Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja mislim cak da nijedan nakon Sendera nikad nisam ni slusao... Nisam znao ni da ovi postoje jos uvek, iskreno :ph34r:

Poslednji koji sam ja čuo je "Mended Rhyme" i nisam ni ja imao pojma da još uvek rade...

Guest Brain Salad Guuuz
Posted

to odavno nisam slušao, mada sam nabavio ove novije albume, koje nisam čak ni preslušao, a nisam ni pokušao, da li treba zbog toga da mi je žao? jao!

• 3 weeks later...
  • 5 years later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...
  • 2 years later...
Posted

U posljednjih nekoliko godina se bavim ovim bendom. Prvo krenuo sa "A Mended Rhyme" i dopao mi se baš album. Onda nastavio hronološki sa "Undead" i "Matters of the Dark" i tu se bukvalno ne zna koji je album bolji od kojeg. Urban breed razbija kako pjeva. Mnoštvo hitova na oba albuma. Baš taj neki čvrsti prog/heavy po mome ukusu. Od nedavno slušam "Modus Vivendi" i tu se završava era sa Urbanom. Za sada mi djeluje možda i najslabiji od ta četiri albuma, ali opet prija mi da ga slušam. U suštini isti stil kao i na prethodna tri.

Baš dobar bend, poskidaću i ostatak diskografije.

• Upvote 1
Posted

vidis, mene Urban prilicno smara. Sender of Thoughts mi daleko najbolji album i manje vise samo njega i prvi volim.

prodacu ti Matters of the Dark ako hoces :D

Posted

Hahha, ma ne treba mi, diskove sam praktično prestao da uzimam, više i nemam na čemu da ih puštam, ako se izuzme računar (i DVD plejer u dnevnoj sobi) :)

Sjećam se da je Urban opušteno blejao i stajao ispred ulaza u SKC po završetku koncerta HammerFall / Sabaton / Bloodbound 2009, ali nisam tada primjetio da su mu nešto ljudi prilazili i da su ga cimali, salijetali. U to vrijeme sam znao da postoji bend Tad Morose, ali ništa od njih nisam bi slušao, niti sam znao tada da im je on bivši pjevač.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...