sanguinia Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Pa rekla bih da je (očekivano) obrnuto, naime, Fight Club je iz 1999. a album na kojem je Christfuck iz 2001. Quote
Dawngreeter Posted July 7, 2004 Author Report Posted July 7, 2004 (edited) Znaci... pa ja sam fasciniran svojom gluposcu. Preslusao sam sve pesme OSIM Soylent Green i Christfuck zato sto sam bio 100% siguran da nije iz njih... Ponekad se brinem za sebe Edited July 7, 2004 by Dawngreeter Quote
Dani Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 (edited) ta pesma je odlicna!!! Aha, jebeno je dobra!!! Christfuck Edited July 8, 2004 by Dani Quote
ATILA Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 (edited) Izvinjavam se na svojoj gluposti, sad cu se kazniti Edited July 8, 2004 by ATILA Quote
Guest Imsaeais Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 Ali ipak.... There are two types of men on our Mother Earth Some have all the luck some just live in dirt Here are several types of the colour of the skin But what's crucial is to lose or win You feel so alive where the eagles cry And you feel so strong on a mountain high But in fact you are at his bottom just His unattainable top seems to be a must We will stay down Down where we belong Quote
PanzerGoth Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 ma: Bleed in silence Into the bright bloody sea Feed the need for extasy That waits down below Bleed in silence Underneath the still water Stare into the sun And remain there forever Quote
Dawngreeter Posted July 9, 2004 Author Report Posted July 9, 2004 Ma to u opste nije bitan deo pesme. "All of your love will fade away. All of your hate will fade away." Quote
Ol' Scratch Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 Chuo samo onaj Mix od Suicide Commandoa... I ono... Mnogo je inovativnije od, recima, Blut Engela... Quote
Dawngreeter Posted July 11, 2004 Author Report Posted July 11, 2004 Tesko biti inovantniji od BlutEngela Elem, :wumpscut: je, po mojoj skromnoj proceni, Da Shit Tesko mi je da lupim etiketu "najbolji EBM/Industrial bend" ali ako bih morao, :wumpscut: bi definitivno bio to. Videces, u ostalom, kad ti narezem CD-ove. Prvo pusti Music For a Slaughtering Tribe CD1 Quote
Ol' Scratch Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 Tesko biti inovantniji od BlutEngela Pa dobro... Zashto da cepidlachimo? Quote
Guest Imsaeais Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Jel neko preslushavao "Bone Peeler"? Quote
ATILA Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 (edited) Ja ga upravo slusam, dobar je, zasad su mi ponajbolje Just A Tenderness i Our Fatal Longing, mada ni remix-i nisu losi Edited July 14, 2004 by ATILA Quote
mor+icia Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 (edited) vuce li Bone Peeler na koji od zadnjih albuma? bilo bi bas lijepo da je slican MFTST uostalom uskoro dobivam ADSL pa ce biti skidanja i komentiranja Edited July 15, 2004 by mor+icia Quote
Guest Imsaeais Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 vuce li Bone Peeler na koji od zadnjih albuma? bilo bi bas lijepo da je slican MFTST uostalom uskoro dobivam ADSL pa ce biti skidanja i komentiranja ADSL? Ja u zgradu ne mogu ni budjavi ISDN da uvedem Quote
mor+icia Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 nisam ni ja imala mogucnost do nedavno. inace ja sam iz zagreba,tu isto jos dosta kvartova nema tu mogucnost Quote
ATILA Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 (edited) Jebote vi ste svjetlosnim godinama ispred Srbije (jedinica za duzinu, znam) a o Bosni i da ne pricamo. Kad cemo mi jade u Sarajevu vidjet ADSL, to te tito pito. Crown of thorns - naked beat remix i In the peace of night - wumpscut club cut version su isto pravo dobre. Edited July 16, 2004 by ATILA Quote
Ol' Scratch Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Fenomenalni su... Samo ne znam odakle da pochnm da ih slusham... Quote
PanzerGoth Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 nabavi album "Wreath of Barbs" ako mozes. to je stvar boli glava. izdvojila bih pesmu "Christfuck" sa tog albuma. Quote
Dani Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Fenomenalni su... Samo ne znam odakle da pochnm da ih slusham... Jesu... pocnes od pocetka i onda do kraja... valda znas kako treba. @Stigmata (draga ): izdvojila bih pesmu "Christfuck" sa tog albuma. Jes' vala, jebeno tacno... pesma rastura! Quote
Ol' Scratch Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 nabavi album "Wreath of Barbs" ako mozes. to je stvar boli glava. izdvojila bih pesmu "Christfuck" sa tog albuma. Bash taj i slusham... Jer je naj noviji... I da bash christfuck mi je zapala za uvo... Mada i Angel je fenomenaalna... Nije sa tog albuma rek'o bih... Quote
Fire & Ice Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Najnoviji je dupli Bone Peeler iz ove godine i odlican je. Quote
PanzerGoth Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 vatra & led ima pravo... Nokturalo, volim i ja tebe, ni ne znas koliko! tu pesmu bi mogla da izbacim iz glave vise. cekam da nabavim taj novi, posto je u GOTH magazines ovde dobio samo pohvale i ocenu 10/10!!! Quote
Dani Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Nokturalo, volim i ja tebe, ni ne znas koliko! tu pesmu bi mogla da izbacim iz glave vise. Oh, daaa. za pesmu. I ja tebe, draga. Quote
Face Of Melinda Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Ma to u opste nije bitan deo pesme. "All of your love will fade away. All of your hate will fade away." Definitivno, ako se izdvaja ta pesam ovaj deo je neizostavan. Pritom i Wreath of Barabs je jako dobra, kao i Deliverence, Soylent Green, mada i Frozen Images, The Drak Chamber itd. ma genijalni su. Sta vise i textovi su im smisleni barem oni koji su na engleskom. Quote
Recommended Posts