lemmy sixx Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Jebote,bacate svi neku filozofiju,a isto mislite samo necete da kazete: album je sranje! Lepo kazite,sta se stidite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Hunter je dugacak i tematski nedefinisan nekako, ovaj novi album mi je konkretniji dosta, zabavan, isplivavaju sve pesme na povrsinu, jedino mi je feast your eyes totalno prosek stvar, ostale su skroz dobre. Kada bi se Stargasm i The Sparrow nasle na novom albumu mogao bih opusteno da kazem da je novi bolji mnogo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Upravo tako. Lemi, skidaj album. Nije ovo neka tamo Mešuga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Ja sam i rekao da je sranje Covece, Black Tongue, Stargasm, The Hunter, The Sparrow, Spectrelight, pa cak i Curl of the Burl, sve stvari u rangu kakvih nema na ovom albumu, ajde eventualno Motherload. Dakle, bolje tematski nedefinisan sa odlicnim stvarima nego tematski definisan los pop-metal album, kao ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Jebote,bacate svi neku filozofiju,a isto mislite samo necete da kazete: album je sranje! Lepo kazite,sta se stidite. Zasto bi se stideo? Ja sam rekao, vise puta, ne bas tim recima ali da, najgori Mastodon album. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Hunter je dugacak i tematski nedefinisan nekako, ovaj novi album mi je konkretniji dosta, zabavan, isplivavaju sve pesme na povrsinu i ja mislim ovo, predugačak je Hunter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Hunter je nastavak Mastodon filozofije da se nikad ne ponavljaju. Ovde su vec na cruise control i malo lenji. Ali opet je Mastodon na cruise controlu bolji od skoro svakog benda danasnjice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 fileri su mnogo upadljiviji na The Hunter ali je bolji, hitovi su kvalitetniji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 http://www.metalinjection.net/latest-news/yes/mastodon-guitarist-dressed-as-darth-vader-to-tell-kids-to-stay-in-school >>> 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Ako je Crack the Skye Nemačka ,Once more round the sun je Brazil...znači dosta slabiji ,ali je i dalje klasa , u poredjenju sa drugima. Judas Priest bi bio Urugvaj ,nekada je rulao svetskom scenom ,sad je ok ,zna da ubode neku pesmu/gol. Hipsterski bendovi su Jelen Super liga Deafhaven je FK Karakujić bunar 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 jebote koji vrh! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Kul ga odradise, ali ova cela fora sa gudackim obradama metalaca postaje vec malo izlizana. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Kojih metalaca? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 uvek moram da odzviždim ovaj refren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Aha,to su vec metalci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Pa kako god, metalaca progera rokera, sve zivo od Metalike i Slejera preko Toola i sad Mastodona su obradili neki gudaci vec. Bilo originalno jedno vreme, sad je vec malo provaljena fora.. ne znaci da ne moze da bude dobro, ali nije vise wow, makar meni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Once More 'Round The Sun" također posjeduje i jednu neshvatljivu količinu životne radosti. Ne mogu točno definirati što u meni izaziva toliki optimizam, ali ugođaj albuma je puno bliži Beach Boysima nego Black Sabbathu. http://www.potlista.com/recenzije/mastodon-once-more-round-the-sun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Motherload možda pesma decenije za sad IMHO goosebumps svaki put kad krene refren 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 OK - par rendom stvari, danas je mrtav dan, poslušao sam konačno onako kako valja ceo album, da ne bude na prekide po pesma-dve... Novi album je njihov najgori, to je jasno kao dan. Što i ne znači puno, jer je ovo jedan od najboljih albuma što sam čuo ove godine. Ali godina je malo generalno njanjava zasad. Chimes... je onako repertoarska, izmenjiva sa par istih takvih sa prethodnih albuma, ali sam je već 1000505342 puta čuo jer su je tizovali po fejsbucima mnogo. Motherload je totalno meh stvar, uz Asleep in the deep i Once more... najvanila stvar u diskografiji. High Road ima nula novog, nije loša pesma ali je idejno pozdrav, doviđenja, tenkjukamagen... Tread Lightly, Feast Your Eyes i sve od nje do kraja su sasvim radosne i rad sam ih slušati od sad pa nadalje. Jes da su sve derivati, ali su dobri derivati. Vokali definitivno nisu za metalske pičke koje oće dranje, to kod mame kad vam ne da sise. Mnogo se ljudi nešto bune oko toga (ne ovde toliko, generalno), a svi su pre Cracka kukali da flekavi pijanac što peva ko preklano jare treba da dobije više prostora. Dobio je i ja sam srećan, a smrde nek plaču... Eto, toliko, idem sad da slušam Reku i da čekam još ~19h do svirke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 http://balkanrock.com/mastodon-once-more-round-the-sun-2014/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 http://www.revolvermag.com/news/mastodon-premiere-new-song-atlanta-featuring-the-butthole-surfers-gibby-haynes.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=grHWgUjbWKo Edited September 16, 2014 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 brann ko da place jebote, verovatno od napora 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 (edited) haha jbt kakvo blamiranje, aj kad nastupaš na festu u Češkoj gde te sluša 20k pijanih kosijanera koje boli kurac kako zvuči samo dok čuju neki ritam, ovo je ipak neka komercijala i verovatno ide na TVu, tako da svako ko se iole razume u muziku može da čuje koliko fejluju sa pevanjem. Edited September 16, 2014 by Oak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Sreća pa Brent ne pjeva na ovoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts