Jump to content

Recommended Posts

Posted

ko jos fali da se okupi opet u nadi da ce zaraditi koji dinar od thrash revivala? xentrix? realm?

Tipujem na Slaughter Lord. :haha: Taman je Steve u međuvremenu postao slavan kao komičar, pravi je trenutak. :haha:

• 2 weeks later...
Posted

ko jos fali da se okupi opet u nadi da ce zaraditi koji dinar od thrash revivala? xentrix? realm?

Pa malo kasnis sa kukanjem, ovi se reokupili jos pre 5-6 godina. I sto rece Grob, odlican comeback album.

Xentrix je inace imao neki reunion, ali mislim da osim par svirki, sa nekom levom postavom, nista nije bilo...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dobar,dobar...ne toliko koliko sam ocekivao,ali u svakom slucaju valja.Interesantno je da su uspeli da naprave album na kome je nekih 70% pesama duplo bolje od svih pesama sa prethodnika pa i od vecine stvari koje su snimili u karijeri,a ostatak pesama su nesto najgore sto su ikada snimili (ne racunajuci naravno ono prvo govno od albuma).

U tu vecinu pesama sto valjaju spadaju : "Born For War","The Sound Of Violence","Rest In Pieces","Suicideology" i "Godhead".Prve cetiri navedene su fantasticne pesme,ostavljaju coveka bez daha i bolje su od svega sa "Killing Peace".Godhead je dobra stvar,nesto slabija od ostalih navedenih,ali dobra.Na to naravno treba i dodati obradu "Bomber",definitivno jedna od najbolji obrada koju sam cuo u zivotu,sjajno odradjeno.

Ostale tri su slabe.Pogotovo Code Red.Uzasna pesma,najgora koju su ikada snimili.Preostale dve su dosadne i za zaborav.

Sve u svemu,jako dobar album.

• Downvote 1