Haos sam ja Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 Super je EP, ispocetka mi je sve delovalo malo nabacano ali sto duze slusam sve mi je bolji. Toe to toes ispade jos najtanja. North side Star mi je favorit. Quote
Totamealand Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 North side star je izvanredna. Žao mi je što nisu imali još ovakvog materijala da naprave ceo album. Plašim se da će EP ubrzo biti zaboravljen. Quote
Angelystor Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Samo US za sada, ali ovo ako dođe u Evropu...ajoj eto me na bar 2 koncerta 1 Quote
Koroviev Posted February 11, 2018 Report Posted February 11, 2018 https://getmetal.club/134661-legend-of-the-seagullmen-legend-of-the-seagullmen-2018.html Quote
Haos sam ja Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Fina je ova pomorska supergrupa, lep rokic. Quote
Texas King Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Zašto su Mastodon stavljeni pod Avantgarde metal? Quote
obsessed by cruelty Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 e sad si ušo u neriljano : D 2 Quote
Demon Seed Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Zato sto modovi i admiri (su nekad) misle(li) da ako je prog a nije power nego sludge, da je to izuzetna topla voda i avangarda Lepo pitas Texas Kinže, keep up the good work Quote
Angelystor Posted September 8, 2018 Report Posted September 8, 2018 http://www.metalinjection.net/latest-news/drama/brent-hinds-says-being-in-mastodon-is-the-most-brutal-job-ive-ever-had-i-would-rather-frame-houses-again When are you guys going to work on a new album? “What I really wanna do and what I hope people will let me do is take some fuckin’ time off and let me breathe. That’s how shitty the music industry is. Because you’ve got to work your dick into the dirt before you can see any worms. Kol'ko dobar odgovor. Ne znam dal su se samo oni upleli sa lošim menadžmentom ili je ovo opširno stanje, ali tuga da se čovek ovoliko ugnjetano oseća. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 e da bre, ja gledo ovo pre neki dan u Vizbadenu, super bilo, Skot Keli set je bio milina jedna, dosta dobro zvuce, ocekivao sam neko mucenje sa vokalima medjutim nemam neke zamerke. zvuk u sali prilicno solidan, zvuk bubnja pogotovu, posebno su dobosi bili dobri kod svih. Kvelertak - zurka dens ludilo, 2/3 gitarista su mi hajlajt, pivski stomaci, procelavi, majice za fizicko, piju pivo non stop, otprilike sve suprotno novom pevacu koji se na bini ponasa i izgleda kao Axl Rose pre 30 godina Mutoid Man kratak set ali do jaja prasenje, doduse nije bilo bas puno ljudi kad su oni svirali, a uglavnom ih nisu ni znali. nazalost nije Ben lupao nego neki Chris Maggio cini mi se evo sad vidim da je lupao u Trap Them 1 1 Quote
Haos sam ja Posted February 7, 2019 Report Posted February 7, 2019 Lemljenje! Koliko dobro zvuči u malom prostoru. 1 Quote
bradilko Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 drago mi je da se izraz lemljenje poprima <3 1 Quote
Demon Seed Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Ja baš to gledam i razmišljam šta je tako bombastično u jebenom lemljenju, aj da ste rekli varenje... Quote
Haos sam ja Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Nazovite kako hoćete. Dao bih levo jaje da čujem Mastodon u nekom malom klubu. Quote
obsessed by cruelty Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 i ja mnogo volim te zatvorenije svirke, jesenas sam gledao Leprous i AF u jednom onako manjem klubu, ne bas kao ovaj na snimku ali prilicno mali, ja u prvom redu, def jedan od boljih nastupa u mom zivotu Quote
bradilko Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 pa lepo sam ja napisao na onom nekom threadu, samo intimna atmosfera <3 Quote
VoivodBG Posted February 15, 2019 Report Posted February 15, 2019 Opaka turneja. Osim što sviraju Crack The Skye u celini i gosti su im Every Time I Die, šteta što je sve u Americi... Quote
Recommended Posts