Angelystor Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Ja se budim svako jutro uz "Burn"(to mi je alarm jel'te) :rockdevil: Quote
М Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Iako imam samo Welcome to Dying EP, mislim da je sjajan bend, pogotovo Welcome To Dying pesma. 12 minute cistog uzivanja Uzdravlje Quote
Angelystor Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Nabavi "Killing Peace". NECES ZAZALITI! Quote
М Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 UUU, Killing Peace je novije... ove godine izaslo, jel? Eee, pa imam ja The Force i Power From Hell ipak... chovece, sta ja sve imam a ne znam... Uzdravlje Quote
М Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 (edited) Novi album vuce na Kreator jako... Twisted Jesus pocetak je ko Slejerov Sizn in di ejbis intro... Toliko... Chek, zasto mi se sad ovaj post nije uracunao u stari kad sam postovao 2x zaredom? Nisam definitivno u toku. Uzdravlje Edited February 10, 2007 by MREzAsTI_MEn Quote
RNA Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Mislim da je u pitanju vremenski period koji prodje izmedju dva posta, ne znam o koliko vremena se radi, a ne da li si postovao zaredom. Quote
Karlo SE Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Super je album, nisam fan ovog benda pa i ne mogu da realno uporedim sa starim radovima, ali ovako 1:1 kad sam ga preslusao bas mi se dopao, a gazda Sneap(negde sam procitao da ih je on radio) je super uradio posao, nista premudjeno i nadrkano, jako odgovarajuca produkcija. Quote
М Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Prichash za novi album? Andy Sneap ga je radio? Pa, sa produkcijske strane album je super, ali ovako sa muzicke, ne svidja mi se mnogo, al opet mozda treba josh par puta da ga odslusham. Quote
Karlo SE Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Da, sad sam proverio, Snipeta je radio produkciju. Quote
М Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Hmm, probaj da nadjesh Welcome To Dying EP iz '89 ima ta Welcome To Dying balada koja super stvar. Ima josh dve pesmice od kojih jedna ima jako neki gotivan catchy uvodni riff. Quote
dudi Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Ovaj novi killing peace nije to taj onslaught što sam nekada slušao al ajde Quote
RNA Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Ja nemam nista protiv menjanja zvuka, ali da ta promena takodje bude dobra. Quote
Angelystor Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Pa iskreno...pustis Killing Peace..pa In Search Of Sanity..nema veze s vezom : ) Al zato album nije daleko od Power From Hell npr...da su sada snimili Power From Hell cenim da bi zvucao bas ovako hehe... A Sneap je odradio posao odlichno kao i uvek.. Quote
RNA Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 E, trt sad i ti. Pa, pusti prvo "Power From Hell", pa "In Search Of Sanity"... Tek to nema veze s vezom. Quote
М Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Kakav je Search Of Sanity? Imam Power From Hell, The Force, Welcome To Dying Ep i Killing Peace. Propushtam li sta? To je jedini album koji nemam, a imam osecaj da je valjan. Quote
Grobodan Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 po meni,ne mnogo,album je vise heavy nego thrash,nije pevao Sy nego Grimmet,baja iz Grim reaper...ne mogu da zavolim taj album nikako.ali nabavi,sto da ne. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ja cuo da je novi album satiranje, kazu ljudi svi thresheri mogu da im se saviju sad.... :)hahahha Quote
М Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ljudi umeju da lazu, i to chesto Shala. Elem, meni nije nesto posebno... Jesi li ga chuo? Quote
RNA Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Kakav je Search Of Sanity? Imam Power From Hell, The Force, Welcome To Dying Ep i Killing Peace. Propushtam li sta? To je jedini album koji nemam, a imam osecaj da je valjan. Ako vec imas "Welcome To Dying" EP, nabavi i "In Search of Sanity". Ionako je 'Welcome To Dying' pesma sa njega, pa ako ti se EP svidja, svidece ti se i album. Meni je skroz OK. Rifovi su keva, samo su se dosta amerikanizovali. Quote
Grobodan Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ja cuo da je novi album satiranje danas se klinke satiru od kurca Quote
М Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ja se budim svako jutro uz "Burn"(to mi je alarm jel'te) :rockdevil: Pochela da mi se svidja ta pesma, jako, iako mi je album josh uvek negde samo u secanju. Jebeno je ono kad u pozadini peva "Burn, Burn, Burn". Quote
Angelystor Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 pa onda nesto Jesus hates me..nestos me.. Ja cuo da je novi album satiranje, kazu ljudi svi thresheri mogu da im se saviju sad.... :)hahahha Dobar? Predobar. Odlichan! Thrash album godine! Kaki Testamenti, Metalika, Antraksi..kurci..ko ce njih da ceka.. ovaj je dosao nenajavljen i lemi sve redom. Quote
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 A neko jos ceka Metaliku? Jos nisam upoznao takvu sortu ljudi. Quote
Recommended Posts