Baal Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Pre brisanja ovog foruma,postojala je tema o njima.Inache oni su Rusi,sviraju pagan black sa klavijaturama,koje su u prov planu,ja imam album Pesna Velesa koji je fenomenalan.Jedan od najboljih ruskih bendova!!!Komentari? Quote
postman Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Moj komentar je da ruska black metal scena jebe kevu. Ashen Light,Rakoth,Temnozor,Cernobog ... Odlicno ! Quote
Lord Denethor Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Za Ashen-light iz Moskve znam jos od njihovog demo snimka 1998. cim sam imao prilike kupio sam oba njihova originala. Inace njihov drugi full-length 'Pesme mertvih' je mnogo tvrdji (ali ne i bolji) od prvenca. Quote
Lungworm Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 I meni je takodje Pesn' Velesa bolji nego Pesni' Mertvih, ali Pesn' Mertvih nije njihov 2 album. U medjuvremenu su izdali 2 albuma Stary Byliny [2000] i Slavenskie Vechera [2001], oba instrumentali, sadrzavajuci 2 pjesme sa 1. albuma, Rus' uradjena u ambiental fazonu i Besnovataya. Zadnji album iz 2003 V Sostradnii K Otverzennjim: Osuzdennjim-Ad! sadrzi 3 nove pjesme i 4 obrade (Mayhem, Darkthrone-dvije i Immortal) Quote
Ravendark Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Imam prvenac Pesna Velesa,odlicno ostvarenje.Jedan od boljih ruskih bendova mada nisu preterano originalni. Quote
Veles Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Ne znam da li sam već pričao ali prvi abum koji sam kupio od njih bio je original slavenska večera instrumentalni album. malo sam se zajebo ali nije ni nekad loše slušati cvrkut ptica ukombinovan sa paganskim folkloronm i metal instrumentima. SLAVA RUSI!!! SLAVA ASHEN LIGHT!!! Quote
Rain delay Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Fenomenalni black bend, nikad ne bih rekao da jblack moze biti ovako hitican. Quote
All_Destroyer Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Moj komentar je da ruska black metal scena jebe kevu.Ashen Light,Rakoth,Temnozor,Cernobog ... Odlicno ! Ne slazhem se. Izuzimajuci Chernobog-a, ostali su manje-vishe furali (a i josh uvek furaju) vec milion puta chut nachin sviranja. Meni je lichno bolja ukrajinska BM scena a: Quote
Tormentor Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 To se zove biser! Ruska scena i jeste priznata u underground okvirima upravo zbog cinjenice da je jedna od originalnijih. Ruski BM bendovi, cija muzika je vecinom slucajeva kreirana uz obilje fenomenalnih folk pasaza, tekstovi inspirisani uglavnom, Paganskom i Slovenskom mitologijom su unikati na svjetskoj BM sceni. Jedino se slazem da i Ukrajinci, imaju dobrih bendova. Quote
Grobodan Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Imam Pesni Velesa i stvarno je zanimljiv album,ali me strasno podseca na Goat Horns.Medjutim,Nokturnal Mortum imaju zanimljivije i sadrzajnije pesme,dok se kod Ashen Light svaka pesma vrti oko jedne melodije,rifa...No,u svakom slucaju,vise nego dobro! Quote
Ravendark Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Potpuno se slazem sa grave-om.Za razliku od Nokturnal Mortuma,kod Ashen Lighta se sve vrti oko jedne melodije na klavijaturama. Quote
Cryfemal Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Dobar bend, a sto je najgore, mogu se nabaviti preko REX-a. Quote
Baal Posted January 11, 2004 Author Report Posted January 11, 2004 Shto je najgore shto se prodaje u REX-u? :? :? :? :roll: Quote
... Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Хвала Катахазаху на Песн Велеса. Супер албум. Quote
Rain delay Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Kako samo uspevaju da vrte dva rifa u pesmi, da pesma traje 3 i po minuta i da nikako ne dosadi. Bas bi voleo da imam tekstove (sa prevodom, naravno). Quote
Goxy Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 ma ovi su kvazi pagan black metal treba slusati elitu GONTYNA KRY njihov demo"welowie"je ubedljivo najbolja pagan black stvar koju sam do sada slusao Quote
Baal Posted September 9, 2004 Author Report Posted September 9, 2004 Sviraju drugačiji pagan black nego Gontyna. Quote
Azog-Gauroth Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 odlican bend.toni,samo pici ambientale,chojece.oplemeni se malo poslije svega. a sto se ruske scene tice,Nargathrond je majka. Quote
Denethor Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Bend je mnogo jak, mada imam samo jedan album, Pesna Velesa, al nameravam i ostale da nabavim. Quote
Shelly Webster Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Imam album Pesn Velesa ( jedina dobra stvar koju sam dobila iz jedne jako lose veze ) i mnogo mi se svidjaju...Zanima me,ima ju li jos albuma osim ovog..... Quote
Hamsun Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Imam album Pesn Velesa ( jedina dobra stvar koju sam dobila iz jedne jako lose veze ) i mnogo mi se svidjaju...Zanima me,ima ju li jos albuma osim ovog..... Ja znam za jos: Stary Bilini - Slavenskie Vechera - 2001. Pesn' Mertvih/ Zov Tmi - 2002. In Accomplice Suffering - Conviction Is Hell! - 2003. Quote
Hamsun Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 . . . s tim sto su na ovom poslednjem uglavnom obrade . . . Quote
Recommended Posts