Alita Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Prodajem 2 karte za Block Out koncert veceras!!! Na blagajni su rasprodate karte... javite se na pp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 nenormalno dobro... gosti... black ponovo na klavijaturama (na 1 pesmi).... zecevi beli... dekoracija bine... velika "blizina" sa publikom... ma sve je bilo fenomenalno... ne mogu da lazem da mi nije nedostajala neka "brza" stvar, ali nema veze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+AuReOlE= Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 mhm...kako je bilo,i sta su sve svirali?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 super je bilo.. svirali su sve sporije pesme.. najduzi je.., zecevi, majdan, finansijska, tata brada, nedostupna polja, sekira, carobni akord, deponija, tezak slucaj pakla, protiv sebe, koma, osam i trideset, tehno..logija nije ovim redosledom i nesto sam verovatno zaboravio sa prvog ili drugog albuma.. edit: trenje sam zaboravio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 kakve su to price o reprizi? inace, osim skoplja (12.4) i nisa (13.4), upao je i novi sad (20.4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slucajni prolaznik Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 jedna ispravka Novi Sad je 15.4.2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 ako mi sve ispadne kako treba upustam se u avanturu "4 dana block out-a" ko je za skoplje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigBadRedRaven Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Totalno bolesno, mracno, psihodelicno... Najjaci su mi stihovi iz pesme "Trenje": "...Ti slušaš divnu muziku, ja povraćam po stanu, "šiješ" predivne goblene i kačih ih po zidu, ja odlazim na pecanje, na fudbal, u kafanu, i uvek sam se pitao šta trpaš mi u hranu. Odavno sam izlizao svoj daljinski upravljač, pročit'o sve novine i zaspao pod njima, ja sam mrtav već odavno, al' niko ne primećuje, ja nikom nisam potreban i sve, baš sve što imam to je trenje..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumenige Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Dobar konc u Nisu..samo je bilo zagusljivo u 3 picke materine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nilaya_Naamah Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 novosadjani,kakvi su utisci??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Bila ja sinoc, mada nisam Novosadjanka .. Super koncert, Vranjkovic i dalje u happy mode-u, sireci sumnje o postojanju paralelne dimenzije gde nase staro gundjalo plete dzempere.. Nevaspitanih sirovina, k'o i obicno, pomalo.. Iskljucivanje mikrofona u pravi cas (ziveo Nikola!) i taaaaako.. Ispunjavali zelje na kraju.. Nesto se desilo sa cika Vranjom, u to bar sumnje nema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Da li se zna kad ce da izadje novi DVD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Bila ja sinoc, mada nisam Novosadjanka .. Super koncert, Vranjkovic i dalje u happy mode-u, sireci sumnje o postojanju paralelne dimenzije gde nase staro gundjalo plete dzempere.. Nevaspitanih sirovina, k'o i obicno, pomalo.. Iskljucivanje mikrofona u pravi cas (ziveo Nikola!) i taaaaako.. Ispunjavali zelje na kraju.. Nesto se desilo sa cika Vranjom, u to bar sumnje nema.. ma toga se i ja plasim... sledeci album ce izgleda da bude u nekom tralalala fazonu... vratite nam starog dobrog namrgodjenog depresivnog nidzu!!!! ja bio u nisu... mogu da primetim da je i mita poceo malo vise da se ponasa kao rockstar u poslednje vreme... izgleda da ce i on uskoro poceti da prica viceve izmedju pesama... cujem da se i u ns-u pentrao po stolovima, sto je radio i u nisu... izgleda da nam ne gine kafanska atmosfera na sledecem 'certu... a dvd "samo sto nije"... dakle status kao i pre godinu dana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nilaya_Naamah Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 ma ja se sve nesto nadam da ce sve ipak biti kano do sad,veseli i kavanski block out nije block out! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 ja se samo nadam da ce nesto biti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 ja bio u nisu... mogu da primetim da je i mita poceo malo vise da se ponasa kao rockstar u poslednje vreme... izgleda da ce i on uskoro poceti da prica viceve izmedju pesama... cujem da se i u ns-u pentrao po stolovima, sto je radio i u nisu... izgleda da nam ne gine kafanska atmosfera na sledecem 'certu... Peo se Mita po stolu, da.. Cak je zakasnio na pocetak pesme.. Uleteo Nidza.. A sto se viceva tice, PITAO je da li neko iz publike zna neki, i poceo (zezajuci se, fala bogovima, sa "Bio jedan Srbin, Francuz i Nemac.." Nije zavrsio. Imali smo i drugog pevaca za vreme Protiv sebe, i tad je Vranjkovic iscupao mikrofon, car, jer ga je pomenuta spodoba smarala DOK JE SVIRAO, a za sta, saznali smo tek kad je ljudina poklekla i okrenula stalak sa mikrofonom ka "zvezdi".. Mislim, OH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
extreme Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Oduvek sam svim svojim prijateljima tvrdio jedno, vezano za njih - najbolji neshvaceni bend OVDE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMSA Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Jedva čekam taj dvd. Nisam znao za novu koreografiju na svirkama, izgleda da je baš super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) u prodaji od juce... Edited May 22, 2007 by scum Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Block out ce nastupiti 16. juna u Arilju, na ostrvu Vajt, na rezi Rzav na festivalu "Zemlja za nas". Pored njih, nastupaju jos i Darko Rundek i Cargo okrestar, Wroom, Deca losih muzicara, Supernaut i Krug - EKV tribute band sa Tanjom Jovicevic. Par dana kasnije, 19. juna nastupice na koncertu Kaiser Chiefs-a u beogradskoj Areni. Krajem meseca, 29. juna odrzace koncert u kragujevackom SKC-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 A oće li biti koncert u BG-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the black platt Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Ubjedljivo N A J B O LJ I band na ovim prostorima.Niko nikad nece prevazici godinu sirotinjske zabave!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
extreme Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Pa svirase li kao predgrupa ovima u Areni sto su bili pre neki dan? iskreno, ni ime ne znam da im izgovorim! Kazu da je bilo nenormalno malo ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Znam bio sam na tom koncertu samo zato što sam se smorio i nisam znao gde da idem. tipovi se zovi Kaiser Chiefs,ali ja sam tamo više bio zbog Block Outa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 E gdje ima da se kupi ovaj dvd..bg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts