Grobodan Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Pa ne verujem ni da je početkom devedesetih svet bio spreman za Deicide i Cannibal corpse pa su i oni prodavali lepe cifre. Stvar je u tome da se pop muzika više ne kupuje, to nije kolekcionarkso tržište kao metal. Ko će kupiti danas album Britni Spirs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Lou, smajli warn. Na temu kupovine, pop albumi se danas uopšte malo kupuju, jer tržište funkcioniše prodajom singlova, tj. hitova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Ko će kupiti danas album Britni Spirs. Pa isto tako, ko ce kupiti Metaliku ili Linkin Park? Kupis da slusas u kolima, puno ljudi vozi kola. Ne bi se CD proizvodio da nema trzista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 svi moji ortaci u americi koji imaju kola imaju prikljucak za ipod tako da ti da teorija pada u vodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) Upravu si, danas da Mada imas ljude koji nemaju Ipod, ne zele ili ne umeju da skidaju muziku sta god, ciljam na stariju generaciju. Sta znam, nikad ne bih dao pare za mp3. Ako kupujem muziku ima lepo da mi je spakuju. Edited September 29, 2011 by Black desire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Pa isto tako, ko ce kupiti Metaliku ili Linkin Park? Za Linkin park ne znam jer je to u suštini pop ali metalci su u suštini vernija publika, više voli svoje bendove. Ja ako volim neki album voleću ga još više kad ga imam na disku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 mislim da LP idalje milione prodaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Za Linkin park ne znam jer je to u suštini pop ali metalci su u suštini vernija publika, više voli svoje bendove. Ja ako volim neki album voleću ga još više kad ga imam na disku. Sve je to relativno, mislis da Rijana i Bijonse nemaju vernu publiku koja sece vene, i da isto tako ne kupuju sve zivo? Ti si kolekcionar, kupices album nekog benda i nakon 5 godina od izdavanja istog, dok ostali ljudi kupuju ono sto im se u tom trenutku svidja, tj. ono sto je trenutno aktuelno. Njega ne zanima da popuni celu diskografiju Linkin Parka ako mu se svidja samo poslednji, zapravo ako je cuo samo poslednji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Sve je to relativno, mislis da Rijana i Bijonse nemaju vernu publiku koja sece vene, i da isto tako ne kupuju sve zivo? Pa mislim da ne zato što one nisu vezane za albumski format, njihovi fanovi će skinuti singl sa neta i ćao, njima album kao album ne igra neku veliku ulogu. moje mišljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Nije samo tvoje mišljenje, nego činjenica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 covek profesionalac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Fan benda Oejzis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Дајте ми директан линк за iFolder страницу, прокси универзитетске мреже не пушта на Mediaboom. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 http://ifolder.ru/25896505 320tica,ako ces vb ili flac reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) koliko je istinit taj 320, kao već je iscureo CD rip? Edited September 29, 2011 by Лука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Album je izašao pre četiri dana, zar ne postoji mogućnost da je neko već kupio i ripovao? Uostalom, znamo kako BERC, na primer, funkcioniše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Starbuck Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 meni ovaj album i dalje ne uspeva da održi pažnju svaki put kad ga pustim, i svaki put kad ga zavrtim se setim boljih momenata pa onda zavrtim od početka do kraja neki drugi album. mislim da mi je bubanj malo kriv za to, dosadio - noviji tripovi i aranžmani zahtevaju novije fazone a ovaj se lepi plavušan i dalje drži vokabulara sa Blood Mountain-a. možda i kenjam, kad bih se napuhao travki pobrljavki bi uspeo da svarim ceo album od početka do kraja. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Cika pop producent uzeo chedo i oprao mu gace, zvuci mi kao Blood Mountain kojem je neko procistio low end, odsekao suvisne repove i dodao vise pevanja. Ja licno nemam problema kada mi nesto bolje zvuci gde god da ga reprodukujem (mini smetnja mi je jedino hihat koji bode usi koliko je visok, ali ga Dejlor ionako ne rabi previse) Najbolje pesme su mi Black Tongue, Curl Of The Burl, Blasteroid, Stargasm, Octopus Has No Friends, All The Heavy Lifting, The Hunter, Dry Bone Alley, Thickening, Creature Lives, Spectrelight, Bedazzled Fingernails, The Sparrow i one bonus pesmice The Ruiner i Deathbound. Ovo je muzika koja izaziva strah, tugu, srecu i siluje chakre i izaziva paranoidnu sizofreniju kod pandi i patagonijskih pijavica. Na skali od 1 do 10 ovaj album se posere na skalu i ode na pivo i kikiriki u svoju dimenziju da se druzi sa ostalim Mastodon albumima. Ja drkam na ovo novo sranje svaki dan dok ne pocnem da svrsavam parcad svoje prostate, jebo me mastodon u masno ventilatordecacko dupe... 14 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Hahah. Kralju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Realno, bolji su i Blood Mountain i Leviathan i Crack the Skye od ovog albuma, ali ipak je ovo dobar album. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Realno, neuporedivi. Stare pesme volim jer su polupane masne prljave i predobre. Nove pesme volim jer su upeglane ciste sredjene i predobre. Mastodon je stavio kravatu ali i dalje ima kitu ko slon (samo proporcionalno vecu, jelte). 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 dobar je momak ovaj analizator. rado ga citam. nece yumetal da mi omoguci da ti dam plus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 omogucava ali ti sere usput. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Na skali od 1 do 10 ovaj album se posere na skalu i ode na pivo i kikiriki u svoju dimenziju da se druzi sa ostalim Mastodon albumima. Mastodon je stavio kravatu ali i dalje ima kitu ko slon (samo proporcionalno vecu, jelte). 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out of cuprija Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 nisam jos chuo album ali vec mi je uzasno dosadan 3 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts