RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Ja sam vec rekao u jednom od mojih poslednjih postova na Metallica temi (pre nego sto sam poceo da je bojkotujem) da su solaze na "St. Anger" bile najmanji problem. tamo je problem bio sto nije bio cestitih pesama, nego sve krpacine od pojedinih ideja, koje su uz to bile lose. Tako da dodatak solaza na onakvu onsovu nece ama bas nista promeniti. A draze mi je sto su se Onslaught vratili u velikom stilu (barem kako vi kazete, moracu jos da proverim), nego da sad Metallica izda dobar album. Oni se bar nisu toliko kompromitovali. Quote
М Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Ono kontam, red je da izdaju nesto valjano. Uzeli su para pa mogu da se pozabave duhom, il ne. Quote
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Da su to hteli, uradili bi na ranijim albumima, ali guzica zinula za vise, pa jebiga. JA samo mogu da se divim ljudima kao sto su Onslaught, sto hoce nakon toliko godina da sviraju, a znaju da od toga nema 'leba. Najbolje sto mogu da dobiju je moralna satisfakcija da su napravili nesto dobro. Quote
М Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Kao i chinjenica da uvek ima ljudi koji cene ovakve stvari. Ovo govorim kao "dobro" od toga sto napraviti ovakav album. Quote
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Naravno da ih ima, nego me nerviraju oni koji, iako znaju situaciju u muzici, i dalje postavljaju pitanje motivacije bendova koji pocnu ponovo da rade, pa cak izadju i dobre albume. mislim, kako se samo usudjuju da prave dobre albume i da sviraju zato sto to vole? Quote
М Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Pa ljudi su skeptichni zbog toga sto se mnogo bendova proda po ponovnom radu, al to dokazuje koliko je njihov pogled uzan. Da bash to shto si rekao. Quote
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Najcrnje od svega je sto to i nije prodaja, jer ko od thrash metal bendova danas moze da se proda za velike pare? Uglavnom su se prodali oni koji su nastavili da rade, pa prilagodjavali svoj zvuk aktuelnim trendovima. Quote
Angelystor Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 (edited) JA samo mogu da se divim ljudima kao sto su Onslaught, sto hoce nakon toliko godina da sviraju, a znaju da od toga nema 'leba. Najbolje sto mogu da dobiju je moralna satisfakcija da su napravili nesto dobro. Ja se divim takvim bendovima sto su se vratili, a nisu podlegli nekim "popularnim novitetima" vec napravili muziku koja vredi da nosi ime kvltnog benda iz 80tih Mislim da to dovoljno govori o albumu hehe..ne znam kak vise da ga nahvalim.. Edited February 24, 2007 by Angelistor Quote
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Ma, i ovako ih se dovoljno malo ljudi seca, jos da su napravili neko moderno sranje, pa da i to malo nece da ih slusa... Toliko blesavi bas nisu. Malecka doza proracunatosti nije losa. Quote
Grobodan Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 mnogo opasno jebanje novi album,nabudzena produkcija,ali imam samo 6 od 8 pesama ne mogu da slusam ovako nervira me...kad nabavim ceo,veci koment Quote
WoI Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 e da i ja imam 6 pesama sta si mi dao to koj kurac :) :) Quote
Goxy Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 mnogo opasno jebanje novi album,nabudzena produkcija,ali imam samo 6 od 8 pesama ne mogu da slusam ovako nervira me...kad nabavim ceo,veci koment e da i ja imam 6 pesama sta si mi dao to koj kurac :) :) e momci,to sam vas ja zajebao Quote
WoI Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 e bre ni album ne umes da skines kako treba nesreco :) :) Quote
Angelystor Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Lebe genijalci...sta bre radite to Album godine se slusa il ceo il nikako Quote
WoI Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 picko bilderska .i. tako je reci mu komso Quote
Goxy Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 picko bilderska .i. tako je reci mu komso momci,gutate li ili pljujete///??? Quote
Grobodan Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 pljujemo tebi u usta .i. skini album!i novi shining... Quote
WoI Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 obracun sa goksijem usledice uskoro :violent: :violent: Quote
М Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Sto nema nikakve veze sa ovim bendom. Pozivam RNOmona, napad Warn-om Quote
RNA Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Не смета ми кад се деца играју овако. Видиш да сви пизде што нису од Гоксија добили цео албум. Quote
WoI Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 brate to je ozbiljna stvar mislim ovaj goksi...to je prodana dusha...licimur demon...ovako odlican album on polovicno da nam daje ccc Quote
Recommended Posts