vudun Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 sve je to sranje u poredjenju sa in search of sanity. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 sutra skidam novi da vidm moze li da mu prismrdi, danas mi se nije dalo da otvori link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Naravno da ne moze.Ali to nije ni bitno,jako je dobar album. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 too modern управо. за нијансу јачи од Killing Peace, али далеко од The Force. свеукупна оцена би била неких 6.5 до 7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Meni vala ništa posebno, prošli mi bio daleko bolji. Ovaj pati od Exodus boljke, pokušava da bude opasan i nadrkan a završava kao mlohavi starac. Prvih par pesama su stvarno super a onda album zapada u monotoniju, valjda misle da kad svaki pošten metalac čuje Snipovu produkciju automatski se usere, e nećemo tako kolege - govno namazano čokoladom ostaje govno. I obrada na kraju malo digne prosek 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 ово поређење са Егзодусом не може више да буде на месту обрада вади просек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) pff kako mozete da poredite exodus sa nekim tamo onslaughtom? Edited February 2, 2011 by Drogarito 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Prvih par pesama su stvarno super Cek' malo,ako album ima 8 pesama (ne racunam obradu) a prvih par su super,kako onda album moze biti "nista posebno"? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Do the math, super dve od osam (na kurcu te nosam), znači 25 % super što nije baš za prolaznu ocenu, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Prvih par pesama mogu biti i prve 4,a ne samo 2. Iako,tvoj muzicki ukus je najblaze receno diskutabilan.Na albumu valja 5,i to itekako valja,plus odlicna obrada,sto daje albumu ocenu veoma dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 sve je to sranje u poredjenju sa in search of sanity. То је смешан албум. За љубитеље Мегадета и сличног. The Force и Killing Peace објашњавају постојање људског живота на земљи. Нови нисам још преслушао, чуо сам пар ствари, делује просечно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Meni vala ništa posebno, prošli mi bio daleko bolji. Ovaj pati od Exodus boljke, pokušava da bude opasan i nadrkan a završava kao mlohavi starac. Prvih par pesama su stvarno super a onda album zapada u monotoniju, valjda misle da kad svaki pošten metalac čuje Snipovu produkciju automatski se usere, e nećemo tako kolege - govno namazano čokoladom ostaje govno. I obrada na kraju malo digne prosek Em se slazem sa ovim (kada ti spominjah ono za neuspelu agresivnost i bes, bas i mene Exodus bio u glavi), em ona jedina recenzija sa arhiva isto bas, bas pogadja poentu. E sad, zasto se ode svi zivi popalili, ne znam, ali "Dobar album " postovi ionako nikada nisu bas mogli mnogo da govore, ma koliko bili cesti... Lirici su bas jadni, stvarno ne znam cemu ona pohvala gore za iste. Songwriting je inace losiji, ali bih posebno Sy-a izgrdio, koji je i pre koristio neki polu-growl/growl, ali ga je na proslom mesao sa jos vokala, sada se maltene sve svelo na to, "Killing Peace" mi bese medj' najboljim thrash albumima decenije, tako da mi ovaj album sada dodje prvo veliko razocarenje godine. 5-6/10 Obicno izdvajam favorite, sada bih izdvojio dve najgore: Code Black i Hatebox. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Da, Code Black sasvim "uspori" album. Stoji da je suvise modernizovan, previse Exodus uticaja, preagresivan vokal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Za preagresivan vokal se slazem,trebalo je tu vise clean-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 (edited) Probao sam dati albumu jos jednu sansu...i utisak mi jos gori nego pre. Super krece album, pa polako opada naboj...i onda od "Code Black" krece nagla depresija u kvalitetu i dok dodjes do Suisajdiolodzija treba bas resenost teska. Los album, bas los. Edited February 21, 2011 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Isto, ja probao čak da mešam pesme ali napravili se engrami u mozgu pa se ipak nije dao zajebati. Sleteo je sa harda na DVD da čeka neko bolje raspoloženje, tipa da mi Sy uplati milion funti na račun ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Meni ovaj album skroz fin. Lepo mi je legla muzika, produkcija mi je slaba tacka albuma, al ovakvu nabudzenu produkciju svi imaju pa sa tom cinjenicom moram da se pomirim. Inace, za razliku od Destructiona i Assassina, ciji albumi vape za inspiracijom, Onslaught je po tom pitanju trenutno mnogo bolji. Ceka se Artillery. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Novi spot: http://www.metalinjection.net/tv/view/6484/onslaught-sounds-of-violence-video-premiere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Dobar spot,bas dobar.Iznenadjenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 kasno marko na kosovo stizhe. ne radi link za album. odgledah spot ovaj, odlichna pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Тек сад преслушах нови. Сјајан је. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted September 19, 2011 Author Report Share Posted September 19, 2011 Sad U subotu gledah bend na nekom dobrotvornom koncertu sve za "badava". Svirali 50 minuta, 4 stvari sa The Force,2 sa Power From Hell,i Kiling Peace, sa novog nista. Tako i treba a oni trebaju novog bubnjara koji zna da svira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 A nista sa In Search Of Sanity? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Trešerska manija sviranja celih albuma se nastavlja, ovi će da piče ceo "The Force": Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Како само искусно заобилазе Балкан (не рачунајући Словенију). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts