BodyRemover Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 shokantno kako se napushava isis ovde. gde je protivtezha majku mu!?!?!? nekome bolji italijani ? (koji imaju mega-giga-planetarno-kosmicki SAVRSEN album, ali izgleda da ljudi isto misle i za CoL ) a sve mi se vise cini da je kod mene presudan faktor za lestvicu nize Isis vokali na Panopticonu. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 Ima li neko cover novog album CoL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 'nachi Salvation je jebao majku Panopticon-u samo tako... i to je jebo na nekoliko mesta po stanu... prvo u kuhinji, pa u hodniku (kao da je zajebe da je krenuo kuci), a onda je zalomio u dnevnoj, pa spavacoj, pa sve tako... to je sve bilo u sedmo/sobnom stanu... malo, malo pa pomislim da mu je isto uchinjeo i All The Footprints You've Ever Left And The Fear Expecting Ahead... ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ MOMCI KOJI SU SE SVIMA NAJEBALI MAJKE! mamma mia, pogledaj samo koliko pedalica ima gitarosh zdesna.. ocu i ja tako pa da se najebem.. dnevna mi dovoljna. e sad ga pretera - all the footprints NIJE bolji od panopticon-a. tebi se mozda vise svidja zato sto si izvalio envy sa dead sinking story (koji jebe kevu), ali zna se ko su tate. ono sto je oceanic bio isis, to ce biti salvation za lunu. pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted September 13, 2004 Author Report Share Posted September 13, 2004 e sad ga pretera - all the footprints NIJE bolji od panopticon-a. tebi se mozda vise svidja zato sto si izvalio envy sa dead sinking story (koji jebe kevu), ali zna se ko su tate. ono sto je oceanic bio isis, to ce biti salvation za lunu. pozz meni vala all the footprints bolji bez problema... kakve veze ima to shto mi se i dead sinking story svideo kao Salma Hayek? Isis mi se ne svidja toliko jer je dosta razudjen i mlitav s vremena na vreme... postali su Neurosis-ovo najmilije dete, ali s tim shto Von Till i zna da zapeva pa mi mozda i The Eye Of Every Storm bolji od Panopticona... 'nachi, Panopticon mi jebo kevu ali ne bash na najsrecniji nachin... kad bude bilo, uzecu original anyway... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 that's the spirit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotus eater Posted September 19, 2004 Report Share Posted September 19, 2004 Fuck! Jos nisam ni potpuno upoznat sa The Beyond a vec je tu nova ploca... Jel jos teza od Beyond-a ili malo vise user friendly, jer su rekli da ce uneti vise melodija ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted September 20, 2004 Report Share Posted September 20, 2004 the beyond je dosta tezi, taj album nisam mogao odjednom da preslusam ceo, a salvation samo celog i mogu da preslusam! toliko je jebeno dobar... 73,5 minuta jedne od najboljih muzika koje sam cuo u poslednje vreme.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 Dobar bend prilicno vuce na doom vokal je sranje jebes interkpuciju ja ne razumem taj rec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 wtf?? vokal "sranje" ? idi decko bre.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 Lep ti avatar jer to Leticija??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 imas, bre! u signature njegov linka. overiggah! slatka je curica, moram priznati. a i salvation je... evo se bas vracam s rodjendana drugaricovog gde sam jedanput i jos jednom backgroundno preslusao skoro ceo salvation. eto. vidite da je dobar album. a da je lik sto peva seljacina - jeste! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 na diskmetru. ziveli. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted October 10, 2004 Author Report Share Posted October 10, 2004 a da je lik sto peva seljacina - jeste! preko toga shto si paor ti si, bre, i idiot! "kako samo uspeva?" a evo ti i jedan: poz (ako ti neshto znachi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 sokantno! 'si me se toliko pozeleo? pa ni majka mi se tako radovala nije kad sam se vratio s safarija! a, ovaj... a-ha. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted October 10, 2004 Author Report Share Posted October 10, 2004 sokantno! moj novi bend! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 evo jedna lijepa recenzija OVDI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 neko trazio sliku.. samo je mala jebiggah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 10, 2004 Report Share Posted November 10, 2004 ima na sajtu www.cultofluna.com da se skine deo spota za leave me here skida se upravo pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 10, 2004 Report Share Posted November 10, 2004 skinuo spot. dobar je. B&W. respect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dahlia Posted November 11, 2004 Report Share Posted November 11, 2004 Oba albuma = cista genijalnost! Imate li i druge stvari? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted November 11, 2004 Author Report Share Posted November 11, 2004 HydraHead 7'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2004 Report Share Posted November 24, 2004 Spot je mlogo dobar i natripovan baš leži uz muziku. Kvlt Ov Lvna poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2004 Report Share Posted November 24, 2004 (edited) dupli post Edited November 24, 2004 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 Mene je Panopticon od Isisa toliko zaslepio da nisam video koliko je odličan ovaj album.. Koliko sam se navuk'o na Isis, toliko sam sada na Cult of Luna BaalBehrit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted December 1, 2004 Report Share Posted December 1, 2004 o, zašto li sam i nabavljao ovo? ima puno potencijala, ali usrani core vokal ga ubi!! jednostvno ne mogu da slušam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts