Bourbon Princess Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 divan Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Čim se ne postavljaju tipična novinarska pitanja i ne koriste fraze, odmah čovek uživa dok čita nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 (edited) 15.MART-NOVI SAD-STUDIO M 16.MART-RUMA-KC 5.APRIL-SARAJEVO-KRITERION 12.APRIL-ZEMUN-FEST 13.APRIL-GORNJI MILANOVAC-HOLLYWOOD 26.APRIL-NIS-FEEDBACK 27.APRIL-ZAJECAR-OMLADINSKI CENTAR Edited March 14, 2013 by Ефенберг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Jbt nisam bio na BO godinu i po dana a nekada sam isao na svaki koncert! Mogao bi da odem na ovaj u Festu. U to ime http://www.youtube.com/watch?v=OAcnSd_liI4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 ja sam bio u festu i to mi je bio najgori BO koncert... gomila nekih klabera, ljudi umetnika koji pricaju i cekaju neke pesme poput Protiv Sebe... klub uopste nije za block out i previse je svetlo unutra za njih, totalna antiatmosfera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 (edited) Ne znam sto nece cela slika da se otvori... Al nije ni bitno Edited March 19, 2013 by Vincent Hess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bourbon Princess Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 http://www.vijesti.me/kultura/pjesnici-gradskom-trgu-citaju-poeziju-nikola-vranjkovic-specijalni-gost-clanak-119018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calypso Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 wow 2 puta u 15 dana, samo da vreme ispostuje supernatural!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Skoro neko okacio. Ima par delova sa Nikolom. Standardno dobri http://www.youtube.com/watch?v=OyF8qXkbT-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanja89 Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Sinoć sam bio u Bečeju na koncertu i svirali su jednu novu pesmu kojoj ne znam naziv. Na prvo slušanje pesma je sjajna, iako nisam dobro čuo tekst. Ono što mi je ostalo u sećanju su odlične solo deonice na gitari i jedan deo teksta koji se često ponavlja: i ne vraćam se. Da li je još neko čuo tu pesmu ili je ovo bila premijera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ga5HFicdvG4 Jos samo da su nasli nekoga ko je u stanju da snimi celu pesmu a da ne kuka, bilo bi jos bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Ipak malo mrači ta njihova nova filozofija oko neizdavanja muzike. Ako nećeš da se cimaš oko albuma, izdavaštva, štampanja, papira, možeš da snimiš pesmu u studiju i izbaciš za download kada ti padne na pamet, makar je to manji trošak za iskusan i uvežban bend kao što su oni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 rekli su da te tako i biti, kad naprave pesama za ceo album. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Koliko se sećam, rekli su da će da nastave da izbacuju live snimke novih pesama. Možda i grešim, jebem li ga. Ne kapiram zašto bi čekali da imaju dovoljno pesama za album, ako će da izbacuju jednu po jednu stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Neki ljudi sto su bili na njihovim probama kazu da ima pesama i za dva albuma. Meni to izgleda ovako - posto su shvatili da nema vajde/para od izdavanja, verovatno su se preorijentisali na svirke. Ako znas da nema zvanicnog snimka pesme, onda ti je zanimljivije da odes na koncert i cujes ih tamo. A pritom uvek postoji sansa da ce bas na tom koncertu svirati neku novu pesmu koju do sada nisi cuo, pa bi ti bio bedak da propustis, a i sad kad su poceli da sviraju Sretenje, mozes da ocekujes da ces cuti i neke druge pesme sa Nikolinog albuma (sto bi svako od nas voleo). Ucinili su dosta da ti koncerti sada budu zanimljiviji i primamljiviji neko sto bi bili da izdavastvo normalno funkcionise. Meni se cini da nece snimati skoro taj album. Razumem odluku benda ako je to ovako. Vise na to gledam kao borbu za princip, nego kao traganje za parama. Oni su ozbiljan bend i sasvim je logicno da treba da budu placeni i da imaju nekakvu materijalnu korist od svog truda i talenta. Naravno, daleko je to od onih para koje oni zasluzuju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Crno Belo i Srebrno Metropolis reizdanje 2000 godina, omot 5, cd 5- San Koji Srecan Sanjas Sam Metropolis 1998 godina, omot 5, cd 5 Izmedju Dva Zla Cd 1 + 2 Metropolis 2001 godina, omoti 5, cd 1 i 2:5- Ako Imas S Kim I Gde Multimedia Records 2004, omot 5, cd 5- Godina Sirotinjske Zabave Multimedia Records reizdanje 2004 godina, omot 5, cd 5 Beograd Spava Long Play 2011 godina, kartonsko pakovanje (sadrzi posvetu Mitin potpis zlatnim markerom) dvd-r 5 (multimedijalni disk, sadrzi vise verzija spota, i u raznim formatima pesmu) prodajem sve djuture, kontakt na pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 (edited) Bila je uklonjena nova pesma, sad je ponovo postavljena. http://www.youtube.com/watch?v=zTQnrfnpNio Sad ima i tekst u info-u Edited May 27, 2013 by Vincent Hess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Meni to izgleda ovako - posto su shvatili da nema vajde/para od izdavanja, verovatno su se preorijentisali na svirke. Ako znas da nema zvanicnog snimka pesme, onda ti je zanimljivije da odes na koncert i cujes ih tamo. A pritom uvek postoji sansa da ce bas na tom koncertu svirati neku novu pesmu koju do sada nisi cuo, pa bi ti bio bedak da propustis, a i sad kad su poceli da sviraju Sretenje, mozes da ocekujes da ces cuti i neke druge pesme sa Nikolinog albuma (sto bi svako od nas voleo). Ucinili su dosta da ti koncerti sada budu zanimljiviji i primamljiviji neko sto bi bili da izdavastvo normalno funkcionise. Meni se cini da nece snimati skoro taj album. Razumem odluku benda ako je to ovako. Vise na to gledam kao borbu za princip, nego kao traganje za parama. Oni su ozbiljan bend i sasvim je logicno da treba da budu placeni i da imaju nekakvu materijalnu korist od svog truda i talenta. Naravno, daleko je to od onih para koje oni zasluzuju... Njihov integritet i princip se ne dovodi u pitanje, tu ni nema razgovora. Samo mi se čini da će omašiti negde u celoj toj ideji sa načinom objavljivanja pesama. No, kao što rekoh, možda sam se i ja zajebao oko toga kako sam shvatio, videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Hahaha naleteo sam slucajno na ovo http://www.youtube.com/watch?v=9EZMV6uVZic Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 meni se čini da će tim principom malko oterati ljude koji nisu die hard fanovi, koji ne dolaze na koncerte redovno, o nekom širenju fan baze među naraštajima koji dolaze, da ne pričamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Sa Miljkovog kanala na YT http://www.youtube.com/watch?v=A7rl-T90mNY Btw nisam znao da je Miljko svirao sa Ribljom Corbom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 koji zonfić sa ovim zmijama avijjonima mudima? nema svirke bez njih, a očajno dosadan bend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Najverovatnije se svidjaju Nikoli, pa ih vucaraju sa sobom gde stignu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Nikola I Bandar http://www.youtube.com/watch?v=PJVUjsrnp20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts