VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajdnaprimer Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 jel se meni čini ili je ovo na kraju EKV? baš ne njušim nešto pesmu, nekako mi raštimovano zvuči, u fazonu ovu pesmu niko ne zna, a ne znamo je ni mi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 jeste poslednji stih "tvoj korak je moje ime, čuvaj me" je od EKV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Još jedna nova: http://www.youtube.com/watch?v=Ge2HLLnx9Dw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 sjajan je snimak!!! hvala ako bi jos neko nasao profi snimak ove druge nove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 ne svidja mi se ova.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rSMn_ZSi9Lk U related nadjite i preostala tri dela. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 KOncert u Livingroom-u 24.4.2010 i jos veca vest - http://blockout.freeforums.org/novi-album-t163.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Zna li se cena, i kada počinje prodaja? Prošli put u livingroom-u beše 800, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 u LR je zadnji put bilo 600din čini mi se, a u DOB je 800... ne bi trebalo više od 600 sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Znaci Block Out sinoc u Banjaluci IZUO!!!!! Tri sata i dvadeset minuta fantasticne svirke,BRAVO BRAVO!!!!!! :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 jel bila možda premijera neke nove pesme? ne mislim na one "Zadrži svoj dah" i "Nikada ti neću više otkriti ni jednu tajnu...ili kako već ", nego neka još novija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajdnaprimer Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Sinoć u NSu svirali Andreja, izgubio razum na 10 minuta... I ostatak koncerta sjajni, raspoloženi, bila je i neka sprdnja na Obojeni Program koliko sam skontao. Mita se zajebavao podosta inače, a čitao je tad tekst iz neke sveske u stilu Kize, a on je vrlo komplikovan i ide ovako: Ti si taj što pravi sranja, Ti si taj što pravi sranja, Ti si taj što pravi sranja, Ti si taj što pravi sranja, Ti si taj što pravi sranja, Ti si taj što pravi sranja, Ti si taj što pravi sranja, Ne znam da li je to neka stara fora ili nešto drugo, uglavnom ispalo je jako zabavno, makar meni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Jel zna neko koja je bila predgrupa u Living Room-u sinoc? A, da, bilo je nezaboravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lvcifer's friend Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Jel zna neko koja je bila predgrupa u Living Room-u sinoc? A, da, bilo je nezaboravno jawy sabatay Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 hvala bili su i oni super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 cek jesu svirali jos jednu novu sinoc? bila je jedna koju nisam cuo nikad pre. a nije ona "ti si taj sto pravi sranja" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 bila je, mislim da se pesma zove Prokletije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 i bas je dobra! neko je na forumu okacio intervju sa nikolom http://wap.mtel.ba/maipc/preview_story/93669 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vofvb137TjU&feature=related tekst je neki lik okacio na fb, nisam proveravao da li je tacan. NISAM, NISAM LUD ŠTO ŠIRIM RUKE SREĆAN, SREĆAN ŠTO NE LOMIM VRAT KO JE RAZBIO I SAKRIO SVE ŠTO JE NEKAD BILO MOJE GLEDAJ PROKLETIJE ISPRED SEBE ČEKAJ PROHODALI MI JOŠ NISMO HVALA DOBROVOLJNI DAVAOČE KRVI ZA SREĆNO DETINJSTVO BOL I OČAJ BOL I OČAJ OSVAJA FRIZER NEMA ŠAKU IMA KUKU NE STAJ, NE STAJ MU NA BES I MUKU BAJKA, TUŽNA BAJKA GROBNICA JE PLAVA HRABRO I BADAVA REKLI MI DA VAMPIR NEMA USTA KRVAV VRAT I HIMEN ZAŠTO STALNO KALJAŠ SVOJE IME REKLI MI DA ŽMURIM JOŠ SI TU JA TUĐOM STAZOM IDEM SKLAPAM SVOJE OČI OVERI ME I SVAKI PUT KAD NESTAJEM JA SETIM SE DA JA SAM NEALBANAC I SVAKI PUT KAD NESTAJEM JA SETIM SE DA JA SAM NEALBANAC _______________________________________________ LJUBAV MAGLA IZNAD POVRŠINE VOLIŠ KAKO KADA NEMAŠ S ČIME PONOS CEDI KAPI LAŽNE SLAVE JASTREB ILI KOKOŠKA BEZ GLAVE - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- - - - -- - - - - - NISAM, NISAM LUD ŠTO ŠIRIM RUKE SREĆAN, SREĆAN ŠTO NE LOMIM VRAT KO JE RAZBIO I SAKRIO SVE ŠTO JE NEKAD BILO MOJE REKLI MI DA VAMPIR NEMA USTA KRVAV VRAT I HIMEN ZAŠTO STALNO KALJAŠ SVOJE IME REKLI MI DA ŽMURIM JOŠ SI TU JA TUĐOM STAZOM IDEM SKLAPAM SVOJE OČI OVERI ME I SVAKI PUT KAD NESTAJEM JA SETIM SE DA JA SAM NEALBANAC I SVAKI PUT KAD NESTAJEM JA SETIM SE DA JA SAM NEALBANAC I SVAKI PUT KAD NESTAJEM JA SETIM SE DA JA SAM NEALBANAC I SVAKI PUT KAD NESTAJEM JA SETIM SE DA JA SAM NEALBANAC NEALBANAC NEALBANAC NEALBANAC 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajdnaprimer Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 (edited) odlična pesma, sjajan tekst, ovo su svirali i u Tremi... Jedno od retkih izvođenja Andreja, prošli petak, jeste loš snimak ali dobro je da je zabeleženo... http://www.youtube.com/watch?v=iU0U7mNmUTc Edited April 27, 2010 by ajdnaprimer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 ne izvode andreja bas tako retko... al si ga zato snimao/la sa dobrog mesta btw tacan je onaj text od pocetka do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Gledao sam ih u KG, bilo je do jaja... isto su svirali prokleije, a 'Andrej' je bio vrhunac večeri... u jednom trenutku Nikoli je pukla žica, dok je on to menjao ostali su džemovali i onda je Mita počeo da peva 'vrlo komplikovan text': "Ti si taj što pravi sranja, Ti si taj što pravi sranja, Ti si taj što pravi sranja..." kao što je već neko rekao ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 ja nisam stigao na sam pocetak koncerta u livingroom-u. kasnio sam malo. s kojom su pesmom poceli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 previse maestralna pesma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts