Vlaja Buraz Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Mator čovjek a govori "jupi". A govorio bih i ja vala, da mi je vidjeti ovo. Quote
dr.lecter Posted July 23, 2005 Author Report Posted July 23, 2005 Neznalice jedna Samo reklamiram pice moje mladosti... Ako nisi nabavi The Force i poslusaj ga onako iz duse, i obavezno glasno da opada malter sa zida i svatices moje odusevljenje Poz Quote
Vlaja Buraz Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Ne mogu doktore, zaljubio sam se, po chitav dan slusham Mr. Big i Extreme. A pio sam i ja jupi, tako da ti je to losh izgovor. Quote
dr.lecter Posted July 23, 2005 Author Report Posted July 23, 2005 Cuvaj se da te ne zaboli opet vrat Rekoh ti raskomoti se malo... Quote
Pharmaceut Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Да,слушао сам ''In Search of Sanity'',а скоро сам набавио и The Force и не зна се који је бољи,ипак би више издвојио први поменути,има доста специфичних ствари на том албуму,није само крљање а уједно има пуно жестине,феноменалан албум,један од најбољих које сам слушао у последње време Quote
RNA Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 po chitav dan slusham Mr. Big i Extreme. Ц, ц, ц... Поред живог Onslaughtа, он слуша тамо неке, сачевај ме боже. Још да кажеш Боро да си се наложио на Warrant, Poison и Enuff Znuff и стварно ће бити крај света каквог га знамо. А оно опет, сви знамо да ти ниси металац, тако да... Quote
dr.lecter Posted September 4, 2005 Author Report Posted September 4, 2005 Najbolji moguci potez je taj sto je na vokalu Sy Keeler koji je pozlatio The Force. Tu su jos stari chlanovi Nige Rockett na gitari,Steve Grice na bubnju,basista sa Sanity-a James Hinder i neki gitardzija po imenu Alan Jordan nije bas orginal ali dobro... Quote
RNA Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Ја сам добио интервју од једног колеге Мађара за наредни број зина са оригиналним гитаристом Полом Махонијем, али није баш нешто екстра испао, пошто лик сад не свира у бенду, а отишао је јер се сморио да свира метал. Човек је панкер. Quote
dr.lecter Posted September 4, 2005 Author Report Posted September 4, 2005 Tako je iskrenije.Ako nije od srca onda i netreba da se radi Quote
RNA Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Да, само ми се чини да је то некако било симптом тично за енглеске бендове из 80-их. Ето пример Пола ди'Ана. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 paul nije primer ni za shta.... koliko si thrash bendova preslusao? Quote
kuruz Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Sunray,pravog choveka si nashao da pitash koliko thrash albuma je chuo Quote
RNA Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 paul nije primer ni za shta.... koliko si thrash bendova preslusao? Чек да видим... Мислим да се бројка креће око 1000. Озбиљно! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 (edited) au, jebo te, ja toliko bendova sve zajedno nisam preslusavao.... mislim, ok je da volis neki pravac, al' vecina bednova jesu isti tako da mozda nije bilo potrebe da slusas toliko mnogo bendova.... Edited September 7, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
RNA Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Ау, ова тема је скроз застарела. Нема ни речи о њиховом поновном окупљању и новом албуму који би требао изаћи ове године. Све ближе информације на сајту www.onslaughtfromhell.com. Quote
Angelystor Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 e pa bilo je vesti u medjuvremenu, imali su svirke, zanimljiva set lista skroz, a i mislim da su imali neku mini turneji or smth..anyway, radujem se njihovom novom albumu. Quote
RNA Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Још је сада и Сај Килер у бенду... Уживанција! Посећивао сам доста шихов форум у последње време и видим да се размишљају да ли да издају верзију албума "In Search Of Sanity" са Сајем. Он је већ био одрадио цео албум, када је замењен Гриметом. Quote
Angelystor Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Imao sam zeestok trip da je Stivi u bendu..sad proleteh opet netom..kad ono ipak Kiler..pa bogami uzivo su vec sa njim svirali Shellshock i tako to, tako da bila bi lepo da to izdaju, pored novih radova. Quote
RNA Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Већ су били ставили на форуму тему са питањем колико људи би то купило. Мислим да су сви рекли да би узели тако нешто. Мислим, тај албум је сјајан и Гримет је одличан певача, али та комбинација ми није некако била успешна. Quote
Angelystor Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 (edited) Pa, ja sam prvi put chuo Grimeta sa Onslotom(i to AC/DC obradu..) iz starta mi se svidleo, pa tek posle Grim Reaper nabavih.. Mislim, lichno mi je Grimet bolji od Saja, ako nista drugo, mnogo prepoznatljiviji..a to volim kod vokala. Edited January 18, 2006 by Vanish To Perfection Quote
RNA Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Пази, препознатљивост му нико не може оспорити, али Гримет једноставно није био за Onslaught, јер човек има типичан хеви вокал. Ја обожавам све његове радове и у Grim Reaper и у Chateaux, али овде ми није легао никако. Quote
Angelystor Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Kap'ram sta mislis. Pa i sam album je mnogo vishe heavy nego prva dva, koji su dosta "prljaviji" od ovog. E sad, ne znam dal' je sam Grimet uticao na tu promenu, ali on meni bash lezi uz ovaj materijal. Moguce da su hteli malko da se 'komercijalizuju' i odrade 'blazi' album.. Quote
RNA Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Не бих рекао, јер рекох ти да су исти тај албум већ били урадили са Килером. Мислим да је то била нормална последица времена у ком су радили, када је амерички треш постајао доминантан. Сигурно да нису били под стакленим звоном и да су покупили гомилу утицаја, као и гомила других енглеских бендова. Најбољи пример је Xentrix, који је само географски гледано био енглески бенд. Звук им је био као да су из Сан Франциска. Quote
Angelystor Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Ja sam pogresno skapirao, da su hteli ponovo da snime album sa Kilerom, nisam znao da vec postoji verzija sa njim. to objasnjava Meni su engleski thrash bendovi dosta zanimljivi, Xentrix pomenuti pogotovo, al od "Kin" pa na dalje su mi dosta manje zanimljivi, pokupili malo onog groove fazona...Tako da recimo da je Onslaughtova "promena" na neki nachin bila bolja... Quote
RNA Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Ко зна, можда би и они дотле дошли да су остали на окупу довољно дуго. Quote
Recommended Posts