CyanideChrist Posted December 10, 2004 Report Posted December 10, 2004 Frontmen Kande Kofe i Sinishe, Mr. Nektarijevic je u vishe navrata naveo kako mu je Mars Volta omiljeni band iz LA.. Bilo cak i u dnevniku na b92.. BTW mislio sam da je mnogo recitiji, odnosno ne toliko mutav i nemusht. Quote
BodyRemover Posted December 10, 2004 Author Report Posted December 10, 2004 u hrvatskoj ih slusha i pseto i kuche otkad su imali koncert u ZG. svaka tinejdzerka kaze kako joj je TMV omiljen bend. kad cemo u srbiji tako nesto docekati? poz Quote
Azizam Posted December 10, 2004 Report Posted December 10, 2004 Na njih se mnogo više "devojčica" pali nego što misliš. Pogotovo što je sada in da si urban, a urban si ako slušaš nešto drugačije, a pošto nam TV Metropoljis svašta nešto nudi, tako se tu i The Mars Volta provukao. I taaako sada imamo urbane koji se urbanišu. Quote
Vitamin K Experience Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Pa pazi, sve jedno je da li će im ući kroz dupe ili kroz glavu. Bitno je samo da im TMV uđe (u uši, bre!) Zašto bi neko imao nešto protiv popularnosti ovog benda (u određenim krugovima)? Quote
Freak Kitchen Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Zašto bi neko imao nešto protiv popularnosti ovog benda (u određenim krugovima)? To se i ja pitam. Mozda zato sto su ljudi u principu - Quote
fiction Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 u hrvatskoj ih slusha i pseto i kuche otkad su imali koncert u ZG. svaka tinejdzerka kaze kako joj je TMV omiljen bend. kad cemo u srbiji tako nesto docekati? poz kad ih neko dovede u Srbiju?Nije to problem Quote
BodyRemover Posted December 13, 2004 Author Report Posted December 13, 2004 nisam rekao da je lose sto ih slusa dosta ljudi negde vec sam primetio da je to pomalo neobicno... @t'raps ? poz Quote
solicitor Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 (edited) Od sutra kod cika Solija ima da se nadje the_mars_volta-frances_the_mute-2005-prerelease Eve ko ima pristup netu da zna u kom obliku da trazi. Evo kako izgleda ovo izdanje ... pesme su epski dugacke i podeljenje u vise delova. Peta cak 30 MB zauzima pri kompresiji od 128 kbs. Ocigledno je u pitanju bas neki premix ... finalna verzija ce biti nesto kvalitetnijeg zapisa, mada moji zvucnici kazu da ni ovoj ne fali nista ... narod sa boljim uredjajima ce mozda da oseti razliku ... Maximalno psihodelicno, neke zavijajuce deonice ... dobro, nije nesto moj fah, al ima ljudi koji ovo kapiraju. Elem, evo spiska pesama: Tracklist: 1. CYGNUS....VISMUND CYGNUS A. SARCOPHAGI B. UMBILICAL SYLLABLES C. FACILIS DESCENUS AVERNI D. CON SAFO 2. THE WIDOW 3. L' VIA L' VIAQUEZ 4. MIRANDA THAT GHOST JUST ISN'T HOLY ANYMORE A. VADE MECUM B. POUR ANOTHER ICEPICK C. PISACIS (PHRA-MEN-MA) D. CON SAFO 5. CASSANDRA GEMINI A. TARANTISM B. PLANT A NAIL IN THE NAVEL STREAM C. FAMINEPULSE D. MULTIPLE SPOUSE WOUNDS E. SARCOPHAGI Izvinjavam se ako ove informacije vec stoje na temi jer nisam gledao prethodnu stranu. Edited December 21, 2004 by solicitor Quote
fiction Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Za proshli sam te molio da skinesh a sad Ja cu cekati final vesion @BodyR Forget it Quote
solicitor Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Nisam slusao ovaj prosli osim par pesama na blic, pa pojma nemam kao zvuci u odnosu na ovaj. Nem anikavih ubacivanja i pizdarija kolko sam preleteo po pesmama danas ... jednostavno ovo nije finalni mix ali sasvim regularno zvuci. Videcemo kolko ce se finalna verzija razlikovati. Quote
azal Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 soli, imas novi Sleepytime Gorilla Museum? Quote
solicitor Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 kucanjem "2005" nije mi se pojavio SGM .. ima samo onaj stari ... videcu ovih dana, skinucu cim se pojavi. Bilo bi korisno da kazes kako se zove album ... Quote
azal Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 treba mi i Explosions in the Sky - Friday Night Lights Soundtrack kad si vec tu. Quote
solicitor Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Soundtrack sad skidam a SGM nema za sad .... Quote
BodyRemover Posted December 21, 2004 Author Report Posted December 21, 2004 uzmi od kenta sgm azalu. on ima, kao sto i napisa momak na temi benda. poz Quote
solicitor Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Uzmi od cho'eka, cesce se vidite .... inache nasho sam i ja pa koga pre uvatis da prostis Quote
SGNL>05 Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 E neverovatno koliko mi je legao album Frances The Mute! Ništa pre njega nisam slušao od Mars Volte, ali ovo je stvarno Quote
azal Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 bruka album. produkcija je opet nenormalno dobra. 3-D listening. Quote
SGNL>05 Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Upravo sam pustio babi Frances de Mute Quote
SGNL>05 Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Posle višestrukog preslušavanja mogu reći da je Cygnus...Vismund Cygnus jedna od najboljih pesama koje sam čuo ove godine! poz Quote
sabre Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 wtf? novi mars volta? jel' nadjebao "de-loused"? Quote
Hamsun Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 u kurac... Frances razbi sve zhivo! Quote
Recommended Posts