Berliner Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 meni isto. ima drugaciju energiju od the hunter skroz, nije onako pop-inzenjerisan. i dobro seda u celini, vrlo je albumski album. motherload mnogo dobra stvar, bas veliki hit meni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Meni na prvo slusanje razocarenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Meni je super album, pun zaraznih deonica, prva pesma, 2:53 zasad jedan od hit momenata na prvo slusanje, Motherload i Aunt Lisa odlicne pesme. Ceka se krsten rip pa da se uziva u albumu ljudski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Ja sve cekam taj rip, i zbog kvaliteta, a izgleda i da prolongiram razocarenje, ako su stvarno najbolje pesme one dve vec ranije procurele. x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Ja sve cekam taj rip, i zbog kvaliteta, a izgleda i da prolongiram razocarenje, ako su stvarno najbolje pesme one dve vec ranije procurele. x) Ma nisu najbolje, ima dobrog materijala samo ne ocekuj neko remek delo nego jednostavno zabavan Mastodon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 A jbg, zna se da su u tom pravcu krenuli, stoji, mada meni je prosli album bas bas legao. Aj valjda ce uskoro neki krsteni rip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Prvoklasan album, jedan od najboljih koji su snimili; produkcija umerena, odlične solo deonice, vokali takođe dosta dobri, čak ni tekstovi nisu loši. Kompletno zaokružena celina, moglo bi se reći. Malo su se proalisinčejnzovali, što je za svaku pohvalu. Jebi ga, sazreli su ljudi. The Motherload, Ember City, Asleep In The Deep, Halloween - sve vrhunske stvari. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 slazem se moj utisak je doduse malo slabiji u smislu da su mi ipak klasicni njihovi albumi puno bolji ali objektivno album ispunjava sva razumna ocekivanja a i nadmasuje ih po mom misljenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Stoji sve što je Buda rekao o pravcu materijala a ostali o kvaliteti ali ja ipak ne mogu da se otmem utisku da im je ovo najslabiji album, da im je zlatno doba prošlo i da ću sanjati ludnice tipa crack the skye. Ali i kao takav album je zabavan, dobar i neopterećujući, prosto proleti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Stoji sve što je Buda rekao o pravcu materijala a ostali o kvaliteti ali ja ipak ne mogu da se otmem utisku da im je ovo najslabiji album, da im je zlatno doba prošlo i da ću sanjati ludnice tipa crack the skye. Ali i kao takav album je zabavan, dobar i neopterećujući, prosto proleti. bas ovo. najveci problem je sto svaki prethodni album ima neki svoj stil/zvuk. ovaj manje vise zvuci kao neki best of. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 (edited) Meni ovaj više zvuči kao Hunter koji je još malo razvodnjen ili je meni takav jer je već viđen. Ovo je tačno momenat u karijeri benda kad su obaveze pritisle, postali su ogromni, pobrali sve što su mogli, svakog kita za muda uhvatili i nema šta da se dokazuje. Uhvatili su svoj fazon koji ću ja uvek rado ispratiti, slušati sa realnim uživanjem ali se vidi da nema više gladi u njima. Meni to iskreno ne smeta (pozdravi od King Diamonda i novog Amorphisa) ali sam ipak od Mastodona navikao šarenije. Edited June 16, 2014 by Grobodan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 meni baš ovaj nekako zvuči stilski definisanije od Hunter-a, baš jer je on bio dosta šareniji. ovako kad sagledam Mastodon albume redom, Hunter mi nekako baš ispada najšareniji, na 1000 strana ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 najveci problem je sto svaki prethodni album ima neki svoj stil/zvuk. ovaj manje vise zvuci kao neki best of. meni the hunter bas tako zvuci, a ovaj mi je mnogo standardniji i "albumskiji" talvi uleteo, cita mi misli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 mnogo se slažemo u poslednje vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Pa u tome i jes fora, Hunter je šarenio a ovaj se skoncentrisao na najpitkije njegove elemente i fura to do maksa. U tom smislu i jeste albumskiji, slažem se s Čarlijem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 ne znam, one pesme koje su pitke, su bas pitke. ali ove neke koje nisu, ponekad moram da pogledam da vidim dal sam slucajno pustio CtS. mozda nema pozajmica iz svake faze benda, ali definitivno imas osecaj da su se malo istrosili. sto se tice riffova i generalno koncepta zvuka i benda. jbg tako i svi, sta da se radi. kao i sa meshuggom i gojirom, i ko vec nema sta novo da kaze. pustis novi album kad izadje i bude ti skroz korektan, a kad prodje hajp oko novog i kad budes zeleo da ih pustis 9/10 puta pustis nesto starije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Meni je ovo tipican sezonski album. Lepo, koncizno uradjeno, pitak je, nezahtevan samim tim cu pesme i teze umemorisati, jer me nijedna nije pogodila "secem vene fazon". Ali slusacu ga jos malo i vracam se starijim albumima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 svi pišete pitak, a ja bih rekao plitak Najviše se slažem sa azalovom konstatacijom. Mislim da je vreme da stave tačku na bend, da svako ode nekim novim projektima jer ovo može ići samo nizbrdo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 (edited) Ne sviđa mi se šta je Raskulinecz uradio sa produkcijom, i ako je ovaj loš rip, mnogo to izkompresovano zvuči, sve potkresano na istu dužinu, kao što je i Deftones snimio skroz ispeglano i ravno na poslednjem. Za njih je Bayles producent i po, ali dobro to je već počelo sa Hunterom. Ok mi je šta sviraju sad, nemam problem sa stilom ali mi je bedak kad ne mogu da zapamtim rif u pesmi i kad gitare zvuče toliko generično. + Troyevo pevanje koje je još više sranje. Peva čovek istu pesmu već dva albuma. Edited June 16, 2014 by Лука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Meni ovo vec sad lici na super album da se pici leti, k'o sto vecina rekose, vrlo pitkiji, u stvari jos pitkiji Hunter, i ona Motherload mi vec sad ulazi na secemveneuzivo kategoriju, ali mi isto tako smrdi ovo azalovo da kad prodje malo vremena, pre cu opet BM ili CtS cd-u da se vratim nego ovo da pridruzim listi. U principu, dobro je sto nisu u stanc kategoriji izdavanja albuma. Naredni ako ne izadje pre 2017. mislim da mozemo da ih tapsemo po ledjima, a tad sta urade urade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 http://rutracker.org...c.php?t=4764041 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 meni je bitno da je laza konacno priznao sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 priznao sam da je dobar album ali slabiji od starih, kao sto je slucaj za 99 posto bendova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Najslabiji album do sada. The Motherload je hit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 (edited) Zar je mogće da ovaj Brent i dalje ovako peva live, svi su se popravili sem njega, pa jebem mu mamu, aj što mu loše ide nego što ne može nikad melodiju da ubode tačno. http://youtu.be/WC99QSwXidk "Falling from grace cuz I've been a way too luu". To je sve što ja čujem na kraju strofe. Edited June 19, 2014 by Лука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts