Angelystor Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Tada ce biti ispitni rokovi i te munje, ali jebes ga, EDGE OF THORNS!!!! Quote
ProgressiveR Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Ma jebem ti breeeeeeeeeeeeeeeeee! Quote
Killing Hand Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Circle II Circle / Manticora / Power Quest ovo ce biti bolje od Evergrey-a :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Quote
Elderane Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Vidicemo, mozda bude mala sala SKC-a, mozda mala sala doma omladine. Karta oko 1200 dinara. Stvarno paket bendova za poznavaoce, ja jedva cekam. Quote
Sale B.C. Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 e kad bi i oliva tu upao, vidim da i on planira u to doba da se muva po evropi, a već su imali tour sa c2c i mantikorom po u.s. Quote
DBrave Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Svaka cast za cenu karte, nazalost sala ce biti problem, al sta sad... Stvarno lepa vest Quote
_powerslave_ Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) El ima neko neku skorashnju setlistu, bash me interesuje shta sviraju live. Edited November 3, 2008 by power slave Quote
Totamealand Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ići ću na koncert, ali zbog druga dva benda. Verovatno ću slušati i CIIC u skorije vreme, do sada nisam imao prilike, a i uvek su me odbijali ti pentagrami na omotima bendova. Tako da, sve u svoje vreme... Quote
_powerslave_ Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Greshish veruj mi, u pitanju je sjajan bend. Quote
Sandman Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Shto bi Sofronije rekao:"Greshish sinak." Post koji sam takodje Totamealand-u uputio na temi o koncertu Alice Coopera. Quote
Totamealand Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 :pivopije: Skidam prvi album. Baš da čujem i to čudo. Quote
_powerslave_ Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Od kojeg god albuma da krenesh necesh pogreshiti, ako vec skidash prvi album obrati paznju na istoimenu pesmu Watching In Silence, po meni njihova najbolja. Edited November 3, 2008 by power slave Quote
Angelystor Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 El ima neko neku skorashnju setlistu, bash me interesuje shta sviraju live. 1.All That Remains 2.Sea of White 3.Waiting 4.So Many Reasons 5.Heal You 6.Echoes 7.Fatal Warning 8.Messiah 9.Revelations 10.Taunting Cobras Iz oktobra, pregrupa su bili JOPu, sa njima je Zakk odradio "Edge" i "Chance". Quote
_powerslave_ Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Uh ima nekoliko stvarno odlichnih stvari, ali nema najbolje...de je bre Watching In Silence? Bez nje ne priznajem koncert, ima svi da se deremo pa da nam je odsviraju. Quote
Solitude Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Slazem se za Watching In Silence, nju bi bilo dobro cuti, mada sumnjam da su je ikada svirali. Quote
Sandman Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Jesu sigurno,gledao sam neki live na youtube-u. Quote
Solitude Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Uf, moja greska naravno da su je svirali, ja sam je permutovao sa Watching you fall od Savatage. Quote
Stormlord Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Toooooooooo, proga nama treba. Quote
Killing Hand Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Jel cuo neko zadnju pesmu sa liste Taunting Cobras??? Ja prvi put cujem za pesmu ovakvog naziva Quote
Solitude Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 To je pjesma sa albuma Handful Of Rain od Savatage. Quote
vladream Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Uf, moja greska naravno da su je svirali, ja sam je permutovao sa Watching you fall od Savatage. gresis, svirali su i tu Jel cuo neko zadnju pesmu sa liste Taunting Cobras??? Ja prvi put cujem za pesmu ovakvog naziva a leba ti Quote
_powerslave_ Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Pa dobro, vidi se da dechko nije slushao Savatage... Quote
Solitude Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 gresis, svirali su i tu Onda bolje sto grijesim. Quote
vladream Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Pa dobro, vidi se da dechko nije slushao Savatage... slusao C2C, a nije Savatage? naopak je ovaj svet Onda bolje sto grijesim. imas npr na Live in Japan '94, kapiram da su je furali na celoj toj turneji Quote
Killing Hand Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 A jbg Sacu da se bacim na skidanje Quote
Recommended Posts