Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bilo bi zanimljivo kada bi Nikola na svakom od ovih koncerata, menjao pesmu sa svog albuma koju ce da svira. U tom slucaju, ja navijam za Kradljivce mladosti u Akademiji!

Guest Administrator
Posted

Iznenadio sam se kada sam saznao na jednom Hrvatskom Metal forumu da su 2 momka putovala 5 sati iz Zagreba samo da bi videli Block Out u Novom Sadu. Respect :pivopije:

Mozda bi Block Out trebao da svira i van Srbije , a ne samo Nis - Beograd - Novi Sad - Kragujevac

Guest Administrator
Posted (edited)

Ajd mi molim te prepricaj u kratkim crtama. Ne mogu na poslu da gledam youtube, blokiran je sajt :mrtav:

Edited by Administrator
Guest Administrator
Posted

kakva si baba jbt . Pogledacu kuci kad dodjem.

Hvala sto si se smogao da kazes tu jednu prostu recenicu , vidis da nije bolelo :P

Posted

Beše Frubi pustio priču pre par godina kako Block Out traže više para od Katatonia-e?

• Upvote 1
Posted

Ako ima neko na gomili bolje snimke novih pesama (one tri sa studija b od pre 2 godine, i jos nekoliko koje su se posle pojavile) molio bih da mi na pm posalje neki link ili nesto gde bih to mogao naci, jer sam ih pogubio.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest predsednik Tadić
Posted

Samo trenje, trenje... to je sve što nam je ostalo od (partijske) ljubavi...

• Downvote 2
  • 2 weeks later...
Posted

odlican koncert sinoc,nemam reci,i jos su velibor i danilo zacinili nevremena na kraju....i bilo je previse ljudi,pun skc cini mi se,oko 800 ljudi moja neka procena

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...