Kumodraski Vo Posted May 8, 2014 Report Posted May 8, 2014 To je procurilo ima fazon mesec dana... Quote
chess Posted May 9, 2014 Report Posted May 9, 2014 Evo je cela stvar. Super mi je pocetak, neki delovi pesme me podsecaju na stargasm, pogotovo kad brent peva, a rifovi kada troj peva na spectrelight na 1;10 1 Quote
perzekjušn menijak Posted May 26, 2014 Report Posted May 26, 2014 Mastodon - Chimes At Midnight (Single) (2014) http://www.mediaboom.org/409520-mastodon-chimes-at-midnight-single-2014.html Quote
Angelystor Posted May 26, 2014 Report Posted May 26, 2014 Isto tako ovde, osecanj se malo taj Skye smek. Mnogo, mnogo bolje nego ona prosla. Quote
Salvation Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 http://www.artistdirect.com/entertainment-news/article/first-reaction-mastodon-once-more-round-the-sun/10953723 Obecava ovo, samo da nema mnogo onih popic momenata ala prvi singl, i sve ce biti kul. Quote
Лука Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 (edited) Gledao pre par dana Workhorse Chronicles opet, brate mili kakvi su pacovi bili, najbolje su priče dok su 90 svirali u drugim bendovima. Ali kad Troy priča kako je upoznao Brenta na certu dok je svirao u nekom bendu a ovaj sa raspalim dredovima vašljivim do bulje mrtav pijan mu kaže: "Pozovite me ako vam treba baš dobrar gitarista". I onda je živeo 5 godina u kolima i svirao u tom jebenom Four Hour Fogger koji nikad ništa nije zaradio i svirao po parkinzima. Svaka njima čast koliko su izgurali do uspeha i slave, niko ga ne zaslužuje više od njih. Edited June 1, 2014 by Лука 1 Quote
chess Posted June 3, 2014 Report Posted June 3, 2014 Za refren su reciklirali Spectrelight(Troy) i Stargasm(Brent) sa Huntera, najbolji deo pesme mi je intro, i outro, koji su isti ovde. Quote
obsessed by cruelty Posted June 3, 2014 Report Posted June 3, 2014 najbolji deo pesme mi je intro, i outro, koji su isti ovde. Skroz me podseca na noviji AiC. Quote
kuruz Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 ako neko treba da bude zahvalan Metalici, onda su to Gojira, Ghost i Mastodon 2 2 Quote
Face Of Melinda Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 Daj bre Kuruze gde ti je smisao za humor Uz svo duzno postavanje za Metaliku uz koju smo odrasli ali mene je ovaj komentar nasmejao Quote
Captain Spaulding Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 Meni je veci fail sto su napisali Plying umesto Playing pa je 1. komentar pobedio. Posle su ispravili, sada pise Playing xD 1 Quote
vudun Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Sećam se nekog tamo Rogošićevog ekspresa (ili je to možda bio Butcherian Vibe) iz 2003. godine, gde je Troy dizao u nebesa Metaliku, zahvaljivao im se na srećnom detinjstvu, te se blagoglagoljivo divio Njegovom Veličanstvu Džejmsu Hetfildu. 1 Quote
Recommended Posts