Jump to content

Recommended Posts

Posted

user posted image

Legendary Swedish death metallers GRAVE have completed work on their new album, "As Rapture Comes", for a July 25 release via Century Media Records

01. Intro - Day Of Reckoning (0:49)

02. Burn (6:24)

03. Through Eternity (3:45)

04. By Demons Bred (4:16)

05. Living The Dead Behind (6:26)

06. Unholy Terror (3:44)

07. Battle Of Eden (3:38)

08. Epic Obliteration (4:02)

09. Them Bones (2:32) (ALICE IN CHAINS cover)

10. As Rapture Comes (5:34)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted
  grave said:

Nadam se da ce da nastave sa inkorporacijom blastova,mnogo su to dobro odradili na proslom albumu.

Poslusase me imenjaci,i napravise najbolji album jos od kvltnog Hating Life.Vise blastova + stara skola svedskog deatha - kod mene ovako nesto jebeno ne moze da omane.

I da me jebete ne mogu da skapiram zasto ovakav bend nema status kao,recimo,Unleashed,ali vatafak,nabavite ovaj album i uzviajte icon_rockdevil.gif

• 4 months later...
Posted

slusao novi...ako ne i najbolja obrada them bones-a do sada...zbog toga sam ga i nabavio :)

Oni su prodali samo 350 primeraka rapture-a...ko proda 351 bolji je od grave-a..to mi vraca samopouzdanje:)

Posted
  Black desire said:

Znaci ovo moram da nabavim, bend je zakon.

Obavezno! Proosli album imam promo disk i bio mi je najbolji death metal te godine kad je izasao, mada su mnogi stavljali tadasnji Unleashed ispred.

• 4 months later...
  • 11 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted
  Josif Visarionovič said:
Verujem,al ipak Nile je da ih gledas i da se divis onim tehnikalijama na instrumentima...

Ti nemas pojma kolko se ja ovome nadam, ali strahujem da ce se tacno pored mene naci neki manijaci i poceti da se sutiraju i guraju i ometati mene dok slusam.

mozda odem skroz u prve redove ili skroz u zadnje, samo da nebi upao u sutku i uzivao. :)