Demon Seed Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 (edited) Onda nisi fan, jebiga Mislim da gomila ljudi sada slusa Block Out zbog te poezije vise nego sto im se zapravo svidja muzika. Slicna fora kao sa EKV fanovima Edited September 7, 2013 by Demon Seed 1 1
Buddha Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 zapravo nije ih mracio nista vise nego ranije. trazili su vise para od nastupa
Descender Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Da, sto posto! To bi baš bila kul pozicija, ugovaraš/organizuješ nastupe, produciraš, pišeš sve tekstove i muziku, brineš se oko svih tehničkih detalja i zvuka i dijeliš pare jednako sa nekim ko samo dođe i odsvira svoje. Al dobro, uvijek mogu da te izbace iz benda. 1
truliandedzombileš! Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 sada je pitanje ko može, što se tiče live nastupa, da pruži autentičnije BO iskustvo nikola bez benda ili bend bez nikole? pod uslovom da BO nastavi da svira nikoline pesme...
BLAGOJE Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 danilo tebreks,pod "prosjecan fan" mislim na onog kojeg ces najcesce sresti,tipican fan blok auta.a analogija stoji jer prosto i jedan i drugi su nezamjenljivi,kako god svirali/pjevali/prdjeli...
Buddha Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 (edited) nema sanse da im nikola da da sviraju njegove pesme. stavise, mislim da im nece dati ni ime block out da koriste edit: ja nikad nisam u zivotu sreo normalnog fana blok auta, svi su bili ludi na neki nacin Edited September 7, 2013 by Buddha
Demon Seed Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Da, sto posto! To bi baš bila kul pozicija, ugovaraš/organizuješ nastupe, produciraš, pišeš sve tekstove i muziku, brineš se oko svih tehničkih detalja i zvuka i dijeliš pare jednako sa nekim ko samo dođe i odsvira svoje. Aj mi neko kaze, posto ja mislim da on ugovara/organizuje nastupe, producira, brine se oko svih tehničkih detalja i zvuka zbog toga sto je posesivan i sto ne da drugima da se mesaju u to, je l' to zaista tako ili sam ja u zabludi? Verovatno ni za pisanje muzike i tekstova nije daleko od toga...
truliandedzombileš! Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 a ime je njegovo? on nije čak ni osnivač benda.
Descender Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 (edited) Te će pjesme (nažalost) vjerovatno ostati "zarobljene"... Potpuno je imbecilno / nepošteno / majmunski da izbaciš nekoga iz benda, a onda sviraš koncerte na kojima je svaku notu i svaku riječ napisao taj koga si izbacio. Tako da bih uvijek radije otišao na Nikolin koncert. A s druge strane, te pjesme se bez Mite skoro i ne mogu izvoditi i nema šanse da to ne zvuči jadno. EDIT: Uletjelo nekoliko postova. Edited September 7, 2013 by Descender
Demon Seed Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 nema sanse da im nikola da da sviraju njegove pesme. stavise, mislim da im nece dati ni ime block out da koriste Za pesme ok, a ne znam koliko ce imati smisla da se mlati oko imena, nece moci to da im zabrani
Buddha Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 nije mi rekao ali pretpostavljam da ima
truliandedzombileš! Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 @buddha ne verujem da ih ima, jebro, kao što rekoh, nije osnivač. i mislim da si prilično subjektivan ovde. kada već nije išlo dalje, jedino logično (bez obzira na to što je vremenom on zapravo postao vođa benda) je bilo da on bude izbačen, ponese lepo sa sobom ono što je njegovo i ostavi bend onima koji su ga i napravili. pa nek rade s njim šta umeju. bez obzira na sve, nije on taj koji je imao prava da izbaci mitu ili nekog drugog ili čitav bend da raspusti.
Demon Seed Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Nije trebalo on da im sere, nije trebalo oni njega da izbacuju, to je jedino logicno. Sad kad je tako ispalo mogu samo da se razidju, bolje nego da teraju cirkus
Buddha Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 moze da ih ima ako je pokrenuo takav postupak. ni axl nije bio osnivac gansa pa je uzeo prava na bend...
Demon Seed Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Ne bi me cudilo da je to odradio pre vise godina a da ostali clanovi benda nista ne znaju o tome
truliandedzombileš! Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 što bi bilo ogavno, koliko i da BO svira njegove pesme sada. kako god da okreneš, pukli su. al sada bar imamo srpske ganse/najtviš/sepulturu.
chess Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Tu je situacija 4 prema 1, nemoguce je da je 1 u pravu a da njih 4 nisu. Ako svo cetvoro smatraju da trebaju da dobiju koliko realno trebaju onda neka dobiju, ne verujem da bi se sad ciganisali da nije neka velika razlika u lovi. Ne znam, ja cu uvek da verujem cetvoro glava vise nego jednoj. 1
Descender Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 (edited) Edited September 7, 2013 by Descender 6
Demon Seed Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 (edited) Eto, da sam nacitaniji, tako bih odgovorio ovim mudracima na crnom metalu Edited September 7, 2013 by Demon Seed
Descender Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Ako misliš na Rom diskusiju, tu sam i ja bio u većini
M-16 Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Sad su i ovi iz benda krenuli da patetišu, ovo im je cover na fejsu: Komotno mogu da se udrže sa Najdom i Galetom pa da nastupaju po seoskim motorijadama kao Smak, Kerber i Block Out 2
Recommended Posts