Guest ReadBetweenTheLies Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Shto se mene tiche,Block Out je relativno kvalitetan bend,textovi su im jaki... Mada mi se ne svidja ta fora sa sjebavachkim tonom... Mislim,ljudi mi zvuche toliko sjebano,da tje na kraju biti toliko sjebani da tje i svirke da batale Moze se retji da su jedan od najboljih bendova kod nas,shto i nije tako teshko,kad pogledamo konkurenciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 par reci o exit svirci... ne znam da li sam jedini, ali imam trip da su naglo prekinuli... ok nije trajalo i nije moglo da traje 3 sata, ali jednostavno su mi nedostajale neke brze stvari... koliko se secam bukvalno sve pesme su bile u sporijem fazonu... mita se jos ugojio, opet osisao i ponovo obukao u najgoroj mogucoj kombinacij, ako nekog zanima... iskreno, nisam ih slusao skoro od proslog koncerta u domu (decembar 05), ali ovaj Exit-gig mi je bas legao... zabrinuo sam se pre toga da sam ih se zasitio... i da li iko zna da li bar nikola pise pesme za sledeci album? hocemo li opet da cekamo decembar za sledeci koncert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna Lee Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Obozavam ih, samo ce mi biti uzasno ako opeth propustim, jer na Exitu nisam znala da su promenili red sa Rundekom Tako da ako neko cuje bilo sta za svirke, nek' bude ljubazan da nas obavesti, na sajtu nista novo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) Mitin glas je ono sto mi se najvise svidja, imam utisak da me pritera uza zid i da moram da mu se odupirem (sa zadovoljstvom!) da bih ostao ziv tih sat i nesto, koliko traju njihovi albumi. Ni Nikoli pevanje ne ide lose. "Gusari" - vrh od pesme, u rangu sa pesmama Block Outa "Obaveze stalno prekidaju bajku. Necu vise da znam koliko je sati kod nas." x))) Edited August 2, 2006 by harmony_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 ubistveno dobri jedva chekam koncert!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Kad se setim da sam ih gledao 92.g. na gitarijadi u Zajecaru kao klinac, secam se kako je meni to bio neobican nastup, uvek su imali svoj fazon i to se mora postovati Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 kad i gde koncert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna Lee Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 27.10. zna li neko cenu karte????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_wing Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 jel bio neko na konTzertu? ja nisam mogla, posHto je karta bila jbnih 800 kinti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 bio ja... bilo doyayno... jos + spoj sa bjesovima... nije moglo bolje... imas slike i komentare na samhain topicu na koncerti i okupljanja.... ...ali ja se i dalje nadam decembarskom certu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 Bila sam na konceru, naravno, ali su mi Bjesovi preokupirali mozak. Jednostavno nisam mogla da dodjem sebi posle njihovog nastupa. Block Out je trebalo da svira pre Bjesova, definitivno. Ustvari, treba da sviraju sami jer stvaraju atmosferu koju bilo ko drugi mozhe samo da pokvari. Tako da i ja chekam decembarski koncert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Hm ... Rece mi drugar da BO spremaju novi album ... Moze li to iko da potvrdi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 Jock, nishta se ne pricha o objavljivanju. Necje novi album skoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Pa, i na predhodni smo cekali 5-6 godina ... Ma, nije vazno: ukoliko spremaju, njega ce biti (albuma), to me zanima. Mada ... Ko zna sta ce sve Nikola da istripuje do tada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 E, da...ne rekoh....bilo je stvaaaaarno dobro na koncertu... shto kazhu svi, mozhda je trebalo da budu pre bjesova....mada ni ova komb. nije losha, prvo onako udarno...pa onda bo opuste.... Nadam se da ce biti novog albuma!! @gavra- potpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 pesme sa poslednjeg albuma su svirali sigurno godinu-dve pre objavljivanja, a posto jos nisam nista cuo, ne verujem da ce biti nesto uskoro... pitanje je da li ce uopste necega i biti, posto su sa poslednjim album, kako kazu, zaokruzili trilogiju... sa druge strane i album "tribute to pankrti" je odavno u prodaji, a nisu svirali live pesmu sa tog albuma... mozda nas iznenade Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Andrey: Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 pishe neshto na njihovom sajtu... nikola bio na nekoj tribini pa je usput deprimirano izjavio kako je on mator kako je ovo kako je ono, kurac album u ovoj situaciji i tako to. da ja ne lupetam, evo citat: NIKOLA VRANJKOVIĆ - BLOCK OUT: Dobar dan. Pa zato što je nekako pravljenje novog albuma Block Outa prilično vezano za mene. Ja nemam toliko snage da napravim dovoljno dobrih pesama da bih ispunio želju, ne znam, nekom drugaru ili fanu ili izdavaču. O tome sam pričao sa Ristom Vrtavim, čovekom kog ja mnogo poštujem i nadam se da neki ljudi odavde znaju ko je on. To je pevač grupe Arhangel, jedan od najznačajnijih tekstopisaca naše, domaće muzike. On mi je objasnio da ne može, recimo, po sedam godina da napravi dovoljno dobar album i da ne želi da ga objavi. Ja se, eto, tako ponašam. Trenutno imam mnogo više pesama da objavim svoj taj neki drugi mali akustični album nego pesme koje će zadovoljiti kriterijum Block Out publike i svih nas u bendu. Niti me je sramota da to kažem, a pričam o uslovima koji bi zadovoljili nas da napravimo još bolji album; nećemo ga još raditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 jer su svirali nedostupna polja na poslednjem certy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 novog albuma nece biti sigurno jos bar 2 godine.. mozda Nidza bude nesto akusticno uradio, ali nece ni toga biti bar godinu dana.. bice DVD one svirke od proslog decembra, ali ne znam jos kada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 ta svirka je bila ludacki dobra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Sad kad su bili na Samhainu, bili su fenomenalni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Princess Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Uvek su fenomenalni uzivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
extreme Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Мој глас за Ниџу и Миту, све похвале за јединственост на овој сцени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts