Jump to content

Recommended Posts

Posted

E, da odjebete od ovog podforuma malo, trujte druge forume vašim definicijama. Je l' ćete na svakoj temi da spomenete kako bendu nije mesto u ovom podforumu? GTFO

Najviše mrzim ove teoretičare i likove koji su juče čuli bend, izguglali jedan od pravca koji bend svira, pročitali na wikipediji o čemu se radi o žanru, preveli i došli na ovaj forum da seru.

LOG OUT

Posted

Ja njih slusam godinama. Ali u pravu je lik za to da je ovaj Avantgarde podforum besmislen. Mislim , Meshuggah ????? U Avantadru bi stavio samo Maudlin of the Well , sve bi ostalo izbacio , sve ! :)

Posted
mislite da je COL vishe Avantargde nego Sladzina ona masna ?

upravo tako , zato i ne treba da stoji u Avantgarde.

da, ja bih col prebacio na podforum "sludge"

Posted (edited)

"Ajde geniji gde bi ste vi pobacali sve ove teme da nema ovog podforuma...ajde bolje nestanite sa podforuma kada vam toliko smeta...smarate"

Converge >>> metalcore podforum

Gojira >>> Death metal podforum

Opeth >>>> Death metal pod forum

the Mars volta >>> Progresiv metal

Strapping Young Lad >>>> Death metal podforum ili neki poregresiv metal podforum

Meshuggah >>>> death metal

Dillinger Escape Plan >>>>> metalcore

and so on.......

Nevidim svrhu ovakivih postova log-out i slicno, sam ja rekao nesto sto nije tacno? Jedina stvar sto me drzi na ovom forumu je to da su mojih 80% omiljenih bendova stacionirnai ovde, i sta sad, sto ih je neko stavio na Avangrdnu temu, nije da mi smeta samo mislim da je pogresno. I necu da odem sa avangardne teme, sve dok me neko nebanuje.

"Najviše mrzim ove teoretičare i likove koji su juče čuli bend, izguglali jedan od pravca koji bend svira, pročitali na wikipediji o čemu se radi o žanru, preveli i došli na ovaj forum da seru."

Mozda sam nov u metalu to stoji , slusam metal nema jos ni godinu dana , ali nezlim da budem prost blejac u metalu. Svaki dan citam i otkrivam nesto novo, i iskazujem moje misljenje sastavljeno iz iskustva koje sam procitao i cuo u odredjenoj grupi, do trenutka posta(mozda je pogresno, mozda nije, ali ako jeste recite mi da je pogresno da upijme novo znanje za ubuduce) . I sad mi ti reci da je ona moja definicija gore kao prevedena odnekle?

Po vasim gore postovima , to zvuci ovako il budi ovca u stadu i blej ili mrsh iz stada. :)

Edited by Ninja-Viking
Posted

Alo, brale, truješ sve teme time. To smara, previše. Komentariši ti lepo ovde o bendu i muzici, ali nemoj da smaraš kako ne pripada ovde. Zna se još otkad zašto svi ovi bendovi stoje ovde (i btw. The Mars Volta nije metal, kao što ni Meshuggah nije death metal) i nemam nameru da ti objašnjavam otkada svi ovi bendovi stoje ovde, zašto, zašto je otvoren ovaj podforum, itd.

Btw. rečca ne se piše odvojeno od glagola, ako ćemo već potezati teoriju.

• Upvote 1
Posted

Mozda bi se slozio za gojira za death forum i to je to ali ovo ostalo si se toliko prosrao da nije normalno...ajde barem da si slushao converge pa da mi kazesh sta je tu metalcore ili da si makar jane doe poslushao i skapirao koliko je taj album proshirio sve granice metala i koliko tu ima elemenata koje metalcore/metal/rock/alternativa/post rock/picke materine nisu videli u zivotu...meshuggah death metal..preseci se nogom po glavi...to su te poliritmike plus sajle od lifte plus vokal koji nema veze sa death metalom ali veze nema potpuno 6 tehnika potpuno drugaciji zvuk..definitivno na death grind forum..strapping necu ni da komentarishem..mars volta je metal samo tako a dillingeri sa njihovim techno ritmovima i potpuno jedinstvernom muzikom takodje trebaju pod hitno u metalcore forum...mislim pretereujesh nismo mi debili pa da ne znamo gde treba da se otvori tema pa je stavljamo u avangarde da bi to bilo cool...sta se trudish koj kurac da menjash forum koji ovde stoji mnogo vishe godina nego sto si ti poceo da slushash ovakvu muziku uospthte!?!?