Vlaja Buraz Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 zadrti metalac. trebao si da mu kazes da je folk rock sa zenskim vokalom Sa gotik uticajima? Quote
BodyRemover Posted March 19, 2005 Author Report Posted March 19, 2005 (edited) nema dzeta bez gotike! poz Edited March 19, 2005 by BodyRemover Quote
Vlaja Buraz Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Video bih ga da li bi danas napisao onakvu recenziju za novi Gathering. Ipak smo ga malo izmenili Matori moj Kente, to vi mislite da ste napravili nešto od njega, a istina je da on tečnim puderom prikriva The Clansman tetovažu (na nezgodnom mjestu) kad dolazi u BG. Quote
Sinstrel Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Svper bend! Narezao mi jedan feg sa foruma oba albuma. Elem jebes ga ali ja sam ovaj bend video/cuo par puta na MTV-u?! Jel se ja bzvz cudim ili su oni standardni na tom teveju?! Mislim da sam video spot za "The Widow" u okviru Super Rock-a. I jos nesto... apsostrumpfno sam siguran da sam da sam do sad vec cuo "This apparatus Must Be Unearth" jer jbte ovu pesmu znam ali ne znam odakle je znam! Sto se tice At The Drive-In tice imam jedan jedini album "Relationship Of Command" i ql je. Samo The Mars Volta jebes ga nije metal... Elem nije Moon Tower vec Mars Volta... ko razume shvatice! Quote
Freak Kitchen Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 jeste malo cudno sto na mtv-u pustaju mars voltu...nemam nista protiv toga, naravno... The Widow je djj... Quote
Sinstrel Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Vise su za MTV2 nego za onaj hip-hop MTV al' nema veze! Quote
Simadin Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Svper bend! Narezao mi jedan feg sa foruma oba albuma. Elem jebes ga ali ja sam ovaj bend video/cuo par puta na MTV-u?! Jel se ja bzvz cudim ili su oni standardni na tom teveju?! Mislim da sam video spot za "The Widow" u okviru Super Rock-a. I jos nesto... apsostrumpfno sam siguran da sam da sam do sad vec cuo "This apparatus Must Be Unearth" jer jbte ovu pesmu znam ali ne znam odakle je znam! Sto se tice At The Drive-In tice imam jedan jedini album "Relationship Of Command" i ql je. Samo The Mars Volta jebes ga nije metal... Elem nije Moon Tower vec Mars Volta... ko razume shvatice! Tako ti iskazujes zahvalnost, a Btw. Malopre nabavih spot The Widow... Sad ne moram da ga jurim po Metropolisu Quote
Simadin Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Polako fegi, zena mi je na forumu I da, Relationship of Command je jako zarazan album Quote
Simadin Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 But if you’re looking for fag love If that’s love in your eyes It’s more than enough Had some bad luck So fag love is all that I’ve got on my mind Quote
Sinstrel Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Divno! Posvetio si feg pesmu Dzordzetu Majklu... touchy! offtopic Quote
Buddha Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 the widow je jedina pesma koja nije deljena na 5 delova.. a i jedina je koja traje manje od 13 mina sa prvog albuma ima spot za televators.. budu pusteni tu i tamo na tv, koliko sam provalio.. samo, obe te pesme nisu dovoljno reprezentativni tmv po meni Quote
Simadin Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 (edited) Ne slusam Dzordzeta... ...znam, sramota! Inace Fast Love moze ladno tebi da se pripishe kao karakterna osobina. Meni??? Sad??? Brate, jel ti vidis da sam ja dugo i srecno ozenjen... Tako da, no more fast love for me edit: ovo je odgovor na poruku dole jebote, 'ladno sam uspeo ovu da editujem... Edited April 12, 2005 by Powerslayer Quote
Sinstrel Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 (edited) Ne slusam Dzordzeta... ...znam, sramota! Inace Fast Love moze ladno tebi da se pripishe kao karakterna osobina. Edited April 12, 2005 by AzzA Quote
Simadin Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 the widow je jedina pesma koja nije deljena na 5 delova.. a i jedina je koja traje manje od 13 mina sa prvog albuma ima spot za televators.. budu pusteni tu i tamo na tv, koliko sam provalio.. samo, obe te pesme nisu dovoljno reprezentativni tmv po meni Da, ljudi ima da pomisle da su Marsovci smorovi koji samo prave balade... Mogli su nesto ludje sa De Loused-a da stave... Quote
KRANG Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 šta je to tako specijalno kod ovog benda, ne razumem.. meni j prošli album bio sranje, ovaj novi takođe dosadno sranje.. btw, probajte frantic bleep.. e, to jr vr', a ne ovo američko nafurano sranje. Quote
Sinstrel Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 (edited) Ulver. Edited April 12, 2005 by AzzA Quote
KRANG Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 ni najmanje nisi duhovit.. a kao si se trudio da budeš, mizerno si zakazao u tome.. nađi nekog drugog za to duhovito podjebavanje, nisam raspoložen stvarno.. ja mislim da je album sranje, i to ću i da kažem.. Quote
Sinstrel Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 I ja kazem... Ulver. Relax! -------------------- E kod ovih Marsovaca ipak ima jedna zenka u bendu... jel i ona nesto peva? Meni se ucinilo da sam cuo neke zenske vokale (ne nisam ih pomesao sa pevachem )?! Quote
Buddha Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 btw, probajte frantic bleep.. e, to jr vr', a ne ovo američko nafurano sranje. zato ce frantic bleep da pokupi sve odlichne recenzije po inostranoj shtampi Quote
Simadin Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Ja ne znam kako moze Frantic Bleep i The Mars Volta da se poredi... Quote
Baal Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 The_Mars_Volta-Lvia_Lviaquez-CDS-2005-SSR Quote
Recommended Posts