Turin Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Ruski doom metal bend. Imaju (barem) jedan demo i album "Tears Of Mortal Solitude" iz 2002. Mnogi ih porede sa Katatoni-om,My Dying Bride i Opeth, ja se ne bih slozio, cini mi se da straaaasno podsecaju na Novembre sa albuma Novembrine Waltz bez onih Seattle-style cistih vokala. Prelepe melodije, vokal je growl, melanholicno. Mislim da treba tema o njima. Drugovi i drugarice, jel' se slazete?! Quote
U nas je usao Mikica Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Slazem se u potpunosti!Jedan od najkreativnijih bendova na danasnjoj doom sceni,meni predivna kombinacija zvuka bendova Katatonia i Novembre.Bravo,HowlingWind! a: Quote
Lacuna Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 ...jel ima neki sajt sa kog mogu da skinem njihove pesme??? Quote
Tormentor Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Eve ti ga http://artists.mp3s.com/artists/252/forest_stream.html Quote
Kent Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 meni je ovo ok, ali ima previse black utiacaja da bi se moglo porediti sa jednim Novembre-om...slusacu jos, ali mi je at this point tri koplja iza mozda mog omiljenog benda danasnjice...subjektivn0st, jebi ga... Quote
Turin Posted November 6, 2003 Author Report Posted November 6, 2003 pa black uticaja ima samo po tipu vokala, ne po muzici, a to je istovetno growlu na Nov.Waltzu, onda muzicke teme su slicne, melanholicne, jaaaako melodicne i aranzirane na nacin Novembra. I meni je Waltz bolji, ali je ovo toliko fantasticno da mu se priblizava vise od bilo kog drugog benda. Quote
Agarth Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Meni, sasvim prosečan bend... Tehnički su dosta dobri, ali nemaju nešto u sebi što me baš privlači... Previše klavijatura... "Tears Of Mortal Solitude" mi je malo dosadan... Quote
Turin Posted April 16, 2004 Author Report Posted April 16, 2004 Jebiga kad ti volis te bas tipske doom bendove. Quote
BodyRemover Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 Pih, nisam video topic. Odlican bend! poz Quote
PlanetHell Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 jedva nadjoh prvo me je privuklo ono sympho... skinuo sam neku pesmu i dopalo mi se... evo sad sam skinuo 4 pesme... jos mi davi download na eMule... anyway MNOGO mi se dopada... iako ne volim ni doom ni black ali ovo je ipak fenomenalno..valjda cu uskoro zavrsiti download skroz inace videh da spremaju novi album... traze izdavacku kucju neka im je sa srecjom Quote
Recommended Posts