Karlo SE Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Pazarih danas album, posle dva slusanja je prilicno dobar! Produkcija je kesetina kao sa Kalenic pijace, al je dobra muzika pa trpim, ali ne znam do kada cu moci da trpim tehno produkciju pa jos bez basa, ne mislim samo na Onslaught, nego metal generalno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OB3zcbcTwa0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Meni produkcija jeste bangava, i bolela bi me glava verovatno da ga slusam dvaput zaredom, ali nije mi toliko upecatljivo. Veci mi je problem sto mi je jednako neinteresantan kao i prosli. Da, nisu lose Chaos i Enemy recimo, ali nisu Born For War i Suicideology, a i one su mi bile lestvica nize u odnosu na album pre toga. Ostatak pesama je od zlobno iritantno (naslovna) do okayish. Prerada nepotrebna, samo pokazuje koliko je lepsi bio taj album nego ovo silovanje sada. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 (edited) http://www.mediaboom...elief-2015.html Razni Onslaught alumni, pod imenom The Sanity Days (iako su samo dvojica sa Sanity albuma ), Steve Grimmett na vokalima, zanimljivo njega čuti, mislim da ga nisam čuo ni na jednom albumu van '80ih....nažalost ni blizu starog sebe, ali mjuza sasvim ok. Edited April 20, 2015 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 http://www.blabbermouth.net/news/onslaught-to-release-live-at-the-slaughterhouse-cddvd-in-february/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 http://www.mediaboom.org/445938-onslaught-live-at-the-slaughterhouse-2016.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 9, 2019 Report Share Posted March 9, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted March 9, 2019 Report Share Posted March 9, 2019 Eto zabave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted March 9, 2019 Report Share Posted March 9, 2019 Pihhh, too Motorhead.. Prva dva povratnička albuma bili jedan od najsvetlijih primera treša, nadam se da će ostatak albuma biti bolji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 U.K. thrashers ONSLAUGHT will release their new album, "Generation Antichrist", on August 7 via AFM Records. The long-awaited follow-up to 2013's "VI" was mixed by Daniel Bergstrand (BEHEMOTH, IN FLAMES, MESHUGGAH) at Dugout Studios in Uppsala, Sweden. "Generation Antichrist" is the first ONSLAUGHT album to feature new vocalist Dave Garnett, who recently replaced longtime singer Sy Keeler. "Generation Antichrist" track listing: 01. Rise To Power 02. Strike Fast Strike Hard 03. Bow Down To The Clowns 04. Generation Antichrist 05. All Seeing Eye 06. Addicted To The Smell Of Death 07. Empires Fall 08. Religiousuicide 09. A Perfect Day To Die Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted May 31, 2020 Report Share Posted May 31, 2020 Auhhh loše li je ovo, ko neki uber cringe Destruction fazon.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted July 17, 2020 Report Share Posted July 17, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 Prolepšali su se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 Hmmm na koga li me podsećaju ovako maskirani i sa toliko gruva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted August 7, 2020 Report Share Posted August 7, 2020 Eve. http://filecrypt.co/Link/yFjt3_bpDxBF2xPFW_n0P01-KZrtnywMeDcCd3sr92OSELvQElRA6om_N84-jPCkkIIRNSawdJj4xuHzCjra-ScynWNu28LcZseH_-AOFqdcdMjdMWffcR2wE_zhrncC.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 Nikada nisam nešto ni cenio Sy Keelera, ali nedostaje mi na ovom albumu Ovaj Sy emulator koji su nabavili je ok, ali dosta dosadan vokal. Bukvalno prvi besan klinac sa ulice koji je hteo da peva. Materijal standardna post-Killing Peace dosada, sa tim što možda i sa najglupljim liricima do sada. A i dosta kriminalna odluka sa ovakvim vokalom da se rerekorduje "In Search Of Sanity". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 Šta fali Suu?? btw još nisam dobio inspiraciju da pustim ovaj novi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted August 24, 2020 Report Share Posted August 24, 2020 Ajooj koje njesra od albuma, ma ne znam ni kako sam do pola došao.. probere se tu i tamo po koji dobar treš momenat, ali u suštini kurčina, i ovaj novi pevač nikako ne pomaže. Prošli mi bio osrednji ali nisam očekivao ovoliki pad.. Ako se do sada i nekako održavao na aparatima, definitivno je treš crkao ove godine.. Zovite me ako se eventualno pojavi novi Sadus ili Dark Angel, do tada farewell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted September 3 Report Share Posted September 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 3 Report Share Posted September 3 Ladno i dalje teraju bez ijednog starijeg člana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted September 3 Report Share Posted September 3 Ček pa zar nije Nige i dalje u bendu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igoraki Posted September 3 Report Share Posted September 3 https://streamable.com/g4vo3w https://streamable.com/2v2uwv Lično zadovoljan, dobra atmosfera, tuku momci od starta, najviše pesama sa The Force kako i dolikujem samo mi je pevač onako, da kažemo dosta lošiji od Sy Keelera, bilo mi je drago da vidim da ima omladine na koncertu, zvuk je bio malo preglasan pa se razlivalo, Nonilo je radio pa sam očekivao bolje, posle je na Romeru bilo perfektno samo me mrzelo da gledam tog Ronnie James Dio-a za siromašne, no provalio je čovek da niko ne zna njegove stvari pa udario po hitovima Rainbow i Deep Purple i ta ekipa, stvarno dobro peva , pa svakako mi je razočarenje poseta festivalu, maksimum je bilo oko 500, ni organizacija im baš nije jača strana, u subotu je bio najavljen Ritam Nereda a svirao je Sunshine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 3 Report Share Posted September 3 4 hours ago, HUMAN said: Ček pa zar nije Nige i dalje u bendu? Zvanično da, ali uživo izgleda ne, ovde gore ga na snimku ne vidim, a i zadnji put kad gledah, a ima preko 2 godine, ni tad nije svirao live. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts