Ancient Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Ako imas s kim gde prati liniju predhodna dva albuma,i Nikola je rekao da je sada zaokruzio jednu cjelinu.Ipak,sto ga vise slusam ,cini mi se da je ,sto se svirke tice ,ovo najbolji album..Poslusajte genijalan uvod bas-bubanj na Tezak slucaj pakla..ili ritam sekcija ..Andrej..strava..i ja ne mogu da poredim albume njihove koji je bolji..ipak atmosfera SKSSS je nenadjebiva..ali i ovaj..genijalan,naravno
Мајор Гашпар Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 ponovicu jos jednom..album je iznad svih... Tezakslucaj pakla Majdan Dan koji nikad nije dosao Tata brada Andrej Iz tri vode Bili na Gitarijadi..jebali su kevu
Buddha Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 ako imas s kim i gde je najbolji album block out-a, po pitanju produkcije, tekstova, aranzmana, zrelosti samog benda.. andrej + majdan + tehno...logija mozda najbolje pesme koje je nikola napisao
Council A Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Ne znam bash..i ja sam u prvi mah bila odusevljena albumom, ali nije i to to.. Nije to stari dobri depresivni Block Out..
Vlaja Buraz Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Ja sam ga danas u prodavnici držao u rukama i razmišljao o tome da napokon kupim disk Osvajača. Definitivno sam izgubio interesovanje za ovaj bend. Nedavno sam ih gledao uživo i svirali su 5 novih stvari od kojih mi se svidjela jedna. Svirali su i šest starih stvari od kojih su me tri smorile... Jebiga.
Dolly Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Bili na Gitarijadi..jebali su kevu bili su fenomenalni, ja sam se odusevila ...znaci nikad ih nisam nesto gotovila, u Zajecaru sam samo blejala i oduzela se, eto sta radi svirka uzivo... Jel neko bio u Zajecaru?
Ancient Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Block Out na vrh!!! Btw..zna li neko imaju li u planu neke svirke..?
Мајор Гашпар Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Trebalo bi...Mnogo bih voleo da ih vidim uzivo ponovo...
Apeiron Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Zadnji album fenomenalan... nisam ocekivao tako nesto. Tata Brada... Poz!
Haralampije Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 ako imas s kim i gde je najbolji album block out-a, po pitanju produkcije, tekstova, aranzmana, zrelosti samog benda.. andrej + majdan + tehno...logija mozda najbolje pesme koje je nikola napisao po pitanju aranzmana tu je negde sa snom po pitanju tekstova se slazem, iako se vidi da su neki pisani pre 4-5-6 godina i ne zvuce toliko aktuelno slazem se i za andrej i za majdan, nijedna pesma sa prethodnih albuma ne moze da se meri sa ove 2 ali tehno...logija ne deluje mi ako da je pisana namenski za zavrsetak albuma a iz tri vode je verovatno najgroa pesma koju su napisali (ili bolje reci koju je mita otpevao) sve u svemu odlican album
A_Scarlet_Witch Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Block out...podsjecaju me malo na EKV ali odlicni su na svoj nacin,zadnji album nisam slusala ali nadam se da je dobar kao i ostali... Inace Block out sam pocela da slusam sa pjesmom Ja ne zelim da odes koja me je odusevila a i dalje me odusevljava...
shock! Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Block Out na vrh!!! Btw..zna li neko imaju li u planu neke svirke..? svirka je u planu, bice skoro al ne zna se tacno kad
Pajaga Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 "blok aut je trebalo da bude glavni bend, ali je ispalo da su ostali u senci svoje predgrupe... zapravo, meni nije jasno ni sta to oni sviraju... gradski rok sa hevi elemntima, ali je sve to zvucalo jako pocetnicki... zbog ove slabosti najbolje bi bilo da na nekom sledecem koncertu promene mesto sa svojom predgrupom"
scum Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 inace to su, ja mislim, "pozajmili" od Discipline kicme... oni imaju jednu pesmu na taj fazon...
Ancient Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Sasvim intiman dozivljaj,stalno iznova.. Btw..novi BO je uvijek aktuelan..
marcoman Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 svaki Bo je uvek aktuelan btw, ja jos nisam cuo novi
Ancient Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Kako ce on da te pokupi negdje..vidjeces vec..i nece te pustati..
marcoman Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 album?? o, da sasvim sam siguran u to
sabre Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 alo ljudi, novi album je nenormalno dobar, verujte! naravno, ne hvata bash na prvo slushanje, ali najbolji BO album do sad sigurno!
scum Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 album jeste super, ali sta se to desava sa njima... ima vise od pola godine kako su izbacili album, a od svirki su imali samo onu na exitu.... tako se ne radi promocija....
shock! Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 (edited) kad ce bre vise svirka , stvarno nisu normalni Edited November 11, 2004 by shock!
scum Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Postovani prijatelji, dugoocekivani koncert grupe Block Out u Beogradu odrzace se 23.decembra u Domu Omladine, sto ce ujedno biti i koncertna promocija poslednjeg studijskog albuma "Ako imas s kim i gde". sa block-out mailing liste
shock! Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 dugoocekivani koncert grupe Block Out u Beogradu odrzace se 23.decembra u Domu Omladine,
amy_mccoy Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 Pitam ja Laleta danas: Jel bre, kad vi imate svirku? hahaah...nije mogao da se seti legenda
Recommended Posts