darthmoog Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Ajde geniji gde bi ste vi pobacali sve ove teme da nema ovog podforuma...ajde bolje nestanite sa podforuma kada vam toliko smeta...smarate Quote
Baal Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 E, da odjebete od ovog podforuma malo, trujte druge forume vašim definicijama. Je l' ćete na svakoj temi da spomenete kako bendu nije mesto u ovom podforumu? GTFO Najviše mrzim ove teoretičare i likove koji su juče čuli bend, izguglali jedan od pravca koji bend svira, pročitali na wikipediji o čemu se radi o žanru, preveli i došli na ovaj forum da seru. LOG OUT Quote
necko Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 ja sam juce cuo bend... ili prekjuce... zaboravih Quote
LordDahaka Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Ja njih slusam godinama. Ali u pravu je lik za to da je ovaj Avantgarde podforum besmislen. Mislim , Meshuggah ????? U Avantadru bi stavio samo Maudlin of the Well , sve bi ostalo izbacio , sve ! Quote
sabre Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 mislite da je COL vishe Avantargde nego Sladzina ona masna ? upravo tako , zato i ne treba da stoji u Avantgarde. da, ja bih col prebacio na podforum "sludge" Quote
Baal Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 I ja Isis na ambient-awesome-metal-post-rock forum. Quote
Lunar Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) "Ajde geniji gde bi ste vi pobacali sve ove teme da nema ovog podforuma...ajde bolje nestanite sa podforuma kada vam toliko smeta...smarate" Converge >>> metalcore podforum Gojira >>> Death metal podforum Opeth >>>> Death metal pod forum the Mars volta >>> Progresiv metal Strapping Young Lad >>>> Death metal podforum ili neki poregresiv metal podforum Meshuggah >>>> death metal Dillinger Escape Plan >>>>> metalcore and so on....... Nevidim svrhu ovakivih postova log-out i slicno, sam ja rekao nesto sto nije tacno? Jedina stvar sto me drzi na ovom forumu je to da su mojih 80% omiljenih bendova stacionirnai ovde, i sta sad, sto ih je neko stavio na Avangrdnu temu, nije da mi smeta samo mislim da je pogresno. I necu da odem sa avangardne teme, sve dok me neko nebanuje. "Najviše mrzim ove teoretičare i likove koji su juče čuli bend, izguglali jedan od pravca koji bend svira, pročitali na wikipediji o čemu se radi o žanru, preveli i došli na ovaj forum da seru." Mozda sam nov u metalu to stoji , slusam metal nema jos ni godinu dana , ali nezlim da budem prost blejac u metalu. Svaki dan citam i otkrivam nesto novo, i iskazujem moje misljenje sastavljeno iz iskustva koje sam procitao i cuo u odredjenoj grupi, do trenutka posta(mozda je pogresno, mozda nije, ali ako jeste recite mi da je pogresno da upijme novo znanje za ubuduce) . I sad mi ti reci da je ona moja definicija gore kao prevedena odnekle? Po vasim gore postovima , to zvuci ovako il budi ovca u stadu i blej ili mrsh iz stada. Edited May 4, 2008 by Ninja-Viking Quote
Baal Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Alo, brale, truješ sve teme time. To smara, previše. Komentariši ti lepo ovde o bendu i muzici, ali nemoj da smaraš kako ne pripada ovde. Zna se još otkad zašto svi ovi bendovi stoje ovde (i btw. The Mars Volta nije metal, kao što ni Meshuggah nije death metal) i nemam nameru da ti objašnjavam otkada svi ovi bendovi stoje ovde, zašto, zašto je otvoren ovaj podforum, itd. Btw. rečca ne se piše odvojeno od glagola, ako ćemo već potezati teoriju. 1 Quote
darthmoog Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Mozda bi se slozio za gojira za death forum i to je to ali ovo ostalo si se toliko prosrao da nije normalno...ajde barem da si slushao converge pa da mi kazesh sta je tu metalcore ili da si makar jane doe poslushao i skapirao koliko je taj album proshirio sve granice metala i koliko tu ima elemenata koje metalcore/metal/rock/alternativa/post rock/picke materine nisu videli u zivotu...meshuggah death metal..preseci se nogom po glavi...to su te poliritmike plus sajle od lifte plus vokal koji nema veze sa death metalom ali veze nema potpuno 6 tehnika potpuno drugaciji zvuk..definitivno na death grind forum..strapping necu ni da komentarishem..mars volta je metal samo tako a dillingeri sa njihovim techno ritmovima i potpuno jedinstvernom muzikom takodje trebaju pod hitno u metalcore forum...mislim pretereujesh nismo mi debili pa da ne znamo gde treba da se otvori tema pa je stavljamo u avangarde da bi to bilo cool...sta se trudish koj kurac da menjash forum koji ovde stoji mnogo vishe godina nego sto si ti poceo da slushash ovakvu muziku uospthte!?!? Quote
LordDahaka Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Nova Cult of Luna - Eternal Kingdom [2008] http://mediaportal.ru/mp3/61210-cult-of-lu...eg-2e_e-5e.html yeah yeah yeah Quote
darthmoog Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Na prvo slushanje mi bash lezi..prva pesma mi mnogo cool Quote
Geralt of Rivia Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 odlican album...pogotovo koncept albuma koji je bas mocan..barem meni Quote
Lunar Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Vec nesto dowujem preko rapidsharea pa cim mi se oslobodi slot dowujem ovaj album. Nadam se da je dobar. Quote
VoivodBG Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Jel moze neko da mi postavi linkove za njihove prethodne albume, hvala unapred. Quote
sabre Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Salvation (ubedljivo najbolji) Somewhere Along The Highway The Beyond s/t Quote
LordDahaka Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 najbolja pesma je Further sa albuma "The Beyond" Meni Quote
Geralt of Rivia Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Salvation (ubedljivo najbolji) Somewhere Along The Highway The Beyond s/t dojaja...sve sam preslusao sem The Beyond... Quote
Lunar Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Ajde ljudi recite nesto o albumu. Jer bolji od predhodnog, koje su dobre pesme itd. ? 1 Quote
Et in Arcadia Ego Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Stvarno ne znam šta to sinapse ljudima čini jalovim te ne razlikuju je l' od jer. Dobar album. Quote
Buddha Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 ok album ali sve sam ovo vec cuo na proslom.. Quote
Recommended Posts