Buddha Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 znaci, ne mogu da spavam.. probudio se u 6.30 i nervozan.. kapiram da ce cert da odvali sutra. i hteo sam da se suzdrzim da ne pustim nijednom CoL pre koncerta, ali fuck.. pozz Quote
So Did We Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Vi pičkice sada ladite jaja na koncertu Quote
Out Of Time Posted February 23, 2005 Author Report Posted February 23, 2005 Znachi gig je bio do jaja... Jedina zamerka je ta shto su ipak bili suport bend pa nisu svirali dovoljno dugo... Druzenje posle giga na nivou... Prijatni momci bez daljnjeg... Klavijaturista i tip koji doboshari, mlati zvechkama i peva clean na onoj jednoj pesmi su kinda gay al su slatki... Sve u svemu uzivao sam kao da sam bia sa curom posle 25 dana plandovanja!!! Cult Of Luna = u 3 naj benda danashnjice!!! ps - Bleeding Through je jebao kevu zachudjujuce, a tervju je bio kao dusha... Neverovatno prijatni ljudi! pozdrav iz Budimpeshte! Quote
Out Of Time Posted February 23, 2005 Author Report Posted February 23, 2005 da bre, tervju sa Cultovima je mogao da prodje bolje jer je bubanj Magnus malo spor tip koji je uz to bio lecjka bolesan... Ipak, izgleda da samo on radi tervjue pa je tako moralo biti iako sam pokushao da "uzmem" nekog drugog... Never Mind/// Odgovarao je.... Quote
Buddha Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 dakle.. cert je bio super svirali su sve ono shto sam ochekivao/nadao se da ce svirati, jedino shto cimmer kaze, mogli su i Watchtowr al ajde (kazu da su se smorili od te pesme).. pevach je do jaja lik.. @BodyR: u trenucima euforije pokushao sam da ti poshaljem jednu fotku al nisam dole u rupi imao dometa.. bleeding through RESPECT, kao i madjari Bury Your Own - da bar jedan srpski hc/crust bend ima onakvu opremu i zvuk i pevacha.. vidimo se uskoro pozz from budapest in bljuzga snow Quote
BodyRemover Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 kakva je masa bila? vole li col kako? bilo jos srba osim vas? Quote
Buddha Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 bila jedna srpkinja, krenula sama iz uzica, boli je kurac.. ostala na pola bleeding thrua da bi stigla na voz i vratila se na vreme kuci da bi sutra stigla na posao masa je bila kul ali je bio dosta napaljenih klinaca koji su zeleli da se shutkaju.. bolje im bila no bleeding-u i jos neshto.. iako su madjarice ruzne, i dalje najbolje ribe dolaze na hc koncerte.. cruel but true Quote
Kent Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Steta za Watchtower. Leave Me Here? KFCujte i za mene! BR, stigo kintej. Quote
Out Of Time Posted February 23, 2005 Author Report Posted February 23, 2005 svirashe samo sa zadnjeg albuma pjesme... Leave Me Here naravno... odosmo sad u KFC... hot wings here I cAme! Quote
Agarth Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 ps - Bleeding Through je jebao kevu zachudjujuce, a tervju je bio kao dusha... Neverovatno prijatni ljudi! Jel bio intervju sa klavijaturistkinjom, a? Quote
azal Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Agarth, huge respect za avatar. kako seru za Watchtower....kao da je neki ogromni komercijalni hit. ako Rolling Stones mogu Brown Sugar da sviraju idalje, moze CoL jebeni Watchtower. Quote
Buddha Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 tracklist za 22 02 2005 01 echoes 02 leave me here 03 crossing over 04 adrift 05 waiting for you poslednja odvalila posebno u onom delu kad udju vokal+dist+wah.. Fukkin great koncert Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 samo sa zadnjeg albuma? u zadnje vreme sam ih mnogo zgotivio Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 ma znam, i mislim da bi mnogo bolji bili kad bi imali proper growl vokal.. ali svirka/atmosfera je neverovatna.. un-fucking-believable Quote
The Watchtower Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Imam jednu pesmu i spot i bend kida !!! Quote
KRANG Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Imam jednu pesmu i spot i bend kida !!! jao Quote
Backlit Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Hahahah Došao je i na avantguarde forum da smara... hahah Quote
marcoman Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 (edited) Imam jednu pesmu i spot i bend kida !!! Ali nisi ih sigurno vise puta slusao od Tiamata Edited March 1, 2005 by marcoman Quote
Buddha Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 (edited) Edited March 3, 2005 by slowdiver Quote
Out Of Time Posted March 3, 2005 Author Report Posted March 3, 2005 @cimer: shta mislite ko je ovaj sa crnim kachekotm ispred pevacha? onaj shto mu se lechka vidi uho... desno... @slow > poslali mi oni madjari gomilu slika al sve bre nekako male... besh ga... ipka, ce turimo u zine anyway... Quote
Buddha Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 a ja mislio ti si ovaj skroz desno na slici sto mu se lechka vidi levo okce malo. Quote
Lotus eater Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 jel neko bio u Budimpesti, na koncertu ?? Quote
Recommended Posts