Habit Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 (edited) Iskoristicu ovu priliku da ljubazno pozdravim dragu nam pridoslicu, druga Habita . Da nam uvek bude ovako informativan i pronicljiv . Pa kad procitam tvoj post osecam obavezu da uskocim,veoma "pronicljivo" Uuuujeeee,al sam se zaje.... opet sam editovao.. Ne stvarno,you make me Edited December 26, 2005 by Habit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Da li je neko gledao emisiju Bunt posvecenu Block Out-u? Bila je odlicna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ja sam pre neko veche oko 1-2am uhvtila neku emisiju na trecem kanalu o njima, da nije to? Bas sam se prijatno iznenadila. btw nadam se da cu sledeci put otici na njihov koncert s'obzirom da sam ovaj propustila zbog kolokvijuma, a rekli su mi da je bilo neverovatno dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusMan Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Ljudi, ima li neko sta od spotova njihovih u nekom kompjuterskom formatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 (edited) Prazne godine, oko tebe tužno lete. Šta ćeš ti sa njima i šta će one s tobom takvim? Ti si revidirao stav sto pedeset puta čas si rođen kao muško, čas ko žensko, koga je to briga. Sam znaš, rođen si ko pička. Vrh!!! Edited January 13, 2006 by harmony_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Ja uradih i crtez na tu temu.............. Bio mi je u potpisu jedno vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexiMyGod Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Dobri tekstovi...bar to shto sam imala priliku da chujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genesis Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Jedan od najboljih domaćih bendova, a od trenutno postojećih, definitivno najbolji. Sujeto dvopolna lažeš da ženskog si roda, Gadim se nemoćan plujem na sve svoje snove, A ako ostanem, moraću dalje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 PROTIV SEBE Tezak san tihi korak mrtav mrak curi oblak beskucnik koji trazi zbir znakova po prasumi a tvoje ruke su nezne lako spustas ih na mene tvoje reci su jasne samo treba da ti verujem i proci ce ja ih nikad ne bih sanjao ali neko tera me na to nemam izvor svetlosti na vidiku samo mrak crna krpa preko ociju ja se plasim da je skinem nema razloga za bolji svet sve sto smislim stvorim ga za sebe al' protiv sebe . . . ja dobro znam sta radim al' ne znam zbog cega sve dobija drugu boju i miris koliko sam puta krenuo iz pocetka i stigao do istog prokletog mesta moje vreme prolazi i nemam ga jos mnogo moje vreme prolazi i nema ga jos mnogo moje vreme prolazi i nemam ga jos mnogo moje vreme prolazi a nista nisam stigao da naplatim strah ili strepnja kradem ti misli radim protiv sebe . . . Meni je ova pesma zaista fenomenalna, ne bih da zvucim pateticno ali zaista tesko mi je iz ovog koncepta izdvojiti par stihova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 moja omiljena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 ekv, leb i sol, block out, haustor, azra, pa sve ostalo ubo si si sve, ali i zaboravio Lunu. Nego, lel block out radi i dalje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Rade... A mozda ja stvarno imam oboljenjce. Moj televizor je poceo da bunca. Retko ga zalivam, fali mu sunca... a i vestacko djubre... Nikola genije... ("Zaovdeilizaponeti") Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 hmm ja bih konachno mogao da povratim tu knjizicu u svoje vlasnishtvo od autorke topica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 www.popboks.com/intervju/blockout.shtml www.popboks.com/vesti/6_7_2006.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Album Ako imaš s kim i gde je jebeno savršenstvo. Svaki put kada ga slušam čuje se neka nova melodija, a Majdan mi je najbolja pesma sa albuma. Pevanje je odlično uklopljeno, gitare su jednostavne, ali sa mnogo efekta "preko" njih. Najbolji domaći bend trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Neki moji drugovi su, otishli na neko vreme, otishli na neko vreme, Da se nikad ne vrate, A ja Josh uvek prljam Gradske ulice Pitaj me kako mi je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Dobar je B.O., zaista dobar... Nikola je sjajan textopisac, ni pesme mu nisu lose. Mita jako dobro prati tu pricu... Mozda, ali samo mozda su malo previse mracni. Zato, valjda, i Nidza radi sa Bajagom, da se malo prosvetli!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Mnogo mi se svidja to sto su mracni ali opet ne previse... Jedna od omiljenijih pesama mi je Leto na Adi... Ne zuri, Ionako vise nema mesta u hladu, Uz drvo. Idemo, Polako idemo na nase jezero, Na Adu. Ljudi se kupaju, Juce se jedan udavio. Nema veze, bio je pijan, On nije ni shvatio. Nasi slavni pevaci se smenjuju, Na splavu, Pevaju, U kamere gledaju... Vitke lepotice, Iz ratom zahvacenih podrucja, Setaju, One se takmice sa nasim mesom. A dan je lep, I sunce je. A dan je lep, I sunce je na zalasku. Mi gledamo, Veselo tapsemo, I uzivamo. Ja bi' da pozdravim Strinu i strica u Nemackoj, Preko satelita. I masemo. Gledaj gore, Iz aviona nas slikaju. Nista nam ne mogu mocnici. Pevamo. Refren novog hita covekolike figure sa velikim sisama. A dan je lep, I sunce je. A dan je lep, I sunce je na zalasku. Kako je samo toplo u plicaku. Svi se smeju... I pisaju. Pozdrav iz Beograda. Jedan veliki, veliki... Pozdrav, Iz Beograda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 A da prestanete malo sa c/p-om tekstova Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 je l se zna nesto o certu, kad ce biti? u zadnje vreme samo block out slusam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 sviraju na EXITu prvi dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 JUPIIIII JEDVA CEKAM!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Pa da, definitivno nas najbolji aktivni bend a mogao bih da kazem i jedan od boljih ikada na ovim prostorima. Licno, ultra mi odgovara ovaj osecaj koji prati Block Out pricu i ceo taj koncept. Vrlo ozbiljna i inteligentna muzika (sto cesto nedostaje nasim muzicarima, svi imaju taj narodnjacki pristup, nekako je to sve naivno i providno) koja stvarno trazi od slusaoca da joj se posveti. Mitin glas je ono sto mi se najvise svidja, imam utisak da me pritera uza zid i da moram da mu se odupirem (sa zadovoljstvom!) da bih ostao ziv tih sat i nesto, koliko traju njihovi albumi. "Ako imas s kim i gde" je definitivno, moj favorit. Izuzetan bend i sa nestrpljenjem cekam neki novi studijski rad od njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Zasigurno, najbolji od mracnih bendova srpske scene... Nikolu V. izuzetno cenim kao tekstopisca... Mita ima jaku foru i oni to dobro rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Kako je rundem odpjevao 'moja zena spava kraj mene ona saaanjaa...' uf kakav je bio, aooo,... a tek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts