lemmy sixx Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Ovo je vama dobra produkcija?!?Bubanj zvuci ko da je kuckan u fruti lupsu jebote.Uzas.Tanka mi produkcija nekako. No nebitno,pesma jebe keve.Zaista kida.Nastavljaju dobro utabanom stazom sa poslednja dva albuma.Kidanje maksimalno! Quote
Angelystor Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Nije sto je dosao dan da se i ja jednom slozim sa lemijem, ali neverovatno sta sve danas prolazi kao 'dobra' produkcija. Boli me glava od jedne ove pesme, kako li ce tek da bude posle albuma. SA druge strane, pesma nista spec., vidim da ce da bude isto k'o sa proslim albumom, krljanje bez smera. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Ovo je odlicna produkcija i te kako ziva (orjentir su cinele kod bubnja kad ste se vec uvatili)a to sto vi slushate muziku na kompijuterskim zvucnicima normalno da vam nije nesto Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 A ti si pa prepun hi fi sistema...ajde ne kaki. Na cemu god da slusa,bubanj je kerova kurcina,zvuci ko da ga je Vladimir Trapara kucao u fruti lups 3. Quote
kuruz Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 ajde bre napuši se kurca već jednom zvuk perfektan na mojim Panasonic DJ100, mogu da zamislim kako je na nekom ozbiljnom sistemu posle ću da vidim na CX-150, kapiram da je na njima još bolji mrš 1 Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 U jebote,imas dva para slusalica,nisi dugo pisao o njima.Slusas na njima dok ides u Novi Sad? Produkcija je govno,bubnjevi zvuce ko da si ih ti koji veze nemas sa muzikom KUCAO U FRUTI LUPS 3,mase nigde,bas se ne cuje,sve je suvo i tupo. Ceka se album,pa da se oceni kako zaista zvuci,ovde zvuci ko da ste je pravili ti i debeli Nesa hajfaj cigani ludaci. Pesma i dalje jebe mame,rifovi kidaju,refren je bolestan. 1 1 Quote
kuruz Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 ajde ne loži se, pričam o tome da imam uređaje neke niže srednje klase i da se na njima sjajno čuje, a mogu da zamislim kako je na nekom kvalitetu i boli me kurac za to što se tebi ne sviđa taj zvuk indijanac Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 I mene boli kurac sto se tebi svidja. Jebo te Coki legenda. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Ja te samo ucim da dobra produkcija nije cisto i sterilno nego zivo ti verovatno nisi naviko da cujes ovakve gitare posto si pozer pa nikad i ne ides na koncerte da bi cuo kako to zvuci Quote
Toki89 Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 nova pesma uopšte ne zvuči sterilno kao većina modernih thrash albuma ,a pritom je masna do savršenstva, a na bubanj nisam obratio pažnju Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 Ja te samo ucim da dobra produkcija nije cisto i sterilno nego zivo ti verovatno nisi naviko da cujes ovakve gitare posto si pozer pa nikad i ne ides na koncerte da bi cuo kako to zvuci Ako je tebi ovo zivo,onda me nemoj nicemu uciti posto veze sa zivotom nemas.Ovo je toliko sterilno da boli,plus nema masti i basa,a bubanj zvuci ko kurac. Naravno da sam pozer,imidz je sve.Dzaba tebi koncerti kada licis na jeftinu verziju Hetfilda iz 1993. Quote
kuruz Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 u, pa ovo izlazi prekosutra odlična je pesma Quote
lemmy sixx Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Odlicna je pesma,rifovi su tesko zlo!Bice ovo odlican album. Quote
Talvi Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 na, bagro http://www.mediaboom.org/396043-onslaught-vi-2013.html Quote
lemmy sixx Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Brao sminkeru,svaka cast! Quote
kuruz Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 kakav album bokte čoveče :rockdevil: Quote
LetTheMetalFlow Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Dobar , dobar , jaka produkcija nema šta !! Quote
lemmy sixx Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Album sabija,prvoklasna klanica! Nema lose pesme,sve su odlicne...izdvojio bih Fuel for fire,Slaughterize,66fucking 6 i Chaos is king.Obradovala me i ponovo snimljena Shellshock,In search of sanity mi omiljen njihov album,ovo doslo ko kec na desetku.Odlicno su je odradili! Produkcija ovako zvuci bolje,nije onako lose kompresovano govno na koje ste drkali.Ali i dalje su mi bubnjevi smece,pretihi su i grozan zvuk imaju,fruti lups 3.Ali nije ni bitno,album sabija to je najvaznije. 1 Quote
dAdAiSt Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 dobar album, sve u svemu, nije lose, nije lose... Quote
lemmy sixx Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Kada god slusam 66fucking6 i krene onaj deo "...harder,faster..." dodji mi da se proderem "Scooter!" Quote
Recommended Posts