeste znacajan kao uzor mnogim metal bubnjarima... ali meni on nikada nije izgledao kao najsrecnije resenje za fantomas... Quote
Fiery Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 zasto slayer :-/ bilo bi dobro kad bi doveli Mastadon na exit onda Koliko sam provalio, Slayer ih redovno vuce po turnejama. Nije ni to lose. Quote
azal Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 spot mms://66.235.201.198/relapsemedia/video/BLOOD_%20AND_THUNDER.wmv Quote
KRANG Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 ma ne valja ti ovaj link.. ajde daj dobar link, a ću sad da ga skinem i donesem danilu i soliju večeras Quote
KRANG Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 (edited) so FUCKING what?!!!? ne valja link u svakom slučaju. edit: nema veze.. našao sam i skinuo.. mali spot.. 10 MB.. skinuo se dok sam trepnuo . spot je prepun nekih klovnova.. malo mi je bljutav.. il je to ipak ova muzika bljutava.. evo link koji valja: http://shop.relapse.com/dbmedia/video/BLOO...AND_THUNDER.wmv nego, spot za CoL- Leave Me Here je fenomenalan!! (a i ceo salvation je isto) odgledao sam ga 50 x. Edited April 22, 2005 by KRANG Quote
Baal Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 ne valja link u svakom slučaju. Bogme, valja. Ja skinuh spot sa Lazinog linka. Quote
Recommended Posts