VoivodBG Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 Kažu 'rvati da se polako rasprodaju karte za koncert... Valjda će ga premestiti u veći prostor. Quote
perzekjušn menijak Posted March 18, 2017 Report Posted March 18, 2017 http://www.mediaboom.org/469045-mastodon-emperor-of-sand-2017.html 2 Quote
In The Flesh Posted March 19, 2017 Report Posted March 19, 2017 Na prvo slusanje mi je vec bolji od prethodnika. Quote
obsessed by cruelty Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 i meni isto. Ancient Kingdom zvuci kao da su isekli po rif iz svake pesme sa zadnja 2 albuma i napravili pesmu najbolje za sad Jaguar God i Roots Remain i kako je jak glavni rif za World of the Wise, smrdi na stare radove Precious Stones bolji prolecni hit od Show Yourself Quote
VoivodBG Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 Album je bombona. Najbolja je sredina, kao prelepi file od čokolade, kada započne Steambreather i ne staje sve do Andromede, uh! Svaka čast i na popastijim stvarima, kada ih uporedim na pređašnjim albumima, ovde mi se čini da je sve to urađeno pedantnije. Quote
Kumodraski Vo Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 Bice ovo album godine na yumu.. Quote
obsessed by cruelty Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 makar ce da bude i zasluzeno za razliku od proslog, on ispade yum album godine ni kriv ni duzan Quote
In The Flesh Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 Album nema jedne dosadne sekunde. Ubili su. Quote
Totamealand Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 Obično se suzdržavam od komentarisanja na prvo slušanje, a kamoli na pola prvog slušanja, ali ovo je prezabavno za sad. Quote
kuruz Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 negde u rangu prošlog, možda malo bolji, ali ni blizu The Hunter-a Quote
chess Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 Nije los album, vajb mi je blood mountain, solidno je za sada... malo mi smeta sto su pesme na istu foru, bubnjanje mi je predvidivo, rifovi su onako, prosek, jedino te vokalne melodije mi se izdvajaju i upecatljivi refreni, sve vise pevaju sto mi je ok, mada vise volim kada delju rifcuge, kao ova scorpion breath, scott kelly obavezna stvar na mastodon albumju :love: Ova show yourself je dobro sto je na pocetku, da je odma preskocim i krenem od ove sultan curse, pa odatle lepo da tece. 1 Quote
chess Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 Cini mi se da je Brann pevao skoro na svakoj pesmi, bilo prateci ili lead vokal, neam pojma kako misli coek da iznese to uzivo i da bubnja, bice zaebano Quote
VoivodBG Posted March 22, 2017 Report Posted March 22, 2017 Predvidljiv si. Album je i više nego dobar, pesme imaju zanimljive aranžmane, produkcija je konačno dala istima da dišu, dok su se na pređašnjim izdanjima tražili. I ono što je najbitnije catchy su pesme, hajde da vidim neki drugi metal bend ovog ranga da napravi sličan album ove godine. Teško. Definitivno ću se potruditi da odem u ZG i da ih vidim uživo. Quote
azal Posted March 22, 2017 Report Posted March 22, 2017 malo mi smeta sto su pesme na istu foru, bubnjanje mi je predvidivo, rifovi su onako, prosek, kako onda moze da lici na blood mountain? Quote
Totamealand Posted March 22, 2017 Report Posted March 22, 2017 Cini mi se da je Brann pevao skoro na svakoj pesmi, bilo prateci ili lead vokal, neam pojma kako misli coek da iznese to uzivo i da bubnja, bice zaebano Možda su zato malo pojednostavljeni bubnjevi na albumu. Quote
vudun Posted March 22, 2017 Report Posted March 22, 2017 Još uvek ga nisam preslušao. Ubiće me poso i nju retro vejv scena. Quote
Recommended Posts