Jump to content

Recommended Posts

Posted
sta znam, Goliath je super svirka, efekti su ludilo, novi bubnjar isto, ali fali mu par catchy momenata sa prva dva da bi bio bomba. kao da su se rasplinuli malo u esidu pa samo lete na sve strane.

Egzekli.

Nisam odusevljen - nisam razocaran.

Posted

meni de-loused ima par ultrahitova koji bacaju ostale pesme pomalo u senku.

frances mi omiljeni jer je najistripovaniji.

frances pa de-loused pa goliath pa amputechture meni.

Posted

Meni slično, sem što mi je Goliath najgori album do sada. Frensis i sad slušam od početka do kraja, dok za ostale albume nemam živaca.

Posted

At the drive-in - Relationship of Command mi jachi od svih mars volti do sada zajedno :D

Mhm...de-loused,pa frencis pa bedlam...sva tri su mi mnogo lepa za slushanje ali i dalje mislim da nisu napravili album koji cesh preslushvati milion i milion puta za redom i dizati u nebesa...

Posted

немам појма, ја ампутектуру и онај скебс нисам ни могао да преслушам од почетка до краја колико су досадни, а матија и лука су ми испомерали утробу колико су пута вртели прве две са дилаузда, вероватно зато и нисам могао после да уживам у њему. а френсис ме је купио на прву из истих разлога к'о будиних. предобар албум. а овај нови што више слушам то ми је бољи... проблем је што има превише добрих ствари на једном месту, и све су прилично аранжерски упеглане за разлику од излета на прошлим албумима. да су га мало пресецали са неким болештинама између песама вероватно би лакше примећивао колико све ствари на њему кидају.

Posted

meni je ovaj novi predugacak, a kad se uzme u obzir odsustvo fillera kao na prethodnim albumima, dosadi posle nekog vremena...

a s obzirom da je na Bedlamu Ilyena :wub: ne moze da mi bude najgori nikako :D

Posted
At the drive-in - Relationship of Command mi jachi od svih mars volti do sada zajedno.

----------

mozda, ali samo mozda sa izuzetkom de-loused

mislim zajedno sa ostalim albumima bi mozda mogao da se potuce sa relationship, nikako jedan na jedan

a novi mi je ok.

• 4 weeks later...
Posted

malo test pitanje:

da li biste dosli na koncert Mars Volte u Beogradu ako je cena karte 2000 dinara?

u pitanju bi bila basta SKC, krajem jula.