Out Of Time Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 Callisto - Ordeal Of The Century genijalni finci(jesu svi finci genijalci ali ovi su bash bash)... Fullstream Records... moze se reci da je Callisto finska Cult of Luna... mada je glas tvrdji(ovaj shto peva mora da je namrshten sve vreme a: ) i definitivno ima dosta originalnih tragova u muzici... oduvali su me na prvo slushanje Quote
Kent Posted October 23, 2003 Report Posted October 23, 2003 Nabavih i ja ovo Momci su odlicni, "Anastasis" je fenomenalna pesma! Meni je ovo dosta melodicnije od Lune... Quote
U nas je usao Mikica Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 Genijalni u picku materinu! A sa Cult Of Lunom imaju veze koliko Out Of Time sa grind coreom i death metalom:) Govno! Quote
Out Of Time Posted November 24, 2003 Author Report Posted November 24, 2003 :| mnogo su odlični... a: Quote
Kent Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 cujem da novi album jebe qve... je l` protodjakone? Quote
Out Of Time Posted October 9, 2004 Author Report Posted October 9, 2004 osecam se stupidno povodom ovoga, ali ipak, moram biti fini i reci da je novi album rather boring... super je mjuza, produkcija josh bolja, isti zvukovi bez problema, tvrd *album* je ko gromadna planina, al still boring... 'besh ga! Quote
Agarth Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Meni ovo perfektno!!! Ne znam za prvi album nisam slusao, ali "True Nature Unfolds" stavljam tik uz ISIS i "Oceanic" Quote
Out Of Time Posted November 4, 2004 Author Report Posted November 4, 2004 Meni ovo perfektno!!! Ne znam za prvi album nisam slusao, ali "True Nature Unfolds" stavljam tik uz ISIS i "Oceanic" ma azala kenja... chuo pola druge stvari sa labuma i odma- zakljuchio... prvi je malo, malo loshiji (u stvari mozda i nije bolji...), ali razlikuje se od drugog... ovaj drugi je mnogo vishe u nekom "post" fazonu, dok je prvi as brutal as fuck... Quote
Agarth Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Slicna stvar je bila i samnom kad sam prvi put slushao, jednostavno mi se nije svideo onaj pomalo detinjasti rif na pochetku te druge stvari, ali vec od Limb:Diasporas album pocinje da rastura... Quote
Unas Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 drugi album je iz govno preso u proliv! Quote
Buddha Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 slusao novi album svidja mi se dosta. jedino mi nisu najjasniji oni heavy vokali u Caverns of Khafka ali inace respect. jedino............ glupo ime za bend. ko za neki sladoled. ili battle metal. Quote
BodyRemover Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 calipso. ja sam izgleda nesvesno poslusao unasa i nepreslusao album. ep nije bio nesto dobar. poz Quote
Kent Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 vrhunsko ime za bend. edukujte se malo na polju astronomije. dorks. Quote
Buddha Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 nek bude i mesopotamijsko ime za chaj, ne zanima me. i dalje zvuci ko za jeftini sladoled. (dorks) Quote
BodyRemover Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 edukuj se ti malo na polju not-being-lame nije lose ime, nisam rekao nista. zvuci malo bugi-vugi al' ne zameram nista poz Quote
azal Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 edukuj se ti malo na polju not-being-lame tesko, otisao pre pet minuta na REM. Quote
KRANG Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 (edited) kao majčino mleko btw, zašto bebe uvek drže zatvorene oči kad sisaju? uvek me to zanimalo Edited January 22, 2005 by KRANG Quote
Kent Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 palio me sat vremena da ga slikam sa alkoholom, iako se jasno vidi kako mu je flasa prazna, a on nije taj koji ju je ispraznio jer je lamer pio cist blue curacao citavo vece. teens.com Quote
KRANG Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 naughty, naughty boy.. ma pivo je jedino iskreno piće.. i rakija naravno. rakija rulz. ovo je sve gay nego, šek igra kao car.. ima na b92 Quote
Kent Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 prebacio bih...... ali me mrzi...... lepse mi da gledam kako davidenko dere henmana na eurosportu..... australian open rulz! ------------------- nego, kako je prosao consecration veceras? Quote
Recommended Posts