Captain Spaulding Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Kako vam se cine ovi? Podseca me pocetak na Mastodon Quote
chess Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 kacio sam ih na prog power predlozima bas skoro, super supoer bend, bas sam se odusevio kad sam im preslusao album. tu je taj neki mix opeth, tool, mastodon. lepo sviraju stvarno mater americku pa sto niste dosli u zagreb pre 2 godine kada je bio combo Gojira i Mastodon, i svirali su full setove oba benda. to je bilo propisno jebanje keve, totalno sam dehidrirao bio tu Quote
BLAGOJE Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 ja tad nisam mogao bas nikako,porodicni problemi.a jebes jedne i druge,hvata mi se kvelertak kad su na vrhuncu,sumnjam da mogu ovako da nastave Quote
chess Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 mene kvelertak nesto ne radi specijalno, ok su, al ne kapiram hajp toliki oko njih Quote
Oak Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Pa i nije neki hajp, bio je posle prvog albuma, ali je poprilično splasnuo. Quote
azal Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 kapiram da su kvelertak 5 put bolji uzivo nego na albumu Quote
BLAGOJE Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 pa kad ste urbani kao tamo neki fanovi grupe defhevn Quote
Лука Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 (edited) Kakve su vam prognoze za sledeći album? Ako nastave tranziciju započetu na Hunteru verovatno nas čeka loš album. Oni ako skroz batale ono što su ustanovili između 2004-2009 i krenu skroz u stilu Octopus has no Friends/Creature Lives/Bedazzled Fingernails totalno mi se gube tu, uopšte mi se ne sluša Hunter sada, ispeglali su mnogo sve, skratili sve repove i detalje. Creature Lives je mnogo, mnogo loša pesma. Nadam se da neće skroz u neki mainstream rock, koga to intresuje da sluša od njih. Edited February 4, 2014 by Лука Quote
azal Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 ja ocekujem neku kombinaciju. kao neki best of koji ima malo iz svake ere, mozda nece biti skroz remission pesama, ali mislim da ce biti dovoljno tehnikali, agresije i catchy momenata da zadovolji hunter/CtS/Leviathan i BM fanove. to sam istripovao po tome sto su oni pricali o albumu Quote
Berliner Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Mislim ce da opet okrenu na malo ambiciozniju svirku, valjda su se dovoljno izluftirali sa poslednjim albumom. Quote
Лука Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Meni su na Hunteru pesme dosta plastične, i produkcijski i svirački, kao da su sve napisane da budu singlovi, nekako baš spakovano to meni zvuči. Ali ok, bilo bi super da je Hunter bio album koji su uradili da se opuste malo i skupe energiju da urade nešto ozbiljnije na sledećem. Quote
Berliner Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Ja sam to doziveo kao "koncept" tog albuma. Bilo bi preterano ponavljanje da sledeci bude na istu foru, mislim da kapiraju oni da je to no-no. Quote
BLAGOJE Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 ja vise nemam ocekivanja,mnogo su me iznervirali pricom da nece vise da vriste o morskim nemanima,tako da me sad bas zabolje sta ce da izbacaju,sto ne znaci da ih ne pratim i dalje,samo vise nemam toliko entuzijazma oko njihovih izdanja.jos jedan bend ciji je pinakl jebiga pros'o i to je to. Quote
Berliner Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 ne mora da znaci, desava se da bendovi prosaraju diskografiju nekim manje ambicioznim izdanjem i onda nastave punom parom Quote
BLAGOJE Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 jebiga,za moj ukus vec na BM krece pad dolje,tj meni mastodon bez strasti i energije kao na remisnu,levijatanu i kol of mastodonu vrlo brzo krece da se juri u krug oko istih fazona,i to je to od njih sto se mene tice.opet se ogradjujem,sve posle su okej i cak i sjajni albumi na momente,pa ne vidim sto ne bi tako bilo i opet. Quote
Toki89 Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Jutros sam sanjao kao spot Mastodona sa sledeceg albuma. Na nekom parkingu kao svirali ,neki cudni kostimi dinosaurusi jebem li ga ,ne zvuci kao Radiohed bash, nego jos vise mejnstrim ,pevljivije i zaraznije. Evo već godinu dana razbijam glavu sa sledećim albumom rekli da će bit nešto radiohedasto ,ko ga zna šta će ispasti na kraju.....potajno priželjkujem Crack the Skye 2 ,ili barem BM 2 Quote
chess Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 kapiram da ce biti nesto kao blood mountain, malo sirovine malo prog, sve samo da ne bude kao mrtvi radiohead Quote
Lou Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 mene kvelertak nesto ne radi specijalno, ok su, al ne kapiram hajp toliki oko njih Nešto kao drugorazredni stoner, ok se provedeš na svirci, može da ide u pozadini na žurci, ali samo po sebi nema ništa posebno. Quote
kuruz Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 The Hunter je kombinacija, stilski se razlikuju pesme tačno je da ima dosadnih pesama, ali su isto tako neke vrhunske i spadaju u najbolje u diskografiji 2 Quote
Kumodraski Vo Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Nešto kao drugorazredni stoner, ok se provedeš na svirci, može da ide u pozadini na žurci, ali samo po sebi nema ništa posebno. Slazem se, jbg. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Pa oduvek mu dodje el ces da pravis muziku za live,dal je to nu metal sranjce sa jednom zicom ili stoner i tako to ili ces da pravis muziku koja nije dosadna kuci da je slushas sto puta,jer te komplikovane pesme je tesko i produkciski i tehnicki odsvirati live kako treba , zato mnogo kul bendova sto su stariji usporavaju i uproscavaju jer mnogo vishe vremena provode na touru nego u studiu.S druge strane u metalu su vocalne harmonije jako siromashne i mozda je to razlog zasto gitare sviraju jedan akord a ovi pevaju svasta a i mainstrim publika vishe voli vocale nego instrumente i mislim da ce josh vishe da idu u tom pravcu 3 Quote
azal Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Meni su Kvelertak super i na ploci, samo verujem da su uzivio jos zabavniji jer su im najbolje pesme potpuni sevdah. Uopste mi nije taj fazon kao neki nista spec stoner bend. Kvelertak ima originalan zvuk, kao neki spoj Witchery i Andrew WK nemam pojma, metal muzika za zurke. pesme i albumi su im hit and miss, ali kad ubodu bas ubodu. Quote
Talvi Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 http://loudwire.com/mastodon-brann-dailor-bizarre-new-album-2014-tour-chaotic-drumming-style/ Quote
Recommended Posts