Lou Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Probao sam ovo što je Nikola rekao za YouTube, da vidim šta izlazi kao rezultet za "Beograd spava" - Block Out su sada na prva dva mesta, a posle gomila Indire Radić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Block Out 1 - 0 Indira Radic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 29.04. BEOGRAD - Akademija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 NS ne smem da propustim! da sam sebe slusao ne bih se sada kajao! http://www.youtube.com/watch?v=6lFdH2DhzTQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Nova svirka u Bg-u Kolos Rock Festival Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 (edited) 9.maj 20h UK Parobrod Jednočasovni koncert beogradske grupe “Block out” kao i promocija izdanja “Beograd Spava” na kom se nalazi video i audio verzija obrade istoimene pesme grupe “U škripcu”. Premijerno će biti puštena velika verzija spota (9 min) koji je režirao Milan Kilibarda. Grupa se nalazi na prolećnoj turneji i već su nastupali ili uskoro nastupaju u Aranđelovcu, Pančevu, Banjaluci, Čačku, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Paraćinu, i drugim gradovima. Na koncertu u Parobrodu odsviraće nekoliko novih pesama koje do sada nisu snimljene. Edited May 6, 2011 by VoivodBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Bili su u Arandjelovcu u ponedeljak. Ja bio na pola svirke i pobegao jer nisam mogao vise da podnesem. Preveliki je to stond za mene cak i pijanog. Ja kada sam na svirci ocu da ukcem, a ne da blenem ko u operi. Cela ekipa(nas 30) i ja smo ripili ko opareni, istrcali iz mase i otisli ko ljudi u park da cirkamo na miru. Pustili muziku na fonu, a usralo nas je da je naislo jos gomila ljudi koji su pobegli sa svirke, a bili puni zelenog bilja pa smo otpuhnuli na sve cetiri strane sveta. Sve u svemu pretvorilo se u lepo vece na kraju. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 si karao neke bliznakinje? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 ako su sami svirali,stvarno umeju da ga otegnu mnogo..mnogo volim Blok Aut,ali nisam nijedan solo koncert odgledao do kraja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Pa sami bili. Prvih ne znam koliko stvari nikad cuo, a pevac je nesto njakao ubi boze. Jedino sto je moglo da prodje je bilo Trenje i Vertikalno gledano. Ostalo je bilo uzas. Nikada nisam otisao ni sa jedne svirke, a dolazim redovno i na predgrupe od pocetka. Ovo je bio haos. Nije bilo seksa to vece. Uroljao sam se od muke previse da bi o tome i mislio, a vala mislim da pauziram sa seksom neko vreme jer hoce cuka da mi stane. Bar jedno nedelju dana. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 'Bem li ga, uvek je bilo pravilo da se pije pre jebanja. Nemoj da svaljuješ problem na piće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Par snimaka iz Parobroda http://www.youtube.com/watch?v=pZ9C3VI6zlk Zadrzi svoj dah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) Kad je bilo ovo u Parobrodu?ovo je od sinoc. EDIT: A videh sad, ovo je od sinoc. Pu, pojma nisam imao za ovo, dosao bih. Edited June 10, 2011 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Lose si video bilo je pre mesec dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Dada, 9.5. Ja ne znam ni koji je mesec sad. Svejedno, zao mi je sto ne dodjoh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Moj prijatelj Devian je uradio svoju verziju Block Out obrade "Beograd spava" vezanu za naš rodni grad: Sombor Spava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Pitaj prijatelja cime je snimao spot Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Dobri kadrovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Nije loše samo je suviše mračno ali svaka čast na trudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Danas sam naleteo na ovo. Ne znam ko je radio al nije ona "zvanicna" verzija spota http://www.youtube.com/watch?v=wjUwyk8WbU8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
englis Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Moj prijatelj Devian je uradio svoju verziju Block Out obrade "Beograd spava" vezanu za naš rodni grad: Sombor Spava Odlicno uradjeno i treba da bude ovako mracna i creepy. Pesma je inace vanvremenska kako original, tako i Block Out obrada kao i ova uostalom. Da su nas Skandinavci pravili ne bi moglo crnje ispasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Prestajem da gledam Block Out uživo jedno vreme a i da ih slušam. 2 puta u roku od 8 meseci sam bio na njihovoj svirci od 3-3 i po sata po komadu i moram da priznam da mi se mozak istopio jer je muzika strašno teška, mračna i da su te 2 svirke za mene bile neke terapije. Mislio sam da će mi biti bolje posle svirke ali sam izašao samo još skenjaniji xD Zbogom Block Out, do vašeg sledećeg izdanja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Prestajem da gledam Block Out uživo jedno vreme a i da ih slušam. 2 puta u roku od 8 meseci sam bio na njihovoj svirci od 3-3 i po sata po komadu i moram da priznam da mi se mozak istopio jer je muzika strašno teška, mračna i da su te 2 svirke za mene bile neke terapije. Mislio sam da će mi biti bolje posle svirke ali sam izašao samo još skenjaniji xD Zbogom Block Out, do vašeg sledećeg izdanja. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lagum Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Obozavam ih..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Prestajem da gledam Block Out uživo jedno vreme a i da ih slušam. 2 puta u roku od 8 meseci sam bio na njihovoj svirci od 3-3 i po sata po komadu i moram da priznam da mi se mozak istopio jer je muzika strašno teška, mračna i da su te 2 svirke za mene bile neke terapije. Mislio sam da će mi biti bolje posle svirke ali sam izašao samo još skenjaniji xD Zbogom Block Out, do vašeg sledećeg izdanja. Heh, mislila sam da sam jedina. Ali ne prestajem da ih slušam, ni slučajno! Na svirku sam, doduše, otišla totalno bolesna, neka gripčina i temperatura, pa je možda zbog toga, jer ranije sam uživala. I zavisi dosta od raspoloženja, znam ljude koji se odvoje od društva, fokusiraju se i tako im prođe koncert. Stoji da bend pravi specifičnu, tešku atmosferu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts