scum Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 jos jedan dan... juce sam uzeo kartu na kojoj je pisao 434 redni broj... ne mora nista da znaci ali ocekujem dosta ljudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 "protiv sebe" bilo je odlicno, ali moracu da se potrudim da manje pijem na dobrim koncertima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 super je bio koncert. odlican zvuk za Akademiju, i odlican koncert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 jer bi mogao neko malo detaljniji izvestaj da postavi... ??? ja nisam bila, manjak love Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 (edited) dva sata su svirali 19 pesama dosta starijih pesama, tipicno kada sviraju Akademiju otprilike: nevremena elektroliza sekira vertikalno gledano devojko mala finansijska majdan osam i trideset deponija nedostupna polja tata brada protiv sebe moji drugovi ako imas s kim i gde dan koji nikad nije dosao manastir blentostamin sdss/godina sirotinjske tri korne Edited December 30, 2006 by slowdiver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 ..ok shVatiLa sam..pRopuStila sam feNomenAlan koNceRt i uZasnO mi Je krIvo..aLi,iDem dAljE i nadAm sE joS neKom njiHovOm sKoraSnjem kOncerTu..naRavnO aKo je tO mOgucE Link to comment Share on other sites More sharing options...
+AuReOlE= Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Oh,da drAgA moJa EmilY u pOtpunOsti Se sLazEm sA tobom..tAko dA se eTo ZajeDno mOzEmo nAdati Tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 i ja se pridruzujem nadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 (edited) meni je ozvucenje delovalo jako lose... mita je falsirao u par navrata... ...ali ne mogu da im ne oprostim... ...jedino im zameram sto su svirali samo 2 sata... nekako mi to ne lici na njih... a jos ako uzmemo u obzir da u beogradu imaju najvise 2 koncerta godisnje, mislim da smo stvarno zasluzili vise i duze... mada sumnjam da bi opet uspeli da odsviraju sve sto se od njih ocekuje... ...e da... svirali su 8:30... a za tu stvar su pre par godina rekli, tj. nikola je rekao, da nece vise da je sviraju.... inace sto se tice sledece svirke.... miljkov (bubnjar) post (copy/paste) na block-out forumu: :stu:SRECNA NOVA GODINA SVIMA....STA DA KAZEM...NA AKADEMIJI JE BILA ODLICNA SVIRKA...HVALA ZA VELIKU POSETU..VIDIMO SE NA JOS JEDNOM NASTUPU U TOKU JANUARA MESECA U BEOGRADU:P Edited January 2, 2007 by scum Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ako me ne bude mrzelo okacicu i video snimak (2 pesme) sa koncerta na youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 tek sam sada video, pogresio sam u plejlisti, nije bila sekira, nego postar mislim da nameravaju da sviraju malo cesce od dva puta godisnje, stoga su mali skratili repertoar.. a i u akademiji je uzasno i gledati koncert, a kamoli svirati na bini.. zalili su mi se i nikola i hasa i mita i miljko da nista nisu culi na bini mada, 2 sata je jos uvek podugacak koncert za bilo koji rok bend, e sad, to sto su se blokaut fanovi razmazili.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 pa kad vec imas informacije iz prve ruke, daj nam reci gde ce da bude koncert i kad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrski-libido-testosteron Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 neki lik na pocetku teme napisao kao najbolji su,prze,seckaju i razbivu posle toga neko dodao ma dobri su oni samo sto divlje jagode isto to samo malo bolje i ovaj prvi se slozi kao ma da zajebo sam se posle njih su ovi majstori pravo da ti kazem Nisam bio na koncertu i nije mi mnogo krivo,previse mi je krivo! Odlicna je playlista,nije ko kad dodju u ns pa ga udepresive najstrasnije ali sta je tu je,zbog njih vredi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Block Out sam gledao vise puta, ali ovo u petak je bilo jedno od boljih bogami! Pogotovo sto su odsvirali meni omiljenog "Postar"-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 mislim da su postara svirali na svakom njihovom koncertu do sada (ne racunam gostovanja na festivalima)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Doček Srpske nove godine Nova godina po, starom, Julijanskom kalendaru, biće proslavljena u Beogradu u subotu 13. januara na platou ispred bivše Savezne skupštine velikim svenarodnim koncertom, koji bi, prema najavama organizatora, trebalo da počne u 18 časova. Praznik, poznatiji kao Srpska nova godina, biće proslavljen muzičkim miksom, od žestokog rokenrola, do popularne i novokomponovane narodne muzike. Prava muzička eklektika počeće nastupom bendova "Sunshine", "357", "Eyesburn", "Deca loših muzičara", a završiće se Željkom Samardžićem, Svetlanom Ražnatović, "Riblje Čorbom" i Rambom Amadeusom. U međuvremenu nastupiće i "Negativ", "E- Play", "Block Out", "Straight Jacking", "Bjesovi" i Tijana Dapčević. Satnica nastupa izvođača: od 18 do 18.20 – "357" od18.30 do 18.50 – "E Play" od 19.00 do 19.20 – "Bjesovi" od 19.30 do 19.50 - "Block Out" od 20.00 do 20.30 - "Rambo" od 20.40 do 21.00 - "Negativ" od 21.10 do 21.40 - Tijana Dapčević od 21.50 do 22.30 - Željko Samardžić od 22.40 do 00:00 - Ceca od 00.00 do 00.15 - Trubači (dok se namešta bina za "Riblju Čorbu") od 00.15 do 01.00 - "Riblja Čorba" od 01.10 do 01.50 - "Sunshine" od 02.10 do 02.30 - "Eyesburn" od 02.40 do 03.10 - "DLM" od 03.30 do 04.00 – "Straight Jacking" preuzeto sa nadlanu.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 svirace da uzmu kintu, boli ih bulja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 (edited) Od 19:00 do 20:30 sam na trgu, nakon toga cu da se napijem i da se vratim u 00:30. A posle Riblje Corbe kuda me put nanese A sta oni misle da odsviraju za 20 min Edited January 9, 2007 by Dead Man Drinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ne verujem... ali, doci cu makar na tih 20 minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 My thoughts exactly Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 da, ali jebenih 20 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) sigurno će da se nafatiraju za tih 20min Pazi kad hoce a ako su oni uzeli toliko koliko su uzeli za 20 min, mogu misliti koliko ih je ceca kostala Edited January 13, 2007 by marcoman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralampije Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 opet je bez veze da se tako lako prodaju imho nekako kad čitaš vranjkovićeve intervjue i pesme i onda pogledaš kome večeras sviraju kao pregrupa i pod čijim pokroviteljstvom deluje ko neki košmar ko da je sve otišlo u kurac ne znam 357 i ostala sranja sam i očekivao ali oni su me iskreno razočarali Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Skoro da ne znam sta da kazem, sve ce zvucati opet kao ona stara izlizana prica o principima i prodaji. Ali ja da imam decu koju trebam da prehranim a istovremeno uleti ponuda za xxx evra za 20 mindzi na skupu koji ipak realno nije stranacka konvencija (ma koliko u neku ruku tako i izgledalo) ne verujem da bih odbio. Zajebano je vreme danas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 "na brzinu uzmi lovu i zbrisi jos dok ide predstava" ma boli me uvo... ne zanima me ko stoji iza stejdza vec ko je na njemu... dolazim da se polomim uz bjesove i block out i da nastavim da slavim "srpsku"... za politiku me zabole ionako necu da izadjem na izbore pa makar i papa bio u organizaciji ovoga... a sto se mene tice, ceca ni ne mora da dodje, niti me zanima... ja ionako idem pre nego sto ce da pocne i tijana dapcevic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts