mor+icia Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 fora... meni naime nisu napisana imena pjesama jer je cd sprzen a soylent green je ne moguce ne prepoznati anyway nice song,that one a: Quote
BeLi-TiGaR Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Chudni su putevi gospodnji I meni su ti isti pozeri uvalili dva cd-a puna MP3-ja Quote
Dawngreeter Posted January 28, 2004 Author Report Posted January 28, 2004 Ma bagra pozerska. Kladim se da cak jedan od njih na avataru drzi svoju sliku sa nekim debilnim bar kodom iscrtanim na obrazu Quote
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 ma nisu ni ti poseuri tako losi vjerujem Quote
Desmodus Rufus Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 nisam mnogo paznje dosad pridavao wumpscutu no imam doma par albuma.Volio bih cuti neke preporuke,tocnije sta bi njihovoga vrijedilo poslusati.Mozda malo dosadno i nadasve ofucano pitanje no ukoliko se nekome da napisati par preporuka bio bih veoma zahvalan Wreath Of Barbs-album koji sam tu i tamo poslusao i sto da kazem nego da lepo zvuci,vise nema sto da se kaze. Quote
Dawngreeter Posted January 28, 2004 Author Report Posted January 28, 2004 Pored Wreath of Barbs albuma, preporucio bih i Music For a Slaughtering Tribe album koji je apsolutno, umoprobijajuce fenomenalan a: Izvan ta dva albuma koje izdvajam kao bolje od ostalih, zaista ne umem napraviti neku komparaciju jer mi u glavnom sve od :Wumspcut:-a zvuci fenomenalno, te ti mogu savetovati da nabavis bukvalno sve cega se mozes docepati. Quote
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 bunkertor 7!!! np: dying culture Quote
Desmodus Rufus Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 imam bunkentor 7 no nisam poslusao jos :oops: Quote
Desmodus Rufus Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 ha da to je dobro pitanje.Imati cu to u vidu i nastojati sto prije ubaciti album u mp3 playlistu i odslusati. Quote
Fatal Eror Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 Meni su krajem prosle godine neki Goth pozeri ispred KST-a uvalili dva MP3 diska sa svim Wumpscut albumima. Odlicni su (ne pozeri nego Wumpscut). a: 'Ajd shto je pozer, no ti je uvalio josh i falichne diskove... Mislim da njima fali jedan album, ako se ne varam! Quote
BeLi-TiGaR Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 'Shto je dzabe i bogu je drago' kako kaze stara narodna, ili sinonim drevna goth-fu poslovica 'Shto je dzabe i Gtohu je drago' Quote
Sundjer Bob Kockalone Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 im listening to wumpscut at this very moment!..i was like...uhh like listening to the music and then like...i saw this topic and i went like" wow...this is like so.....like strange!" me likes wumpscut!!! ...trebalo bi da ih malo vise pustaju.......ja trazila gavri jednom"ich will dich" a on kaze nisam poneo....pih jeeee gavro gavro ponesi sledeci put! Quote
mor+icia Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 i ja slusam,Music for a slaughtering tribe,it roxxx! kod nas zna se pustit soylent green na elektro veceri ali vec jako dugo ga nisam tamo cula,jucer je tako suxaloooooooo :ne: Quote
Sundjer Bob Kockalone Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 ja sam jednom cula soylent green i to daaaavno daaavno ali neko rece da je skoro pusten..bas kad ja nisam dosla Quote
mor+icia Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 ja sam jednom cula soylent green i to daaaavno daaavnoali neko rece da je skoro pusten..bas kad ja nisam dosla e nadams e da ce ga pustit kad ja dodjem,bilo bi mi iznimno drago! ili Fear in Motion na koji me Greeter podsjetio,evo bas ga sad slusam a: Quote
Sundjer Bob Kockalone Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 .....mozda ce biti u nedelju.......??ko zna...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Quote
mor+icia Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 nisu u nedjelju 80te or samfing kod vas u akademiji? pratim ja sve btw Sundjeru,lijepo je sto si na forumu da se ne dosadjujem sama domau petak navecer. Quote
Sundjer Bob Kockalone Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 u nedelju je ebm valjda..... :? :? sto me zbunjes Quote
Dawngreeter Posted February 7, 2004 Author Report Posted February 7, 2004 ja sam jednom cula soylent green i to daaaavno daaavnoali neko rece da je skoro pusten..bas kad ja nisam dosla Jest', ja sam to raportirao. No, u pitanju nije originalna Soylent Green verzija, vec verzija na nemackom (Soylent Grun) sa Music for a German Tribe albuma. Nije mi jasno zasto ne pusta verziju na engleskom... Quote
mor+icia Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 eh njemacku verziju nazalost jos nisam cula,ocito cu morati da skinem s neta ali sigurna sam kao germanofil da ne zvuci puno gore od originalne a: Quote
Lagartija Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 soylent grün ist menschenfleisch.. menschenfleisch.. menschenfleisch Quote
BeLi-TiGaR Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Samo bez tih tachkica vishe............................! :x Quote
Recommended Posts