bojan j. Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Hm.. nisam znao, ja tek skoro cuo za njih... ali sta ces... deca Quote
Aris Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Hm.. nisam znao, ja tek skoro cuo za njih... ali sta ces... deca Pa da i znas da jesi pravo dete, pobogu kako bre nisi znao, sram te bre bilo... A boze, boze, pokri se usima... Poz! Quote
C.A_R.I.A. Posted May 19, 2004 Author Report Posted May 19, 2004 Pa s obzirom da Tad Morose uopste nije poznat kod nas,ne bi trebalo da kritikujes coveka... i threshold postoje 10 godina pa ih ovde niko ne slusa...niti je cuo za njih.. svi ih mesaju sa thrash metalom Quote
bojan j. Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Ma nema frke, ona to radi sa razlogom A cuo sam i za Threshold, ali ih nisam slusao... Quote
C.A_R.I.A. Posted May 19, 2004 Author Report Posted May 19, 2004 Ma nema frke, ona to radi sa razlogom A cuo sam i za Threshold, ali ih nisam slusao... ma jes vido si moj potpis eto gde si cuo oni koji ne dolaze ne ovaj sajt uglavnom nisu culi ni za njih Quote
bojan j. Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 ma jes vido si moj potpis eto gde si cuo oni koji ne dolaze ne ovaj sajt uglavnom nisu culi ni za njih E uopste nisam provalio sliku u tvom potpisu.... Jos se cudim, sta potpis, sta mi sad ovaj prica??? poz! Quote
Kent Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 ne znam ja u koj eparhiji vi ljudi zivite, ali je u mom okruzenju minimum 30 ljudi culo i slusalo Threshold, as well sto imaju stav o njima... poz Quote
TurboBoy Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Poneki su gledali dak i novi DVD!!!! Od Thresholda naravno!!! Quote
C.A_R.I.A. Posted May 20, 2004 Author Report Posted May 20, 2004 (edited) e super.tu sam vas cekao... ko reze najpovoljnije njihov dvd ? cisto da imam u vidu... btw,garant za morosa nisu culi ni 10 ljudi u kentovom okruzenju Edited May 20, 2004 by diamond73 Quote
C.A_R.I.A. Posted May 20, 2004 Author Report Posted May 20, 2004 ma mrzi me...skoro niko nije cuo za njega u tvom okruzenju ? Quote
Kai Hansen Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Prvo sam slusao "Paradigma" koji me je poshteno zaintrigirao ali posto je samo EP , 5 hteo sam da chujem i neki album. I tako uzeh "Modus Vivendi" , koji je jedna madafaking cepachina od albuma, sa odlichnim vokalima, nesmarackom atmosferom i sto je najbolje nije neka bedna kopija! Ostale albume OBAVESNO nabavljam! Quote
Apeiron Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Hah, u "mom okruzenju", 30ak ih jeste slusalo Threshold, ali Tad Morose je mnogo veci underground. Recimo da je ovde vise ljudi slusalo Hornu, nego Morose-a... ali nema to veze nikakve. Osrednji rad ovaj noviji period. Sva nada u Sender of Thoughts! Poz! Quote
C.A_R.I.A. Posted August 16, 2004 Author Report Posted August 16, 2004 (edited) mada je meni "paradigma" mozda najbolja... covek je iznenada,poslednjih godina poceo da smislja bas mracne tekstove.. modus vivendi valja ? lepo,lepo... Edited August 16, 2004 by diamond73 Quote
scissors Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Valja "modus vivendi" i te kako! Sve pjesme su snažne i energične. Odličan rad gitara pokriva sve, tako da su klavijature suvišne. to inače mi i najviše leži... Zato i gotivim ovaj tip bendova, zajedno sa Brainstorm-om i Nocturnal Rites-om Moderni power/thrash metal, ali za razliku od ova dva benda što sam pomenuo, Tad Morose su nešto melodičniji... Na novom albumu ima i nekih a la Judas Priest trenutaka pročitajte i interview na scissorsu reklama, reklama http://scissors.freelinuxhost.com/int/tad_morose.php Quote
Aruena Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 skidala sam klavijature za Stories, kako volim tu pesmu! Pozdrav Scissors-u za Brainstorm Quote
scissors Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 brainstorm uvijek najjači anti-gay power Quote
Apeiron Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 brainstorm uvijek najjači anti-gay power Tesko, jaci su LOST HORIZON!!!!!!! Ali respect i Brainstormu, kako god. Poz! Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Koji kurac imaju zajednichki Brainstorm i Lost Horizon Quote
Apeiron Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 Koji kurac imaju zajednichki Brainstorm i Lost Horizon Ni jedan ni drugi bend ne sviraju gay power varijantu Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 E to jeste Ali opet iskreno uopshte ne sviraju "slichan power". Ma oba rulaju... Quote
Recommended Posts