crusader84 Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Pih svašta, pa ima li neki bend iz Savatage familije koji ne valja? btw Novi album jebe keve za sve pare! Quote
Bata Trokrilni Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Sinoć sam čuo par pesama, odlične su. Vidi se da je Zachary povukao dosta od fazona Savatage, tj. pokazalo se da Savatage nije bio samo Jon Oliva. Quote
DragonHeart Posted March 7, 2007 Author Report Posted March 7, 2007 Pjesme CIIC-a komponuje Jon Oliva... Quote
Wise Owl Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 11.og i 12.og aprila nastupaju u Austriji u okviru evropske turneje. Da kojim slucajem dodju kod nas, sudeci po temi, ne bi 50 ljudi doslo Quote
Keltyydda Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 kako je lepo videti njihovo ime negde... eh cIIc. I like themmmmm Quote
angels deserve to die Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Imam kuci to- strava je!!! Circle two circle- bash mi se svidja!!! Quote
*Nienna* Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Pjesme CIIC-a komponuje Jon Oliva... Hm ne,zapravo je ovo prvi njihov album gdje Oliva nikako nije ucestvovao u komponovanju Quote
ZmYchE Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Kako god da se okrene Jon Oliva...mastermind of music. "Tesla u muzici" hehhe Odlican je novi album. Vredi poslusati. Quote
DragonHeart Posted April 21, 2007 Author Report Posted April 21, 2007 Ne treba zaboraviti ni Paul O'Neil-a, koji je komponovao za njih i Savatage. Svi albumi CIIC-a su vrh! Quote
ProgressiveR Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 (edited) Sinoć sam čuo par pesama, odlične su. Vidi se da je Zachary povukao dosta od fazona Savatage, tj. pokazalo se da Savatage nije bio samo Jon Oliva. Zapravo, John Oliva je dobrim delom učestvovao na pravljenju pesama i u snimanju istih, to ti j emožda promaklo Album "Burden Of Truth" je odličan, stavrno mi je odlično "legao" i vrlo često ga slušam ... da, te "Handfull Of Rain" godine ... Zak je izvanredan vokal, meni jedan od najdražih Edited June 12, 2007 by ProgressiveR Quote
Wise Owl Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Zak je izvanredan vokal, meni jedan od najdražih Quote
DragonHeart Posted August 4, 2007 Author Report Posted August 4, 2007 CIRCLE II CIRCLE, led by ex-SAVATAGE vocalist Zak Stevens, has signed a worldwide deal with Intromental Management. "I'm thrilled to be working with a band that has not only established their reputation in the metal scene as a premiere talent, but is poised to take it to the next level with our help. I have been a fan of Zak's ever since his days in the mighty Savatage when I first heard Edge of Thorns", said Intromental's Managing Director, Claus Jensen. Adds Stevens, "We're very excited about the limitless potential that this cooperation presents for us. Intromental's reputation and professionalism is outstanding. Their new partnership with Glenn Harveston directing operations in the USA was also a major factor in our signing with Intromental. We're looking forward to great things to come." North American Promotional Director, Glenn Harveston, has declared his intentions for the band as well, "We are going to get the record in the stores and the band out on the road here in the States. Period. We are going to kick off the new year right with Circle II Circle, CIRCUS MAXIMUS and MANTICORA joining forces for a North American mini-tour in early 2008." Circle II Circle's last album, Burden Of Truth, was released in October 2006 via AFM Records. Quote
ProgressiveR Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Bilo bi lepo kad bi CIIC svrnuo negde bliže .... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Dragonheart: bem ti kad se setim kakav je onaj digibuk sto sam ti uzo pre par godina... ono je daleko bilo )). Quote
DragonHeart Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 Dragonheart: bem ti kad se setim kakav je onaj digibuk sto sam ti uzo pre par godina... ono je daleko bilo )). Uzeo si ga u cuvenom Metal shopu "Alone" u Solunu Quote
Elldamar Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Kakav bre digibook?Za shta? Ocju ja to Quote
DragonHeart Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 Imam ga ja, ali nije na prodaju Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Aj baci neki sken ovde da ljudi balave malo... ) Ono je bilo nesto najbolje sto sam ja video ) keve mi . Dobar je i Tankardov digibook, ali ovaj je bio daleko bilo... )) Quote
crusader84 Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Vidi Frubija na temi... Nadam se da to nije slučajno! Quote
Elldamar Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Ama koji bre digibook ljudi?!?! Burden???Dajte neku sliku!!! Quote
DragonHeart Posted October 3, 2007 Author Report Posted October 3, 2007 U pitanju je "Watching In Silence". Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Vidi Frubija na temi... Nadam se da to nije slučajno! Heheheh znas ti mene... pa pade mi na pamet sto sam coveku uzeo disk ), nista drugo ... Nije ono sto mislite . Quote
DragonHeart Posted October 3, 2007 Author Report Posted October 3, 2007 @ Frubi: Uzeo si mi tada jos par diskova Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Pa to, nego ovde tema o CIIC pa mi pade na pamet onaj disk kad sam je video . Quote
Recommended Posts