Hudini Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Ja mislim cak da nijedan nakon Sendera nikad nisam ni slusao... Nisam znao ni da ovi postoje jos uvek, iskreno Poslednji koji sam ja čuo je "Mended Rhyme" i nisam ni ja imao pojma da još uvek rade... Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 to odavno nisam slušao, mada sam nabavio ove novije albume, koje nisam čak ni preslušao, a nisam ni pokušao, da li treba zbog toga da mi je žao? jao! Quote
Bata Trokrilni Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Čuo sam Undead i shvatio da je ovo još jedan u nizu heavy bendova koji bezveze stoje na power podforumu. Quote
Night Prowler Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Verovali ili ne, nova pesma: Quote
Thrasher Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Revenant: https://disk.yandex.com/public/?hash=lvfxUWQhioToXEfqtfe0QGYodDUaPTPFqB6dx6w1p3Q%3D&locale=ru Quote
Angelystor Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Novi http://www.bunalti.com/tad-morose-st-demonius-2015/ Quote
Runner Posted March 27, 2018 Report Posted March 27, 2018 U posljednjih nekoliko godina se bavim ovim bendom. Prvo krenuo sa "A Mended Rhyme" i dopao mi se baš album. Onda nastavio hronološki sa "Undead" i "Matters of the Dark" i tu se bukvalno ne zna koji je album bolji od kojeg. Urban breed razbija kako pjeva. Mnoštvo hitova na oba albuma. Baš taj neki čvrsti prog/heavy po mome ukusu. Od nedavno slušam "Modus Vivendi" i tu se završava era sa Urbanom. Za sada mi djeluje možda i najslabiji od ta četiri albuma, ali opet prija mi da ga slušam. U suštini isti stil kao i na prethodna tri. Baš dobar bend, poskidaću i ostatak diskografije. 1 Quote
azal Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 vidis, mene Urban prilicno smara. Sender of Thoughts mi daleko najbolji album i manje vise samo njega i prvi volim. prodacu ti Matters of the Dark ako hoces Quote
Runner Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 Hahha, ma ne treba mi, diskove sam praktično prestao da uzimam, više i nemam na čemu da ih puštam, ako se izuzme računar (i DVD plejer u dnevnoj sobi) Sjećam se da je Urban opušteno blejao i stajao ispred ulaza u SKC po završetku koncerta HammerFall / Sabaton / Bloodbound 2009, ali nisam tada primjetio da su mu nešto ljudi prilazili i da su ga cimali, salijetali. U to vrijeme sam znao da postoji bend Tad Morose, ali ništa od njih nisam bi slušao, niti sam znao tada da im je on bivši pjevač. Quote
Angelystor Posted May 12, 2018 Report Posted May 12, 2018 Veteran Swedish metallers TAD MOROSE have inked a new deal with GMR Music. The band's tenth album, titled "Chapter X", will be released on June 15. Quote
kuruz Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 207d6b045228d7eb0fa7b088f90ed8862910abf3 torent za novi Quote
Recommended Posts