Spleen Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Jel neko saznao kolika je cena karte za koncert 23.12.? mene mrzi da se prošetam do DOB moja slobodna procena je 500-600. kad saznam, javljam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 evo saznao sam. 600 novih dinara! overite i block out forum ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
süpergeek Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 'fala, 'fala... toliko otprilike je bila i moja slobodna procena. taman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 600? 600, moze! Nisu mogli u boljem trenutku da naprave koncert.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 600? 600, moze! Nisu mogli u boljem trenutku da naprave koncert.. Slazem se. Pozni decembar je k'o stvoren za njihov koncert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Ha ha ha.. ) Videh danas da je i Block Out krenuo Rambovim stopama.. 1000 kinti karta za elitu ).. za sedenje.. molim lepo.. Ha ha... Najgore je bilo sto je baba s kojom se druzim izjavio(la) da sad i razmislja da ode na koncert.. Omladina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Kakvi sad crni novi dinari? P.S. Daj mi recite realno, kakav je novi album u odnosu na stare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 To si vec pitao i vec ti je receno , al' ok.. Album je tehnicki(u svakom smislu, tu ukljucujuci i mjuzu i tekstove) dobar, ali pomalo bezivotan u odnosu na predhodne - ukratko, moj utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Daj mi recite realno, kakav je novi album u odnosu na stare? Ja se ne slazem sa Council A. Album je mnogo dobro isproduciran (naravno, od strane Nikole) i meni je zajdeno sa Snom omiljeni. Imas realne recenzije ovde ovde ovde i moja omiljena, ovde "Muzika ove grupe oduvek je – a na ovom albumu to bi se moglo izdvojiti kao ključna karakteristika - ličila na mirnog, normalnog čoveka, kome će za koji trenutak prekipeti." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 To si vec pitao i vec ti je receno , al' ok.. Album je tehnicki(u svakom smislu, tu ukljucujuci i mjuzu i tekstove) dobar, ali pomalo bezivotan u odnosu na predhodne - ukratko, moj utisak. Jebem li ga, starost. Onda sam vjerovatno već i rekao kako ne mogu da shvatim kako mi je Block Out postao tako dalek. A nekad sam ih užasno volio. Čuo sam neki dan jednu novu pjesmu na radiju, i nikakve veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Jebiga, meni je i dalje album upravo bezivotan, shvatam da se mnogima svidja, mesec dana po nabavljanju i ja sam slusala samo njega, ali nesto FALI. Nisam bila na koncertu, predpostavljam da je bilo uobicajeno? Jel' neko sedeo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
süpergeek Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Koncert je bio manje-više dobar, onako kako oni znaju da lepo odrade posao. Mada su preovlađivale "sporije" stvari Dva ipo sata, bez prestanka i bisa. Sa prvog albuma su svirali samo "Deponiju", dok su ostali bili otprilike podjednako zastupljeni, sa blagim naglaskom na poslednjem (razumljivo). Masa je bila dobro raspoložena (koliko sam ja primetio) ali i malo smorena zbog sporijeg izbora pesama. Čini mi se da je Mita dobio i sat na poklon negde na pola koncerta... Ovoga puta nisu delili majice (a tamam sam se dobro locirao ). I imali su kao meddley "Godina sirotinjske zabave" i "SDSS" negde pred kraj, čisto za masu koja je došla da skače i šutira sve oko sebe... Sve u svemu, 4+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Jebeno cu da se ubijem sto nisam bila Finansijska konstrukcija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 nisam bila iz manje vise emotivnih razloga i bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Jebeno cu da se ubijem sto nisam bila Finansijska konstrukcija... JEDINA pesma Block Outa koju bas i ne volim(a volim i Ljubicasto i Sanjaj me, pa vi vidite..). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 JEDINA pesma Block Outa koju bas i ne volim(a volim i Ljubicasto i Sanjaj me, pa vi vidite..). Uh cela prva polovina prvog albuma je teski teski shit! Nema Block Out-a bez Nikole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Naravno, slazem se. To nije Block Out. Samo kazem da su mi te pesmice donekle simpaticne, dok Finansijska konstrukcija to nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Inace koncert je bio odlican. Spori prelepi pocetak, (otvorili sa Vezi Me, sto je malo ko ocekivao), malo "tvrdja" sredina, i onda ubitacan zavrsetak! Evo playliste: Vezhi Me, Charobni Akord, Finansijska Konstrukcija, Majdan, Soba, Deponija, Tata Brada, Bedem, Nedostupna Polja, Najduzhi Je Poslednji Sat, Ako Imash S kim I gde, Protiv Sebe, Andrej, Tezhak Sluchaj Pakla, Dan Koji Nikad Nije Doshao, Kad Hodam, Gsz + Sdss, Blentostamin, Nevremena i 3 Korne Penal. Tehnicki, koncert vrhunski odradjen. vrhunsko ozvucenje, (na trenutke maaalko preglasno), odlicne slike i clipovi na video bimu, i sjajna rasveta. Meni je highlight bilo Nikolino izvodjenje pesme Tezak Slucaj Pakla. Imao sam utisak da ponovo prozivljava pesmu. Evo jos par slika: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Ne mogu da shvatim kako mi je Block Out postao tako dalek. A nekad sam ih užasno volio. Čuo sam neki dan jednu novu pjesmu na radiju, i nikakve veze. Prvo, album je izasao jos 2004. samo u ovoj zemlji je to "novo". Drugo, ne znam koju si pesmu cuo na radiju ali ti toplo preporucujem da bar das sansu albumu pa onda dajes komentare tipa "udaljili su se"! Naravno, slazem se. To nije Block Out. Samo kazem da su mi te pesmice donekle simpaticne, dok Finansijska konstrukcija to nije. Poseti me, podseti me na price iz davnina Kad sam verovao ljudima i plasio se neba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Tekst nije problem. Previse, previse monotono. Previse neinteresantno melodijski. Previse..Ne znam, poludim kad i pomislim da objasnim sta mi smeta kod FK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habit Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 (edited) Zadnji put sam na block out-u bio u domu omladine 02' i mislim da je finansijska bila jedan od vrhunaca veceri. Edited December 25, 2005 by Habit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Iskoristicu ovu priliku da ljubazno pozdravim dragu nam pridoslicu, druga Habita . Da nam uvek bude ovako informativan i pronicljiv . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Prvo, album je izasao jos 2004. samo u ovoj zemlji je to "novo". Drugo, ne znam koju si pesmu cuo na radiju ali ti toplo preporucujem da bar das sansu albumu pa onda dajes komentare tipa "udaljili su se"! Pa, jesu li izdali nešto poslije možda? A drugo, nemam stvarno neke potrebe da ga forsiram po BO. Stvarno nemam. Oni su odradili svoje što se mene tiče. Poštujem, ali ništa više od toga. Ne znam da li su se oni udaljili, ali ja znam da jesam, to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 moj potpis govori sve... jedna od omiljenih mi je pesma Andrej, ma ceo taj album je genijalan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts