BEAST-Neuromancer Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Kako sam se ja naložio na :wumpscut: ! Sa neta sam u proteklih nedelju dana skinuo preko 20 pesama, a imam ubogi 56k modem... Svaka pesma je priča za sebe, oduševljen sam, :W: RULES! Quote
BEAST-Neuromancer Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Very hard question... Ajd polako... Body parts, christfuck, opening the gates of hell, soylent green, dying culture, embryodead, wreath of barbs, concrete rage, is it you and last but not least, turns off pain... Stvarno ne znam šta je bolje od čega... Kako je tek mix pesme Desire od Suicede-a dobar! :W: rules Quote
mor+icia Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 nisam jos cula,e bas cu sad skinut Quote
COLD TRINITY 2 Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 uradjen je review za poslednji album BONE PEELER ... detaljno na www.electromeda.net ... Quote
mor+icia Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 je li ga tko poslusao od vas? ja skidam ali jako to polako ide nazalost... iz prve 2 stvari koliko zasada imam mogu zakljuciti da su postali malo "laganiji",sporiji... samo prvi dojam. Quote
COLD TRINITY 2 Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 pa ja sam ga cuo .. meni se mnogo dopada a na electromedi je moj review ... Quote
ATILA Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Slusao sam danas Ich will dich, nemam pojma, al pretpostavljam da je singl, ovaj lik definitivno nije normalan, al na tako dobar nacin, muzika je sjajna, atmosfera odlicna, nisam odavno nesto ovako cuo. Quote
Guest Imsaeais Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Slusao sam danas Ich will dich, nemam pojma, al pretpostavljam da je singl, ovaj lik definitivno nije normalan, al na tako dobar nacin, muzika je sjajna, atmosfera odlicna, nisam odavno nesto ovako cuo. Naravno da nije normalan, ko bi normalan nesto onako napravio... Kupio sam original cd Embryodead i izlizao se do tacke kad ni jedan plejer nece da ga pusti Wumpscut je otrov koji ne izlazi iz sistema kada jednom udje Quote
Dawngreeter Posted June 30, 2004 Author Report Posted June 30, 2004 AAAAAAAAAAAAAAA!!! Ocu i ja Embryodead original! Inace, zbog tog albuma je covek morao javno da demantuje da tim CD-om pokusava da nagovori mlade majke da abortiraju. A sve to povodom toga sto je jedna devojka htela da abortira jer obozava :wumpscut: i mislila da je to poruka Embryodead-a. Kako ima glupih ljudi, strahota jedna. Quote
ATILA Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Al prvo onaj fazon, ma daj covjek je snimio ribu kako prica o sex-u sa dva muskarca, pa onda, nije losa muzika, pa u covjece al je ovo dobro Quote
Guest Imsaeais Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 AAAAAAAAAAAAAAA!!! Ocu i ja Embryodead original! Inace, zbog tog albuma je covek morao javno da demantuje da tim CD-om pokusava da nagovori mlade majke da abortiraju. A sve to povodom toga sto je jedna devojka htela da abortira jer obozava :wumpscut: i mislila da je to poruka Embryodead-a. Kako ima glupih ljudi, strahota jedna. Sta mi vredi sto je original kad se izlizao od slusanja To je zaista tuzno, covek je morao da se bakce zbog, ma, ljudi... sta vise reci Quote
ATILA Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Cd se izlizao od slusanja? Ja sam mislio, tj mislim da to nije moguce. Je li ti u redu "to" na cemu si slusao muziku? Quote
PanzerGoth Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 E, ja cula Wreath of BArbs... oduvalo me! Quote
Guest Imsaeais Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 (edited) Cd se izlizao od slusanja? Ja sam mislio, tj mislim da to nije moguce. Je li ti u redu "to" na cemu si slusao muziku? Savrseno je u redu diskmen, samo sto ja cd iz njega nisam izvadio jedno 4 meseca, a skoro svaki dan je radio... Moguce da disk udarao u neki deo iznutra, uglavnom sam hodao i slusao... Edited July 1, 2004 by Imsaeais Quote
Dawngreeter Posted July 1, 2004 Author Report Posted July 1, 2004 Da, meni je tako crkao First and Last and Always od Sistersa. Od tada sam sebi rekao - nikad vise diskmen. Kupicu sebi MP3 player sa flash memorijom kad budem imao para i to je to, zajebi diskmene. Quote
Guest Imsaeais Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Da, meni je tako crkao First and Last and Always od Sistersa. Od tada sam sebi rekao - nikad vise diskmen. Kupicu sebi MP3 player sa flash memorijom kad budem imao para i to je to, zajebi diskmene. Ushtedis i na baterijama chak Quote
ATILA Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Neki od nas se sjete pa kupe diskmen sa punjacem i punjivim baterijama Quote
Guest Imsaeais Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Neki od nas se sjete pa kupe diskmen sa punjacem i punjivim baterijama Da ti znas koliko sam ja tih baterija na punjenje istrosio Otprilike valjaju nekih 6-7 meseci ( ili 1000 punjenja ) Da se vratimo na :W: temu... Super mi je verzija pesme Crate(Voiceless) iz T1 filma Quote
ATILA Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Nemam pojma, ja ih nisam jos ni jednom promijenio, il premalo slusam muziku, il ti kupujes lose baterije Quote
Guest Imsaeais Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Nemam pojma, ja ih nisam jos ni jednom promijenio, il premalo slusam muziku, il ti kupujes lose baterije Premalo ti muziku slusas Quote
Dawngreeter Posted July 7, 2004 Author Report Posted July 7, 2004 Gledao sam pre par dana Fight Club po prvi put (da, da, znam, shame on me) i primetio jedan citat koji Tyler Durgen izgovara pred kraj filma: "As always, I will carry you, kicking and screaming. And in the end, you will thank me for it." I ja se potpuno fascinirah jer je to citat iz neke pesme koju sam mnogo puta do sada cuo. Medjutim! Ne mogu da se setim iz koje je pesme Prvo sam mislio da je iz Line of Corpses. Nije. Ali sam i dalje bio prilicno siguran da je :wumpscut:. Preslusah celu njihovu diskografiju (ok, vecinu) i nisam primetio citat. Onda sam presao na Suicide Commando, pa na Image Transmission, pa opet na :wumpscut:... i u opste ne mogu da provalim o kojoj pesmi je rec! Daklem, ja sam 90% siguran da je u pitanju :wumpscut:, ali nemam nikakvu predstavu izvan toga koja bi pesma mogla biti. Any ideas? Quote
sanguinia Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 (edited) Christfuck When I saw you there in the shadow of the setting sun When I saw you there in the shadow of the setting sun You looked so beautiful You looked so beautiful When I saw you there I couldn't resist your tender kiss When I saw you there I couldn't resist your warm caress You had so much to give You had your time to live Christfuck christfuck I will bring us through this As always I will carry you kicking and screaming And in the end you will thank me You had your time to live Cry cry cry cry cry cry cry cry Cry cry cry cry cry cry cry cry Cry cry cry cry cry cry cry cry Christfuck ********************** Google je tvoj prijatelj i ne ustručavaj se da ga koristiš Edited July 7, 2004 by sanguinia Quote
ATILA Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 U Fight Club-u citira :WUMPSCUT:? Pa nije ni cudo. Pa ne znam samo kako mozes da za 240 dana potrosis baterije 900 puta? Al nije ni bitno, ja malo slusam muziku. Quote
Recommended Posts