Jump to content

Block Out

DevouredSoul

Recommended Posts

dva sata su svirali

19 pesama

dosta starijih pesama, tipicno kada sviraju Akademiju

otprilike:

nevremena

elektroliza

sekira

vertikalno gledano

devojko mala

finansijska

majdan

osam i trideset

deponija

nedostupna polja

tata brada

protiv sebe

moji drugovi

ako imas s kim i gde

dan koji nikad nije dosao

manastir

blentostamin

sdss/godina sirotinjske

tri korne

Edited by slowdiver

meni je ozvucenje delovalo jako lose... mita je falsirao u par navrata...

...ali ne mogu da im ne oprostim... :D

...jedino im zameram sto su svirali samo 2 sata... nekako mi to ne lici na njih... a jos ako uzmemo u obzir da u beogradu imaju najvise 2 koncerta godisnje, mislim da smo stvarno zasluzili vise i duze... mada sumnjam da bi opet uspeli da odsviraju sve sto se od njih ocekuje...

...e da... svirali su 8:30... a za tu stvar su pre par godina rekli, tj. nikola je rekao, da nece vise da je sviraju....

inace sto se tice sledece svirke....

miljkov (bubnjar) post (copy/paste) na block-out forumu:

:stu:SRECNA NOVA GODINA SVIMA....STA DA KAZEM...NA AKADEMIJI JE BILA ODLICNA SVIRKA...HVALA ZA VELIKU POSETU..VIDIMO SE NA JOS JEDNOM NASTUPU U TOKU JANUARA MESECA U BEOGRADU:P

Edited by scum

tek sam sada video, pogresio sam u plejlisti, nije bila sekira, nego postar :D

mislim da nameravaju da sviraju malo cesce od dva puta godisnje, stoga su mali skratili repertoar.. a i u akademiji je uzasno i gledati koncert, a kamoli svirati na bini.. zalili su mi se i nikola i hasa i mita i miljko da nista nisu culi na bini :D

mada, 2 sata je jos uvek podugacak koncert za bilo koji rok bend, e sad, to sto su se blokaut fanovi razmazili.. :D

:cool: neki lik na pocetku teme napisao kao najbolji su,prze,seckaju i razbivu

posle toga neko dodao ma dobri su oni samo sto divlje jagode isto to samo malo bolje

i ovaj prvi se slozi kao ma da zajebo sam se posle njih su ovi majstori

:evotigana: pravo da ti kazem

Nisam bio na koncertu i nije mi mnogo krivo,previse mi je krivo!

Odlicna je playlista,nije ko kad dodju u ns pa ga udepresive najstrasnije

ali sta je tu je,zbog njih vredi

Doček Srpske nove godine

Nova godina po, starom, Julijanskom kalendaru, biće proslavljena u Beogradu u subotu 13. januara na platou ispred bivše Savezne skupštine velikim svenarodnim koncertom, koji bi, prema najavama organizatora, trebalo da počne u 18 časova. Praznik, poznatiji kao Srpska nova godina, biće proslavljen muzičkim miksom, od žestokog rokenrola, do popularne i novokomponovane narodne muzike. Prava muzička eklektika počeće nastupom bendova "Sunshine", "357", "Eyesburn", "Deca loših muzičara", a završiće se Željkom Samardžićem, Svetlanom Ražnatović, "Riblje Čorbom" i Rambom Amadeusom. U međuvremenu nastupiće i "Negativ", "E- Play", "Block Out", "Straight Jacking", "Bjesovi" i Tijana Dapčević.

Satnica nastupa izvođača:

od 18 do 18.20 – "357"

od18.30 do 18.50 – "E Play"

od 19.00 do 19.20 – "Bjesovi"

od 19.30 do 19.50 - "Block Out"

od 20.00 do 20.30 - "Rambo"

od 20.40 do 21.00 - "Negativ"

od 21.10 do 21.40 - Tijana Dapčević

od 21.50 do 22.30 - Željko Samardžić

od 22.40 do 00:00 - Ceca

od 00.00 do 00.15 - Trubači (dok se namešta bina za "Riblju Čorbu")

od 00.15 do 01.00 - "Riblja Čorba"

od 01.10 do 01.50 - "Sunshine"

od 02.10 do 02.30 - "Eyesburn"

od 02.40 do 03.10 - "DLM"

od 03.30 do 04.00 – "Straight Jacking"

preuzeto sa nadlanu.com

opet je bez veze da se tako lako prodaju imho

nekako kad čitaš vranjkovićeve intervjue i pesme i onda pogledaš kome večeras sviraju kao pregrupa i pod čijim pokroviteljstvom deluje ko neki košmar ko da je sve otišlo u kurac

ne znam 357 i ostala sranja sam i očekivao ali oni su me iskreno razočarali

Skoro da ne znam sta da kazem, sve ce zvucati opet kao ona stara izlizana prica o principima i prodaji.

Ali ja da imam decu koju trebam da prehranim a istovremeno uleti ponuda za xxx evra za 20 mindzi na skupu koji ipak realno nije stranacka konvencija (ma koliko u neku ruku tako i izgledalo) ne verujem da bih odbio.

Zajebano je vreme danas..

"na brzinu uzmi lovu i zbrisi jos dok ide predstava" :D

ma boli me uvo... ne zanima me ko stoji iza stejdza vec ko je na njemu... dolazim da se polomim uz bjesove i block out i da nastavim da slavim "srpsku"... za politiku me zabole ionako necu da izadjem na izbore pa makar i papa bio u organizaciji ovoga...

a sto se mene tice, ceca ni ne mora da dodje, niti me zanima... ja ionako idem pre nego sto ce da pocne i tijana dapcevic...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...