Council A Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Council A, gde si ti nabavila svoj primerak? U onoj radnjici na pocetku Kneza desno, Jubox se valjda zove (?), disk je poceo da se prodaje u petak, 23. aprila, ja sam ga uzela u ponedeljak(26.) i bar jos nekih tridesetak, cetrdestak primeraka je stajalo na gomili.. Pokusaj, al sto pre. (drago mi je da cujem za rasprodati tiraz )
Chlan 787 Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 U onoj radnjici na pocetku Kneza desno, Jubox se valjda zove (?), disk je poceo da se prodaje u petak, 23. aprila, ja sam ga uzela u ponedeljak(26.) i bar jos nekih tridesetak, cetrdestak primeraka je stajalo na gomili.. Pokusaj, al sto pre. (drago mi je da cujem za rasprodati tiraz ) Da, u toj prodavnici radi njihov bubnjar. Kako se nisam setila tamo da pogledam...
nomarks Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 BO je k'o tamni vilajet.A svi znate pricu o tamnom vilajetu. Nepresusan izvor dilema.
Chlan 787 Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Ma, ljudi, pesme ne treba izdvajati-sve su fenomenalne! Inace, svratih juce do IPS-a i pitah za novi album Block Out-a... Rekose mi da je prvi tiraz vec otisao i da izdanje ne postoji u kasetnom obliku... Bedak. Moracu da pokrenem piratizaciju, iako to ne zelim (bar ne kada je u pitanju ovaj bend)... Council A, gde si ti nabavila svoj primerak? I konacno dodjoh do CD-a, ali o istom kasnije...
Chlan 787 Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Jos uvek nisam preslusala dovoljan broj puta (sto znaci oko 20-30) da bih prokomentarisala album, ali... Favoriti posle prvih par slusanja: Nevremena, Bedem, Tezak slucaj pakla, Majdan i Tehno...logija. Album se dosta razlikuje od SKSSS, po vec pomenutoj agresivnosti. Stih koji je ostavio najjaci utisak na mene posle prvog iscitavanja booklet-a: "Ljudi se dele na glupe i zle." Deataljnije o muzici - kasnije...
Council A Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Stih koji je ostavio najjaci utisak na mene posle prvog iscitavanja booklet-a: "Ljudi se dele na glupe i zle." Isto! Ujedno i jedna od najboljih pesama na albumu.
Council A Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 (edited) Jel ima neko text "Iz 3 vode"? Evo, otkucacu ga . Iz tri vode Iz tri vode smeh da sejes ne bi usne pomerio reč ko zemlju pogazio iz tri vode greh da kajes ne bi pola okajao iz tri vode iz tri vode sve da pijes ne bi grla okvasio Reč ko zemlju pogazio iz tri vode da se peres jad u srcu opr'o ne bi kamen meni hleb je tebi nikad neće...bilo...ne bi... iz tri vode žar da gasiš vatru svu bi razgoreo bol ti dušu razboleo iz tri vode smrt da topiš iz sve snage od sve volje nikad nije, biti bolje... iz tri vode Znaci- :shock smiley tragicno preminuli:!! Drug (mozda se i prepozna ) izneo je teoriju da je pesma o Srbima, Hrvatima i muslimanima. Edited May 10, 2004 by Council A
Ancient Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 i ne zuri sat,nego ne stizem ja da zakasnim bilo gde a ako ostanem...
BodyRemover Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 san je bolji od godina, glupi novi album jos nisam cuo jer hocu da zabodem regularan disk a nigde nema poz
Мајор Гашпар Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Zasto glupi? Ja sam cuo par pesam i sve zvuci fenomenalno... najmracniji album do sada
BodyRemover Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Zasto glupi? zato sto nikako da ga preslusam poz
C.A_R.I.A. Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 ma block out su,osecam,maksimalni depresivci,kao i uvek...
Chlan 787 Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Block Out su napravili umetnost od osecanja koje dosta ljudi u ovoj zemlji potiskuje... Upravo zato njihovi albumi zvuce mracno i depresivno. Evo, cisto da ubacim malo pozitrona na ovu temu: ....
C.A_R.I.A. Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 smorili su sa svojim depresivnim pesmama. nisu oni mracni nego depresivni.i to previse! 1
Haralampije Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 ne cini mi se da je ovaj novi bolji od sna tesko da nesto moze da bude bolje od sna. na prvo slusanje dobri su tata brada, tehno-logija, majdan i tako.
Council A Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Meni se trenutno cini da je bolji, verovatno cu se predomisliti. San jeste vrh, ali, rekoh, omiljen mi je uvek bio GSZ, a 'Ako imas s kim i gde' definitivno vise podseca na njega.
Мајор Гашпар Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 da sacekamo malo...neka kritika jos mnogo puta preskusa album
Haralampije Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 pa i nije tako los kad ga preslusas petsto puta zvala si me al sam bio nedostupan
Chlan 787 Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Gadan je taj MAJDAN-ANDREJ-TEHNO...LOGIJA trip... Sveto trojstvo novog albuma!
Recommended Posts